Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

71,50 artıdayım reglide olcam wcde sorun bugün bol bol semiz yicem yoğurt yicem bol su içecem 70 e düşerim geçen hafta da birden gitti böyle yiyince ne kadar gitti bilmiyorum gerçi ama gider inşallah
en azından sabit çıksan iyi olur tatlım liste için.Cok da artın yok bugün dikkat et bakalım yarina ne çıkacak bende olucam cumadan sonraki gün ama artı yok inşallah yarina da artmaz maydanoz yedim bugün ödem olmasın diye istersen sende ye

benimki duygusallık değilde canım saçma şeylere laf söyleyip esime sariyorum arada oluyor her ay değil sinirli oluyorum biraz
ay ben ağlıyorum herşeye eşime sarıyorum o ayrı da dün içerde dizisinin son bölümüne baktım yusuf müdür öldü ağladım ne kadar saçma değil mi

maydonoz pek yemiyorum bebek olursa düşermiş engellermiş diye yoksa suyunu içiyorumdum sabahları böbreğede iyi geliyor

☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
(60)Nuffiun:60
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:

MOR TAKİM

(120)Keptinn:120
(190)Senad:60+130
(180)SekerPancarii:45+40+95
(80)sarraf:80

PEMBE TAKİM:120
MOR TAKIM:570

maydonoz pek yemiyorum bebek olursa düşermiş engellermiş diye yoksa suyunu içiyorumdum sabahları böbreğede iyi geliyor
tamam canım zaten öyle çok çok yemiyorum bende kahvaltıda bi tutam yedim öğlen belki biraz salataya katarim o kadar bende içmemem öyle suyunu falan kaynayıp sutude azaltiyir fazlasi

tamam canım zaten öyle çok çok yemiyorum bende kahvaltıda bi tutam yedim öğlen belki biraz salataya katarim o kadar bende içmemem öyle suyunu falan kaynayıp sutude azaltiyir fazlasi
onu bilmiyordum öğrenmiş oldum ilerde işime yarar belki .. ben içerim maydonuzu sorun yok kimyon içeyim bari pırtlarım bol bol

çocukluğumda bizde yapardık evin arkasındaki talvar altında geceden başlanırdı yapılmaya mahalledeki ninelerde gelirdi eyy gidi günler ne çabuk geçmiş ...

Kiz benim annemler hala yapio:) bide almanyada yapiyolar bunu türk komsularimiz var onlarla toplasiyorlar, disarda ara sokak gibi bi yerde yani evin yani. Gelen gecen almanlar merak icinde yanlarina gelir hep:) bakalim busene icin yapilcak yufkalar yarina planli. Islerimi ayarlarsam bende gitmek istiyorum anneme, zevkli oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…