- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.801
gunaydin canımGünaydın kızlar
gunaydin fistik 130 dk sporrrrGunaydin kizlarponcikbirgelincik dünkü sporum 40 dk twist shape 95 dk ağırlıkla fitness çalısması toplam 135 dk
benimki duygusallık değilde canım saçma şeylere laf söyleyip esime sariyorum arada oluyor her ay değil sinirli oluyorum birazregli dönemlerinizde duygusal olup otu boka ağlıyor musunuz kızlar
gunaydin canım
gunaydin fistik 130 dk sporrrr
en azından sabit çıksan iyi olur tatlım liste için.Cok da artın yok bugün dikkat et bakalım yarina ne çıkacak bende olucam cumadan sonraki gün ama artı yok inşallah yarina da artmaz71,50 artıdayım reglide olcam wcde sorun bugün bol bol semiz yicem yoğurt yicem bol su içecem 70 e düşerim geçen hafta da birden gitti böyle yiyince ne kadar gitti bilmiyorum gerçi ama gider inşallah
şeker pancarina didim onu canım 130 dk spor yapmis ya maşallahcanım sen yoksun listede
ay ben ağlıyorum herşeye eşime sarıyorum o ayrı da dün içerde dizisinin son bölümüne baktım yusuf müdür öldü ağladım ne kadar saçma değil mibenimki duygusallık değilde canım saçma şeylere laf söyleyip esime sariyorum arada oluyor her ay değil sinirli oluyorum biraz
gunaydin tatlımgünaydın kızlar
maydonoz pek yemiyorum bebek olursa düşermiş engellermiş diye yoksa suyunu içiyorumdum sabahları böbreğede iyi geliyoren azından sabit çıksan iyi olur tatlım liste için.Cok da artın yok bugün dikkat et bakalım yarina ne çıkacak bende olucam cumadan sonraki gün ama artı yok inşallah yarina da artmazmaydanoz yedim bugün ödem olmasın diye istersen sende ye
günaydın kuzum saat kaçta gideceksin istanbulda tartını götürcen migünaydın kızlar
tamam canım zaten öyle çok çok yemiyorum bende kahvaltıda bi tutam yedim öğlen belki biraz salataya katarim o kadar bende içmemem öyle suyunu falan kaynayıp sutude azaltiyir fazlasimaydonoz pek yemiyorum bebek olursa düşermiş engellermiş diye yoksa suyunu içiyorumdum sabahları böbreğede iyi geliyor
he tamam cınımşeker pancarina didim onu canım 130 dk spor yapmis ya maşallah
gunaydin tatlım
günaydın kuzum saat kaçta gideceksin istanbulda tartını götürcen mi
onu bilmiyordum öğrenmiş oldum ilerde işime yarar belki .. ben içerim maydonuzu sorun yok kimyon içeyim bari pırtlarım bol boltamam canım zaten öyle çok çok yemiyorum bende kahvaltıda bi tutam yedim öğlen belki biraz salataya katarim o kadar bende içmemem öyle suyunu falan kaynayıp sutude azaltiyir fazlasi
alışıyor musun bugün .. keşkem bende 3 4 gün izin alabilsemgünaydın balım3:30-4 gibi çıkıcam inşallah yoh götürmüyom
onu bilmiyordum öğrenmiş oldum ilerde işime yarar belki .. ben içerim maydonuzu sorun yok kimyon içeyim bari pırtlarım bol bol
çocukluğumda bizde yapardık evin arkasındaki talvar altında geceden başlanırdı yapılmaya mahalledeki ninelerde gelirdi eyy gidi günler ne çabuk geçmiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?