- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.141
evet kahvaltidan önce zaten asil kilomuz, kesin biraz fark etmistir102 kg ama cidden tartılma günü olduğunu untumusum kahvaltı sonrası foruma girince dedim ki keşke yemeseydim ahah
ana kiz temizlik mi yaptiniz ni guzelBenim kizda akşam 8 bucukda uyyo ve her sabah 7 bucuk 8 de kalkiyo ama bu sefer 9 a kafar uyumus bek mutlu oldumben dün cam silerken kizimda tek tek oyuncaklarini sildi yoruldu zaar
dahaaaa durun bakiciiizzzzzgunaydin canımsenin hedefi tutturamdim bu hafta
kolay gelsin canımkızlar işim çok bugün yetişmesi gerekli pazartesi hazır büro boşken müzik eşliğinde işlerimi tamamlayayım öpüldünüz öplen arasında gelirim
Hee herseye karışır temzilige de karışacak illaana kiz temizlik mi yaptiniz ni guzelbenimkide 8 9 gibi uyur sabah da 7 8 arası uyanıyor öğlen güzel uyuyor 2 saat bazan 3 saat uyuyor
ben yirttimdahaaaa durun bakiciiizzzzz
Senin zaten az kaldi hedefine sen rahat ol
hemen sevinmee sana da biseyler dusunucemben yirttim
Tesekkurler canimmm bizler icinde cok onemliGünaydın kızlar 19 mayıs Atatürk ü anma gençlik ve spor bayraminız kutlu olsun..Samsun lu olarak benim için baska bir gurur..
evet kahvaltidan önce zaten asil kilomuz, kesin biraz fark etmistir
Ama ben senin kilonda olmak istiyorum yawwwKizlar 60.2 ciktim tok ve kiyafetli sanirim sabitimdirkaptinn kuzum halledebilirmisin listeyi
Kızlar günaydın 64.300 kilom yazın yazın ne oluray çok mutluyum önümüzdeki hafta 63 inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?