- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.121
Bende çözemedim hiç bir şey bulamayınca içtiğimiz suları tutuyor zaarnasıl artı çıkmayı başarıyoruz onu da bir bilsemyesek yedik dicez inşallah ramazan bayramına en azından 66 olamyım bari
su da içmeyekBende çözemedim hiç bir şey bulamayınca içtiğimiz suları tutuyor zaar
ay insallah canim ya söyle bi tartildigimda ilk sayi olara 6 görsem ah ah:)şişlik falan vardır canım yakınsa tarih o da gidince haftaya güzel bir kilo vermiş olursun inşallah
merhaba ben de tartıldım bugün 99.3 kg çıktım. yalnız kahvaltıdan sonra tartıldım
senin baslangic neydi canim?
gunaydin canımBu arada günaydin
Gunaydin bebekimmmGunaydin kizlargecmisi okuyamadim cok konusulmus bugun sabah sporu yapmadim hemen kahvalti yapicimmm uyudum 9 a kadar
oh gunaydin tatlim ben 7 de uyandım kizim sağolsunGunaydin kizlargecmisi okuyamadim cok konusulmus bugun sabah sporu yapmadim hemen kahvalti yapicimmm uyudum 9 a kadar
Benim kizda akşam 8 bucukda uyyo ve her sabah 7 bucuk 8 de kalkiyo ama bu sefer 9 a kafar uyumus bek mutlu oldumoh gunaydin tatlim ben 7 de uyandım kizim sağolsun
tebrik ederim canım yinede güzel vermissinGünaydın kızlar güzel bi kilo vermişim bakıldığı zaman ama ödemin içinde olduğunu düşündüğüm bir kilodayım bu sabah yoksa son iki günde 200 gram almam hiç mantıklı değil deli gibi spor ve diyet yaptım liste gelsin bildirimimi de yaparım artık
seninkide fena değil kuzum regl olcakmissin bide ondan sonra daha güzel verirsin inşallahgünaydın bende 71 kiloyum hayal kırıklığı bemim için dün 1 saatten fazla yürüdüm az yedim akşam özellikle bol bol su içtim ama 71 çıktım yine debu arada haziran hedefine 6 gün kaldı vermem gereken kilo 2
inşallah canımHedefe nerdeyse gelmişken verilen 300 gram çok iyi bencetebrikler ödem de vardır haftaya mezun olursun bile belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?