- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.101
günaydın bende 71 kiloyum hayal kırıklığı bemim için dün 1 saatten fazla yürüdüm az yedim akşam özellikle bol bol su içtim ama 71 çıktım yine debu arada haziran hedefine 6 gün kaldı vermem gereken kilo 2
Evet ya kimse yok ben mi erken başlıyorum güne diye de düşünmeye başladım açıkçasıkizlar nerelerdesiniz uyuyonuzmu daha
kimsecikler yok ortada
bende -500 hafta içi regli olcam umarım cumaya kadar varsa ödem giderde 69 u görürüm ... seninde 1 kilo kaldı regliden sonra 61 bile olursun bencegunaydin kızlar
bende 63.0 çıktım sadece 300gr eksim var dün daha fazlaydı eksimregl olucam ödem de oldu yoksa daha çok vermiştim
Ay farketmedimdi***14. TAKİM 518. ETAP***
nuffiun(71.50///%)
zuzuzuzu1234 (65.3///%)
elaalemi( 56.7///%)
keptinn(54.5///%)
Aylnaylm1(66.6///%)
poncikbirgelincik(59.3///%)
senad(62.7///%)
htc71(63.3/63.0/0.3/%0.47)
14. Takım Ortalama:
Kolay gelsin kuzumGünaydın kizlarrr sabah erkenden uyandım çok iş var evde akşama doğru gelip listeyi toparlicam öptüm hepinizi bana da kolay gelsin
Bende dün aç yaşayıp 200 gram artı çıkmayı başardım iki gün önceye göre normalde yarım kilo daha vermiş olurdum bu perşembe taktiğimlegünaydın bende 71 kiloyum hayal kırıklığı bemim için dün 1 saatten fazla yürüdüm az yedim akşam özellikle bol bol su içtim ama 71 çıktım yine debu arada haziran hedefine 6 gün kaldı vermem gereken kilo 2
gunaydin beebekimAy farketmedimdiGünaydın kuzuummm
Hedefe nerdeyse gelmişken verilen 300 gram çok iyi bencegunaydin kızlar
bende 63.0 çıktım sadece 300gr eksim var dün daha fazlaydı eksimregl olucam ödem de oldu yoksa daha çok vermiştim
şişlik falan vardır canım yakınsa tarih o da gidince haftaya güzel bir kilo vermiş olursun inşallahKizlar ben 74 ciktim tam ama dün daha azdim anlamadimki hatta dün nerdeyse hicbirsey yemedim diyebilirim, ama bide iki gündür wc ye cikma problemim var reglm de yakin onlardan olabilirmi bilemedimki simdi bende dün negüzel 73,700 düm. Neyse toplamda 300gr. vermis oluyorum cumalari baz aldiginiz icin:)
nasıl artı çıkmayı başarıyoruz onu da bir bilsemBende dün aç yaşayıp 200 gram artı çıkmayı başardım iki gün önceye göre normalde yarım kilo daha vermiş olurdum bu perşembe taktiğimleinşallah verirsin iki kiloyu hazirana kadar kuzum en kötü yine de kilo veriyoruz öyle düşünmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?