- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.201
Saksı degilim benTaam hadi taam en zayif sensin taam
Hee yarışacuhhYok bebeğim burdayım ben gitmiyorum bi yere kurtulamazsiniz benden
Aşk i Memnu finali gibisi var mı be allah kimseye öyle final yasatmasin
Sağol kuzuumm artık seninle yarisicamm zayifcana spor yapcaz
Sakin cok yime bugun otursun o kiloAz önce tartildim 53.4 dedi yaaa keşke listeyi tasimasaydim hemenn
Sen niye uyuymiyosun yaaa o kadar erken kalkilir mi benim canım sıkılır inan ki aglarim niye erken kalktım diyeuyku düzenim alt üst hergün 5ten önce uyanıyorum uyuyamıyorum stresten de olabilir gerçi stres tavan yapmış
Saksı degilim benen zayifim benim ben bennn ben dedim pağdon abağğtımm
Ben bugun ne bulursam onu yerim evin altı üstüne geldi yemek mi seceyim bu haldeSakin cok yime bugun otursun o kiloyasasin 53 kardesligiiii ayni kilodayıh bende 53.4
isteyerek kalkmıyorum ki bilmiyorum 3 haftadır böyleyimSen niye uyuymiyosun yaaa o kadar erken kalkilir mi benim canım sıkılır inan ki aglarim niye erken kalktım diye
Gece de erken uyumuyosun acaba akşamları Melisa papatya çayı falan mı icsen rahatlatiristeyerek kalkmıyorum ki bilmiyorum 3 haftadır böyleyim
12 de uyurum genelde bitki içmiyorum kuzum yaGece de erken uyumuyosun acaba akşamları Melisa papatya çayı falan mı icsen rahatlatir
Ay dogru hep unutuyorum yaa12 de uyurum genelde bitki içmiyorum kuzum ya
içerim sütüAy dogru hep unutuyorum yaa
O zaman süt iç bebeğim o da iyi gelir
Yalnız baş ağrısı bende de başladı hafiften boya kokusundan galibaiçerim sütü
Yok beybi bu hafta sonu bitmez badana yapiliyo evde o bitsin oyle baslicam temizliğebitti mi temzilikkaptinn
He canım He gülüm Heee inceciksin daş gibisin
E az yi canim ev badana diye yemege gömülecek halin yohBen bugun ne bulursam onu yerim evin altı üstüne geldi yemek mi seceyim bu haldeama pazartesi diyete ful devam
AahagaggahHeee oyleyim bencedekendini overken öldü
Yok kız 1 tabak çorba 4 kaşık makarna bol yoğurt yidimm annem ne yaparsa onu yicem bi kaç gün mecburrrE az yi canim ev badana diye yemege gömülecek halin yoh
Yok beybi bu hafta sonu bitmez badana yapiliyo evde o bitsin oyle baslicam temizliğe
Sene de 1 standart yapilirkolay gelsin canım sevmediğim şeyler benim kendi annemlerde sürekli boyardı gına gelirdi bana
içerde sigara içilmesi hiç hoş değilSene de 1 standart yapilirsigara içiliyo evde o yüzden çok kötü oluyo heryer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?