- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.241
Bu beyaz diye coh giymedim kirlenince7 senelikmiben sok kiz ben cok asiri spor giyinmem ama 1 sene oldu alali sayilidir giydim hicte yeni alinmis gibi degil bendemi sorun acebaaa 7sene onceki sporum neydi htrlamiom masallah
Tmm tmm bende sorun var ayakkabi sayisini soylemiyim sustumBende 2 sene önce almıştım hep onları giyerim hiç çıkarmam ayagimdanyazında babet giyerim bot sevmiim hiç kışın da çok kar yagmadikca sporlarim ayağımdadirre
Bek ahıllı benim pitircihSenin pitiricitgi yirinnn
Ayy babet hic sevmiyom benBende 2 sene önce almıştım hep onları giyerim hiç çıkarmam ayagimdanyazında babet giyerim bot sevmiim hiç kışın da çok kar yagmadikca sporlarim ayağımdadirre
Ohhh yiterrBu beyaz diye coh giymedim kirleninceondan cok eskimedi bende ay yikarim yikarim derken ayakkabi kalakaldiydi oyle bugün akladim pakladim giyerim gayri cok fazla ayakkabim yok benim az da degil yeterince yanim bi dene yeni aldim nike bebegim o bide 3 tane yeni evliyken aldigim sporlarim var sonrasi baska cesit ayakkabilar dolgu topuk düz bilmem ne
Sekli tarzi kalitesi onemliAyy babet hic sevmiyom ben
Kim bilir kaç çeşit ayakkabin varTmm tmm bende sorun var ayakkabi sayisini soylemiyim sustum
Ay ben pehh severiinnn kotlarin altına çok güzel duruyo rengârenk varAyy babet hic sevmiyom ben
Hee yetiiOhhh yiterrbiz doymayiz
Sekli tarzi kalitesi onemlibabet deyip gecmemk iiiiilaaazim
Bi tane siyah babetim var onu da düğünde bilmem ne de topuklu giyince cantama aliyom araba degistiriyom ayagim rahatsiz olunca eve rahat çıkıyom sayesindeAy ben pehh severiinnn kotlarin altına çok güzel duruyo rengârenk var
Kim bilir kaç çeşit ayakkabin var
3 çift topuklum var 2 dene de spor 10 tane falan da babet var başka da yok
Tatliiim naptin gidebildin mi yürüyuseeKızlar menum
Sabah yumurta çay peynir zeytin kadar iki dilim
Öğlen çay içtim yanında birşey yok çünkü sabah arasi çok kısa idi
Akşam çorba mantarlı tavuk sote cacık yedim tatlılar
Oo var yani sende deBi tane siyah babetim var onu da düğünde bilmem ne de topuklu giyince cantama aliyom araba degistiriyom ayagim rahatsiz olunca eve rahat çıkıyom sayesinde
Koşu muosmanlı kahvesi içiyorum çok güzelmiş ama kalorili mi bilemedim :) kahvaltımı klasik domates penir ve yulaflı sütlü bulamaçımla geçirdim 8 sevmiyorum hiç9 öğlen yine tavuk sotem ve salatamla ayranım vardı. akşam ise bir tabak şehriye çorbası ve dört kaşık barbunya pilakiyle bitirdim. arada bir avuc beyaz leblebim ve 100 grdan biraz fazla da kiraz yemişimdir. bir saatte koşu yaptım günü bitirdim
Etli kurufasulye immmsabah
1 tost salatalık 1 bardak süt 1 lokma pekmezli tahin
ara
yok
öğlen
yarım tbk bulgur yarım tabak k.fasulye etli 1 kase yoğurt
ara
türk kahve salatalık
akşam
1 kase nestle nesquık
ara
yok
su 2 ltden fazla içildi biraz yürüdüm zaman tutmadım
iyi akşamlar herkese
Hee var tabi bi ara modaydi ayagimi yara yara giyerdimOo var yani sende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?