Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sene de 1 standart yapilir sigara içiliyo evde o yüzden çok kötü oluyo heryer
Biz buraya taşınali 3 sene oldu ben hic boyatmadim daha her sene siliyom kirli gelmiyo gozume belki bi iki sene sonra bende boyatirim tabi sigara icen yok bizim evde

Aahagaggah aşıri övgü komasina giren genç kadın

Yok kız 1 tabak çorba 4 kaşık makarna bol yoğurt yidimm annem ne yaparsa onu yicem bi kaç gün mecburrr
Temizlik yaptim acik bende sonra beyaz spor ayakkabılarımı cifledim bimbiyaz oldu yemek vakti geldi ama yemek yok ortadahemen bisiler yapmam ilazim

Temizlik yaptim acik bende sonra beyaz spor ayakkabılarımı cifledim bimbiyaz oldu yemek vakti geldi ama yemek yok ortadahemen bisiler yapmam ilazim
Ayy beyaz spor ayakkabı yeni hedefim spr ayakkabı almak saat kaç daha yapmadın mi
Eyyvaaahhh kocaaan senuii dövceķKKK Eyyvaaahhh yandınnn

Ayy beyaz spor ayakkabı yeni hedefim spr ayakkabı almak saat kaç daha yapmadın mi
Eyyvaaahhh kocaaan senuii dövceķKKK Eyyvaaahhh yandınnn
Ayy benim bunlar 7 senelik beyaz spor ayakkabilarim yepisyeni hala goca yoh işte olmak uzere yemek ama anca 6 bucuga yirinkk

Hee bembeyaz hala domestoslarla silerem ben onlari bizde soba yok sigara icen de yok ondan belkimde
Pehh temiziz diyon yani

Ayy benim bunlar 7 senelik beyaz spor ayakkabilarim yepisyeni hala goca yoh işte olmak uzere yemek ama anca 6 bucuga yirinkk
Bende acıktım sankim ama daha yiyemeyikkk

Bizdede sigara icen yok evde tabi sobada yok ama 2.5 sene olunca yaptirdim.
Biz abartiyoz demek her sene

En iyisini yaparsın kuzum
Ayy ben gittikten sonra anam nasıl yapcak bilmem temizliği falannn

Benimde düşünme vaktim gelmis demekki seneye boyatirim bende belki bu sene iyi hala
Valla benim pislenmisti hatta yine lekeler oluyo kizim sagolsn beb siliyorum
Pehh temiziz diyon yani

Bende acıktım sankim ama daha yiyemeyikkk

Biz abartiyoz demek her sene

Ayy ben gittikten sonra anam nasıl yapcak bilmem temizliği falannn
yok yok ama her seneee ugrasilmaz bee 2 seme iyi gene

7 senelikmi ben sok kiz ben cok asiri spor giyinmem ama 1 sene oldu alali sayilidir giydim hicte yeni alinmis gibi degil bendemi sorun acebaaa 7sene onceki sporum neydi htrlamiom masallah

SekerPancarii 6 yıllık spor ayakkabı diyi maşaallah ben 2 sene de 1 alıyım bazen sene de 1 heme yirtiliyor bi de kaliteli alırım ayaciklarima kiyamam
Cok giymedim bunu ondan eskimedi onceden sabunlu bezle falan siliyodum tam beyazlamiyodu cif kremle bembeyaz oldu giyerim artik bide benim ayakkabilar eskimiyo haftada bi iki disari çıkıyom arabayla o da ondan yepisyeni duruyo hepisi

7 senelikmi ben sok kiz ben cok asiri spor giyinmem ama 1 sene oldu alali sayilidir giydim hicte yeni alinmis gibi degil bendemi sorun acebaaa 7sene onceki sporum neydi htrlamiom masallah
Bende 2 sene önce almıştım hep onları giyerim hiç çıkarmam ayagimdan yazında babet giyerim bot sevmiim hiç kışın da çok kar yagmadikca sporlarim ayağımdadirre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…