- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.661
ben de çalışmaya devam kuzu. ben de burdan sonra baya aynı kaldım sonra bir ara 65 oldum. tekrar 60.5 a düştüm şimdiiyi etmişsin canım iyi gidiyo işte zayıflıyoruz sen napıyosunnn@selcanmehmetcan izinde diğerleri burda ama yok
oo cpok iyi izine 62yle ayrılmıştın galiba senben de çalışmaya devam kuzu. ben de burdan sonra baya aynı kaldım sonra bir ara 65 oldum. tekrar 60.5 a düştüm şimdi
künefe yiyosan hakkını verceksin bi kerebol şerbetli sıcak sıcak olcak
çıkmıcamcuma görüşeceğiz seninle
yanlışmaya bi sabit yada artı cıkta
mantıklı
çıkmıcambu akşam yemek yemicem sadece yoğurt bundan sonraki akşamları böyle geçiricem sabah ve öğlen sağlam yicem akşam sadece kahve ve yoğurt yada meyve öyle karar verdim çünkü geç saatte yiyince veremiyorum annemde 4 kilo almış evde sıkı yönetim ilan edildi
Valla öyle oluyor ay dedin yeter anne yemiyorum zaten durdu kilo vermem dedimbende anı düşünüyorum kötü bigün zaten ben salı günlernin hiç sevmem
bnmde tansiyonum düştügünden beri sürekli yemeğe maruz kalıyorum
Ah kıyamamben çeyrek porsiyondan bile az yedim sabahtan beri tokat yiyom burdazuzuzuzu1234 tövbeler olsun pişmanım
1 ay sonra tamamen döneceğim inşallah canım sınavlarım falan bitiyor artıkoo cpok iyi izine 62yle ayrılmıştın galiba senne alemde sınavlarn ne zaman dönüyosun
mantıklıama sabah ve öğle sağlam derken tatlılar böreklerden bahsetmiyosundur inşallah yoksa yersin tohatı
sen bu hafta 500 gramdan fazla vereceksin menülerin çok sağlamKızlar menum
Sabah dört kayisi Ilık su
Öğlen yumurta menemen çay zeytin Peynir
Ara elma çay
Akşam çorba bamya yemeği canlar
avast yada nero olabilirKızlar bu bilgisayara virüs girmesin diye program kullanıyor musunuz güzel bir öneriniz var mı bugün 126 tane zararlı şey sildim üstüne bütün programları sildim tekrar yükledimgaliba kurtuldum ama önlemini almak lazım
hoş geldin canımKızlar bu bilgisayara virüs girmesin diye program kullanıyor musunuz güzel bir öneriniz var mı bugün 126 tane zararlı şey sildim üstüne bütün programları sildim tekrar yükledimgaliba kurtuldum ama önlemini almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?