Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

künefe yiyosan hakkını verceksin bi kere bol şerbetli sıcak sıcak olcak

cuma görüşeceğiz seninle
yanlışmaya bi sabit yada artı cıkta
çıkmıcam bu akşam yemek yemicem sadece yoğurtbundan sonraki akşamları böyle geçiricem sabah ve öğlen sağlam yicem akşam sadece kahve ve yoğurt yada meyve öyle karar verdim çünkü geç saatte yiyince veremiyorum annemde 4 kilo almış evde sıkı yönetim ilan edildi

mantıklı ama sabah ve öğle sağlam derken tatlılar böreklerden bahsetmiyosundur inşallah yoksa yersin tohatı

Ben çıkıyorum kızlar akşam ne yicem karar veremedim bugün ku menü şöyle
Sabah
1 bardak süt
Ara
Yarım dilim ekmek 4 5 çatal çökelek ve domates 2 lokma saralle
Öğlen
Küçük çiğ köfte dürüm bol yeşillikli
Ara
Yok
Akşam
Ne yicem bilmiyorum tek başımayım bugün açım ama canım yemekte.istemiyor yersem yazarım

Kızlar bu bilgisayara virüs girmesin diye program kullanıyor musunuz güzel bir öneriniz var mı bugün 126 tane zararlı şey sildim üstüne bütün programları sildim tekrar yükledim galiba kurtuldum ama önlemini almak lazım

iyi akşamlar canlar bugün sabah kahvaltimizi ettik geldim baktim buralara keptinin nuffiunun poncikin gunaydin mesajlarını alintiladim tam cevap yazıyodum Annem aradı oraya gittik ara ara baktim ama yazmaya fırsatım olmadı
menumu de yazayim
sabah
2 haslanmis yumurta
2 lokma ekmek
2 3 çatal peynir
1 tk tahin
domates salatalık biber
ara
15 kiraz
öğlen
5 yk taze fasulye
2 yk makarna
ara
12 kiraz
akşam
2 yk kıyma
1 lokma ekmek
şu 2 ye tamamlarim
daha fazla eksi bekliyordum ama yine -500 gr dayim napalim oda yeter şimdilik yarın sabah kac çıkıcam bakalım merakla bekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…