Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah kıyamam kaptinn etma yapma tamam daha yapmaz geçende bana da yaptı tobelerim olsun iyi giydirdi bana

1 ay sonra tamamen döneceğim inşallah canım sınavlarım falan bitiyor artık

Hoşbuldum bebeğimmm napıyosunn
o zamannn ramazandan sonra burda tam gaz devammmm
demek zayıflamaya devam ediyoruuuzz
hoşbulduk canım bittii prova isim nişandan 1 hafta önce gidicem boyunu ayarlıcak bide kilo alıp verdiysem düzeltme yapıcak ben bitmiş elbiseyi denemeyi bekliyodum ortada hiçbişey yok
o konuya girmeyelim
nasıl yok ay en tedirgin oldugum sey kıyafet konusu
Grubu açıyorum herkese günaydın....
günaydın beybisiiiii
gunaydin kızlar 61.9 eksi 1.100gr kaptinn mezunummm bu hafta
hay maşallahhhh beraber mezun oluyoruzzz

işim var program pert halen bdv ye bakıyorum darısı başıma artık sıkıldım kilo düşünmekten
bende aynı durumdayım kv ile ilgili bütün konular dikkatimi cekiyo
kuzu krc nın wedding serisine bi baksana ben onun su bardagını ve mesrubat bardagını almak istiorum su takımı olarak olur mu sence

kaptinn bunları özel misafir geldiğinde mi kullancan 100 tl fiyat var indirim 30 tl bence güzel ama yemek takımı modeline uyuyor mu

aynen kuzum misafir için kullancam kadeh istemiyorum bn o yüzden takım almıcam temek tkımıma da uyuyo güzel dimi
evet güzel .. yanlış anlm beni ben birşey alırken kendi kullanabilirliğini düşün kirada oturcaksın sonuçta ne kadar az borcun olursa o kadar iyi sizin için

beyanlar uzadı cuma gününe azcık rahatladım maşalah y 61,90 olmussun devam mı tamam mı ?
cumaya kadar ne verirsem kuzum yeter zaten boyuma göre gayet iyi duruyor suan ondan sonra korumaya calisicam

o zamannn ramazandan sonra burda tam gaz devammmm

demek zayıflamaya devam ediyoruuuzz

nasıl yok ay en tedirgin oldugum sey kıyafet konusu

günaydın beybisiiiii

hay maşallahhhh beraber mezun oluyoruzzz
evet keptincim beraber mezunuz bu hafta

günaydın kızlaarrrr
gunaydin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…