- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.701
Aynen bende öyle yapıyorumBugün akşam yemedim h.cevizi suyu içtim domates yedim 1 kahve içtim sen dinleme onu yiyo gibi yap kanka
Öyle canım hatta ben boynumdan yüzümden sonra sırt ve kollardan vermiştim bu seferde öyle oldu[/QUOTsimdi kefir içtim azıcık gittim WC ye bakalım yarın sabah hayrola
gunaydin canımGrubu açıyorum herkese günaydın....
e o kadar gittin bişey yok ortada niye bitirmemis ki canimhoşbulduk canımbittii prova isim nişandan 1 hafta önce gidicem boyunu ayarlıcak bide kilo alıp verdiysem düzeltme yapıcak ben bitmiş elbiseyi denemeyi bekliyodum ortada hiçbişey yok
o konuya girmeyelim
beyanlar uzadı cuma gününe azcık rahatladımgunaydin canımbugunde yoğunsun galiba kolay gelsin
Ah kıyamamkaptinn etma yapma tamam daha yapmaz geçende bana da yaptı tobelerim olsun iyi giydirdi bana
o zamannn ramazandan sonra burda tam gaz devammmm1 ay sonra tamamen döneceğim inşallah canım sınavlarım falan bitiyor artık
Hoşbuldum bebeğimmm napıyosunn
demek zayıflamaya devam ediyoruuuzz
nasıl yokhoşbulduk canımbittii prova isim nişandan 1 hafta önce gidicem boyunu ayarlıcak bide kilo alıp verdiysem düzeltme yapıcak ben bitmiş elbiseyi denemeyi bekliyodum ortada hiçbişey yok
o konuya girmeyelim
günaydın beybisiiiiiGrubu açıyorum herkese günaydın....
hay maşallahhhh
günaydın mezun olacak kızgünaydın kızlaarrrr
bebeğiiimm napıyosunngünaydın mezun olacak kız
işim var program pert halen bdv ye bakıyorum darısı başıma artık sıkıldım kilo düşünmektenbebeğiiimm napıyosunnramazan geliyo artık olmak lazım
bende aynı durumdayımişim var program pert halen bdv ye bakıyorum darısı başıma artık sıkıldım kilo düşünmekten
kadehine değil mi bakıyorumbende aynı durumdayımkv ile ilgili bütün konular dikkatimi cekiyo
kuzu krc nın wedding serisine bi baksana ben onun su bardagını ve mesrubat bardagını almak istiorum su takımı olarak olur mu sence
aynen kuzum misafir için kullancam kadeh istemiyorum bn o yüzden takım almıcam temek tkımıma da uyuyo güzel dimikaptinn bunları özel misafir geldiğinde mi kullancan 100 tl fiyat var indirim 30 tl bence güzel ama yemek takımı modeline uyuyor mu
evet güzel .. yanlış anlm beni ben birşey alırken kendi kullanabilirliğini düşün kirada oturcaksın sonuçta ne kadar az borcun olursa o kadar iyi sizin içinaynen kuzum misafir için kullancam kadeh istemiyorum bn o yüzden takım almıcam temek tkımıma da uyuyo güzel dimi
cumaya kadar ne verirsem kuzum yeter zaten boyuma göre gayet iyi duruyor suan ondan sonra korumaya calisicambeyanlar uzadı cuma gününe azcık rahatladımmaşalah y 61,90 olmussun devam mı tamam mı ?
evet keptincim beraber mezunuz bu haftao zamannn ramazandan sonra burda tam gaz devammmm
demek zayıflamaya devam ediyoruuuzz
nasıl yokay en tedirgin oldugum sey kıyafet konusu
günaydın beybisiiiii
hay maşallahhhhberaber mezun oluyoruzzz
gunaydin tatlımgünaydın kızlaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?