- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.621
Napıyorsun canım nasıl gidiyor uğrayam dedim bir. kimler var @ParteMoralll bi debebeğiiimmm
kaderimizac kalmak ve yorukmak
kuzum bozma moralini ama iyi düşün iyi olsuunn niye hemen pes ediyosunnCok canım sıkkın yakilo gitmiyor aha cumaya ne kaldı.
Pers etmiyorum stres oluyorum canısı benim bu cuma 63.100 yada 300 görmem lazım ki hedefe ulasayim bu arada hedef 60 benim onu 55 dusurursek olur demi canısıkuzum bozma moralini ama iyi düşün iyi olsuunn niye hemen pes ediyosunn
iyi etmişsin canım iyi gidiyo işte zayıflıyoruz sen napıyosunnnNapıyorsun canım nasıl gidiyor uğrayam dedim bir. kimler var @ParteMoralll bi deponcikbirgelincik var sankim
ama yine de kilo altabi canım aç kalan iş yap çalış yemek yap git kaynana a yardım annene yardım et ooooo bitmeZ
Valla öyle benim vücudum da çok yatkın valla bu hafta yiyem şöyle mis gibi pazara üç kilo almış olurum yaniama yine de kilo al
Napıyorsun canım nasıl gidiyor uğrayam dedim bir. kimler var @ParteMoralll bi deponcikbirgelincik var sankim
bi ramazan geçsinde öyle düşürelim bebeğim şimdi rmazanda pek kilo vermeyiz zaaaten sonrasında bakarız herkesin hedeflerine vsPers etmiyorum stres oluyorum canısı benim bu cuma 63.100 yada 300 görmem lazım ki hedefe ulasayim bu arada hedef 60 benim onu 55 dusurursek olur demi canısı
Sağol tatlım çok sağol hedefe birşey kalmadı şükür de bu gitse yaza 60 ile gitmek istiyorumbi ramazan geçsinde öyle düşürelim bebeğim şimdi rmazanda pek kilo vermeyiz zaaaten sonrasında bakarız herkesin hedeflerine vshiç dert etme düzgün beslen arda spor yap verirsin ben inanıyorum
bnmde aynııııValla öyle benim vücudum da çok yatkın valla bu hafta yiyem şöyle mis gibi pazara üç kilo almış olurum yaniben böyle bunye ne diyem
Zor zor valla bu işlerbnmde aynııııhemen alıyorum
dosya yükle bölümünden canımmFoto nasıl yükleniyor ki
giderse şahane olur tabi ama gitmezsede üzülme cok cok iyi kilo vrdin benceSağol tatlım çok sağol hedefe birşey kalmadı şükür de bu gitse yaza 60 ile gitmek istiyorum
Zor zor valla bu işler
ben +1 deyim wc sorunu var regliden kaynklı birde şişlik sabit olsam şükür ...Cok canım sıkkın yakilo gitmiyor aha cumaya ne kaldı.
sen artı da mısınben +1 deyim wc sorunu var regliden kaynklı birde şişlik sabit olsam şükür ...
teme düzenini değiştir bugün az yiyorsan arttır .. çok yiyorsa bayağı aalt şok olsun bünyen
bugün wcden önce öyleydim kuzumsen artı da mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?