- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.761
BENDE ÇOK SEVİNDİM UYUNCA ALLAH ŞİFASINI VRSİNŞimdilik tedaviye cevap vermiş canım..bir hafta sonra yeniden tahlil yapacaklar duruma göre yol çizecekler..bu bile çok sevindirdi bizi..
hee pek enerjikim bugün deli gibi koşasım varBu nasil bi coşkudur
Benimde gocam evde bugun gelememBenim kankilitoskolokom gelmisssss bende hafta sonlari fazla gelemiyorum. Bugun evdeyim bolbol laklak
Sananee dedimkaptana öle denmezne alıyonuz
ayy valla unutuyorm hepppp bugun hallederik
Ayy evet bolbol laklak artk acligimizi oyle gideririzBenimde gocam evde bugun gelememspor timee ramazanda aç açına bol bol konusuruk artik
HEEE bende düne göre -300bende cumaya göre +300 ama düne göre -100 cumaya kadar en az -300 olmam gerek
hee pek enerjikim bugün deli gibi koşasım var
Aynen baska türlü zaman gecmiyoAyy evet bolbol laklak artk acligimizi oyle gideririz
HEEE bende düne göre -300cumayı saymıyorum bakalım 2 gün sıvı alacam bardal çorba oluyor ya eve gidene kadar iki bardak içicem ondan yanına domates yirim evde ıspanak var onu kavururum yoğurt ile yrim senin menü belli mi peki ?
ıspanak evde çorba burda birde ders çalışırken tok olayım azcıkinşallah eksiye geçersin ama öğlen ıspanak akşam çorba daha hafif olur sankibenım beli değil ne bulursam yiyorum
ıspanak evde çorba burda birde ders çalışırken tok olayım azcık
Sananee dedim
hatırladım siz saat bakcaktınız
hatırladım siz saat bakcaktınızbiriniz dediydiniz bana da hanginiz hatılamıyom kaçabilirsiniz ama saklanamazsınızzzzz
53.5niye kilo mu virdin nerden geliyo bu degirmenin suyu
bişeyide unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?