- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.721
e o kadar gittin bişey yok ortada niye bitirmemis ki canim
o zamannn ramazandan sonra burda tam gaz devammmm
demek zayıflamaya devam ediyoruuuzz
nasıl yokay en tedirgin oldugum sey kıyafet konusu
günaydın beybisiiiii
hay maşallahhhhberaber mezun oluyoruzzz
bende aynı durumdayımkv ile ilgili bütün konular dikkatimi cekiyo
kuzu krc nın wedding serisine bi baksana ben onun su bardagını ve mesrubat bardagını almak istiorum su takımı olarak olur mu sence
Hanim foti atıcaktınyohzabaaanan ekmek ve sağlam kahvaltı öğlende düzgünce yemek doyurucu
geldim kuzumgüzel geçtiiiiii sen nasılsın
bende öyle düşünüyorum kuzum o yüzdn set almıcam böyle 12 kişilik su abrdagı mesrubat bardagı yeter gibi geliyoevet güzel .. yanlış anlm beni ben birşey alırken kendi kullanabilirliğini düşün kirada oturcaksın sonuçta ne kadar az borcun olursa o kadar iyi sizin için
Hanim foti atıcaktınbende iyyim kuzum bu saate kadar uyumuşum dinlendim bek gizil oldu
bibiğiiiimmmcumaya kadar ne verirsem kuzum yeter zaten boyuma göre gayet iyi duruyor suan ondan sonra korumaya calisicam
evet keptincim beraber mezunuz bu hafta
gunaydin tatlım
o zaman istediğigin kadar zayıflayabilirsin yani sevindim bunageçende prova yapmamıştı sadece ben bı kıyafet denemıstım olculerı falan almamıstı kılo verce demıstım benzannettim ki mesela 38 bedene uygun dıkerler falan ama dıkmemısler sımdı aldılar olcumu 20sınde dıkımını bıtırıcek sadece arkadakı ıncılerını bıde boyunu ayarlıcak son olarak kaptinn
inşallah yaabende korkardım da tanıdık o yüzden güveniyoruminşallah güvenimi boşa çıkarmazlar
he seninkide mı bu seridendibende onu aldım sana olur demiştim
eksiye düşmen bile güzel bencegünaydın kızçeler-100
Heaa temem giyinince atarsin o zamamatarım ama ortada fotoğraf yok kiolsaydı simdi suracıkta öncelikle @ParteMoralll olmak üzere kaptinn SchonerDuft hepinize göndermistim sadece saten bi kumaş giydirip iğneyle ölcü aldılar üstüme yapıstı azıcık daha dar dık dedım ben zayıflıcam temem dedi
yeter kuzum ben 12 adet izmir desenli su bardağı almıştım yanına da set şeklinde 21 kişilik sanırım rakı ve su bardağı vardı incecik yetmişti desende uyuyordu takıma 12 adet 10 tl idibende öyle düşünüyorum kuzum o yüzdn set almıcam böyle 12 kişilik su abrdagı mesrubat bardagı yeter gibi geliyo
eline sağlık canısı .... hastanız nasıl oldu pekiGünaydın kızlar..
Iki gündür temizlikle uğraşıyorum şimdi de annemde sira onun evi temizliycem
oo çok iyi ben + 700 bugün kefir içicemgünaydın kızçeler-100
Şimdilik tedaviye cevap vermiş canım..bir hafta sonra yeniden tahlil yapacaklar duruma göre yol çizecekler..bu bile çok sevindirdi bizi..eline sağlık canısı .... hastanız nasıl oldu peki
Gunaydin bibigimGunaydin kızlar
Hosgeldin sekerimmmmatarım ama ortada fotoğraf yok kiolsaydı simdi suracıkta öncelikle @ParteMoralll olmak üzere kaptinn SchonerDuft hepinize göndermistim sadece saten bi kumaş giydirip iğneyle ölcü aldılar üstüme yapıstı azıcık daha dar dık dedım ben zayıflıcam temem dedi
bibiğiiiimmmgünaydıınnn
o zaman istediğigin kadar zayıflayabilirsin yani sevindim buna
inşallah yaaiçine sinsinde geisi önemli değil
he seninkide mı bu seridendigüel mi kuzu genişliği falan iyi mi mesrubat bardagı rakı bardagı gibi duruyo
eksiye düşmen bile güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?