Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

e o kadar gittin bişey yok ortada niye bitirmemis ki canim

geçende prova yapmamıştı sadece ben bı kıyafet denemıstım olculerı falan almamıstı kılo verce demıstım ben zannettim ki mesela 38 bedene uygun dıkerler falan ama dıkmemısler sımdı aldılar olcumu 20sınde dıkımını bıtırıcek sadece arkadakı ıncılerını bıde boyunu ayarlıcak son olarak kaptinn

o zamannn ramazandan sonra burda tam gaz devammmm

demek zayıflamaya devam ediyoruuuzz

nasıl yok ay en tedirgin oldugum sey kıyafet konusu

günaydın beybisiiiii

hay maşallahhhh beraber mezun oluyoruzzz

bende korkardım da tanıdık o yüzden güveniyorum inşallah güvenimi boşa çıkarmazlar

evet güzel .. yanlış anlm beni ben birşey alırken kendi kullanabilirliğini düşün kirada oturcaksın sonuçta ne kadar az borcun olursa o kadar iyi sizin için
bende öyle düşünüyorum kuzum o yüzdn set almıcam böyle 12 kişilik su abrdagı mesrubat bardagı yeter gibi geliyo

Hanim foti atıcaktın bende iyyim kuzum bu saate kadar uyumuşum dinlendim bek gizil oldu

atarım ama ortada fotoğraf yok ki olsaydı simdi suracıkta öncelikle @ParteMoralll olmak üzere kaptinn SchonerDuft hepinize göndermistim sadece saten bi kumaş giydirip iğneyle ölcü aldılar üstüme yapıstı azıcık daha dar dık dedım ben zayıflıcam temem dedi

cumaya kadar ne verirsem kuzum yeter zaten boyuma göre gayet iyi duruyor suan ondan sonra korumaya calisicam

evet keptincim beraber mezunuz bu hafta

gunaydin tatlım
bibiğiiiimmm günaydıınnn

o zaman istediğigin kadar zayıflayabilirsin yani sevindim buna
bende korkardım da tanıdık o yüzden güveniyorum inşallah güvenimi boşa çıkarmazlar
inşallah yaa içine sinsinde geisi önemli değil
bende onu aldım sana olur demiştim
he seninkide mı bu seridendi güel mi kuzu genişliği falan iyi mi mesrubat bardagı rakı bardagı gibi duruyo
günaydın kızçeler -100
eksiye düşmen bile güzel bence

Heaa temem giyinince atarsin o zamam hee iyi dimisin iyce sıkın nefes alamayim diyeydin nasilsa zayifliycun

bende öyle düşünüyorum kuzum o yüzdn set almıcam böyle 12 kişilik su abrdagı mesrubat bardagı yeter gibi geliyo
yeter kuzum ben 12 adet izmir desenli su bardağı almıştım yanına da set şeklinde 21 kişilik sanırım rakı ve su bardağı vardı incecik yetmişti desende uyuyordu takıma 12 adet 10 tl idi

rakı bardağı gibi küccük duruyo biraz ama olsun güzel yine ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…