- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.741
Heaa temem giyinince atarsin o zamamhee iyi dimisin iyce sıkın nefes alamayim diyeydin nasilsa zayifliycun
oo çok iyi ben + 700 bugün kefir içicem
Hosgeldin sekerimmmmnaptin nisanligi
Evet meeen gordumm
Bende bendeoo çok iyi ben + 700 bugün kefir içicem
günaydın kuzuuumm ramazana kadar son cırpınışlar bunlarGünaydın kızlar..
Iki gündür temizlikle uğraşıyorum şimdi de annemde sira onun evi temizliycem
bana kalsa bende 12 tane su bardagı alırım yeterde işteyeter kuzum ben 12 adet izmir desenli su bardağı almıştım yanına da set şeklinde 21 kişilik sanırım rakı ve su bardağı vardı incecik yetmişti desende uyuyordu takıma 12 adet 10 tl idi
Bugün günümüz var komşuda..sınav günü resmen
oo çok iyi ben + 700 bugün kefir içicem
cok sevindim canııım rabbim korusun yavrucagı inşallahhŞimdilik tedaviye cevap vermiş canım..bir hafta sonra yeniden tahlil yapacaklar duruma göre yol çizecekler..bu bile çok sevindirdi bizi..
he tabakların yanında cok küçük durmaz dimirakı bardağı gibi küccük duruyo birazama olsun güzel yine ucuz
günaydın cınııımmmmGünaydin kizlar
günaydın kuzuuumm ramazana kadar son cırpınışlar bunlar
bana kalsa bende 12 tane su bardagı alırım yeterde işte
+700
cok sevindim canııım rabbim korusun yavrucagı inşallahh
he tabakların yanında cok küçük durmaz dimi
günaydın cınııımmmmnasılsınn
peki sitede 100tl üzeri mi 30tl indirim vardı yoksa her yeni üyeye mi 30tl indirimya yok kücük değil ince uzun ben sana resmini atmamıs mıydım attım sankidur bidaha atayim
ee bidaha gittginde hazir olcak miHoşbuldukDaha dikmemişler ilk provayı aldılar dikmeye başlıcaklar temmuzun 20sinde bitcek
peki sitede 100tl üzeri mi 30tl indirim vardı yoksa her yeni üyeye mi 30tl indirim
ee bidaha gittginde hazir olcak mihadi bakalimmm
Ben sana bisey aticaktm dun aksam aklima geldiinşallah olcak öyle konuştuk
Ben sana bisey aticaktm dun aksam aklima geldinaptin aldinmi
Kolay gelsin canim bende temizlikle ugrasiyorum bu ara ama araya hep biseyler giriyo bi dogru düzgün yapamadimGünaydın kızlar..
Iki gündür temizlikle uğraşıyorum şimdi de annemde sira onun evi temizliycem
ayy valla unutuyorm hepppp bugun hallederikalmadım bende senden onu ıstıcektım bugunistanbula gitcem diye almadım kargo gelir geri döner diye bugün yarın vercem siparisiii
ne alıyonuz ne atıyonuz ne diyonuuuzzzalmadım bende senden onu ıstıcektım bugunistanbula gitcem diye almadım kargo gelir geri döner diye bugün yarın vercem siparisiii
Benim kankilitoskolokom gelmisssss bende hafta sonlari fazla gelemiyorum. Bugun evdeyim bolbol laklakBibigimm
Sanaane ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?