- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.781
En az 6kizlar bisey sorcam 22.07 ye Kadar sizce kac kilo verebilirim yani söyle gercektci bi rakam söylermisiniz kendime hedef olarak belirlemek istiyorum...
dügün var esimin amcasinin oglu evlencek harika bi elbise buldum söyle bi manken gibi giyinip gitmek isterim
ben kaçamak yaparsam sınır tanımıyorumHahahah
Şu an vermen gereken zaten 6 kg kalmış
Kendine arada şımarık günleri yap bence
Sonuçta motivasyonu yüksek tutmak da önemli
Hem Jillye başlıyoruz
Kas oranımız biraz artsa bile daha çok kalori alabilir hale geleceğiz
Tamam ama kcal yok kcal
Ben hem yerim 66kcal hem de 0 lıkları içerim
Ne kadan fırsatçıyım
Bu sadece jillian icin degl brbrmizi motive acisindan foto atmak icn. Cunku bende yapmaya caliscam ama hergun jillian yapamayabilrm kizimla yapabldgm kdr aksamlariŞimdilik bunları ekledim
Sonra isteyen olursa zaten ekleriz daha
bende akşam çekicem taytla üstüme ne giysme
ben kaçamak yaparsam sınır tanımıyorumo yüzden yememem en doğrusu özel günlerde bitter yiyorum ama o listeme dahil hedef 65 ama 60 a inerim belki
Bu sadece jillian icin degl brbrmizi motive acisindan foto atmak icn. Cunku bende yapmaya caliscam ama hergun jillian yapamayabilrm kizimla yapabldgm kdr aksamlari
yani bu demek oluyoki 67kg olmus olcam hedefim ilk etapda 68 olmakdi yani cok iyi bi rakam benim icin tamamdir bunu biyere not ediyorum egerki basaramassam ceza olarak artik kendime ne veririm bilmiorumEn az 6
Bence verebilirsin nerdeyse 2 ay var 3 3 bile verebilirsin. Cok ski yaparsan eger haftada 1 kg versen ohoooo incecik olursun.yani bu demek oluyoki 67kg olmus olcam hedefim ilk etapda 68 olmakdi yani cok iyi bi rakam benim icin tamamdir bunu biyere not ediyorum egerki basaramassam ceza olarak artik kendime ne veririm bilmiorum
ayarsızım benİşte kontrol etmeyi öğrenirsin nuffis
Pratik yaparsın
Ben de yarın bitter yiyeceğim galiba
Geliyorlar çünkü benimkiler de soldan soldan
Tamamdır canım seni de ekledim
valla bence rahat 65e düşersin gibi geliyo ama bilemedimm sana baglı kuzucumkizlar bisey sorcam 22.07 ye Kadar sizce kac kilo verebilirim yani söyle gercektci bi rakam söylermisiniz kendime hedef olarak belirlemek istiyorum...
dügün var esimin amcasinin oglu evlencek harika bi elbise buldum söyle bi manken gibi giyinip gitmek isterim
ay sorma bende bıktım nimet ama hergün hergün yetti yani
bulgur görmek istemiyorum artık ... kek olması iyi olmuş
ayarsızım benonun yerine kek yemeyi tercih ederim acaba yarın pastane kahvaltısı mı yapsam süt ve kek ile
ay evet rabbim herkesin kaderinin yardımcısı olsunay sorma bende bıktım nimet ama hergün hergün yetti yani
neyse yinede cok şükür ya Rabbim bunu bulamayanlarda var
ya sütlü tatlılar favorim sütlü irmik özellikle ay canım neler neler istediEğer sade yersen bir orta dilim 172 kcal
Üzerini tamamlayabilirsin bile bir şeylerle
Bunu Jillian yapacağını varsayarak yazıyorum tabi
Ben bugün sakızlı muhallebi yedim mis gibiydi ayıptır sülemesi124 kcal
ya sütlü tatlılar favorim sütlü irmik özellikle ay canım neler neler istedi
evet yapacam ona göre de beslenmemi ayarlarım az proteinli bol sebzeli
canikooo ben bildircem su isden bi cikim hemen yapacam bildirimimi:) bilerek istiyerek gecikmedimmm gecen hafta ilk bildiri yapanlardanim unutmaaaaa***aday listesi***
@sarraf (78.1//%)sabit listeye girmek için gerekli:76kg
@Buki_89 (74,0///%) yeni üye b.kg:73.4 b.tarih:12 mayıs hedef 68
@Yuzlesmegunu(98,3/96.6//%1,73) yeni üye b.kg:102 b.tarihi:12 mayıs hedef75
Naazzli58 (87///%) yeni üye b.kg:87 b.tarihi:24 mayıs hedef70
nymphedoraa (87///%) yeni üye b.kg:87 b.tarihi:24 mayıs hedef60
Velvette (79.8/77.9/1.9/%2.4) yeni üye b.kg:79.8 b.tarihi:24 mayıs hedef60
G Grace_e (70///%) yeni üye b.kg:70 b.tarihi:24 mayıs hedef63
aday listesi yüzdesi:%
aday listesinde lup bildirim yapmayanlarrrr.. saat 5 e kadar bildirim yapmayan diskalifiye olur
aday listesinde böyle yapan nomal listede neler yapmazzzz
tm seni unuttuydum ben sorrycanikooo ben bildircem su isden bi cikim hemen yapacam bildirimimi:) bilerek istiyerek gecikmedimmm gecen hafta ilk bildiri yapanlardanim unutmaaaaa
yoğurt peynir et tavuk yumurta ayrandanAz proteinli neden yapıyorsun
Çok proteinli yapmak lazım esas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?