- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.801
yoğurt peynir et tavuk yumurta ayrandanartık ne kadar yediysem bu ara çok bulantım var bunlarda arttııyor
2 3 ay am normalde de yemezdim bu saydıklarımı 3 senedir yiyorum öyle düşünGına gelmesi ne kadar sürdü peki onu öğrenebilir miyim?
Şu 30 gün bana gına gelmemesi lazım
İlk atılımı büyük yapacağım o 30 günde inanıyorum
Bu arada kardeşim de sen gibi fazla çıktı bugün
Reglden öttürüymüş
Dedim bir şey olmaz o kadardan üzülme
Benim de yakın bak 300-500 su toplarım yine
Şu sporcu tişörtleri oluyor ya göbek gösteren keşke onlardan olsaydı bende
Ama vücut olmadığı için giyecek almadım hiç öyle şeyler
Kendi tişörtümü burar yaparım artık çocukluktaki gibi
ben gidip alim bariahahaha bendede yok malesef
bende dediğin gibi yapcem
ben gidip alim baripeeh severimm ama bn 50 olunca adidasınkilerden alcam
ay vallah cok iyi olur, suan cok azimliyim burayi kesfetigimden beri dahada bi iyi oldum sanki, kacamak yapma istegi geldinde burayi düsünüp daha Cabuk kendimi kontroll edebiliyorum:)Bence verebilirsin nerdeyse 2 ay var 3 3 bile verebilirsin. Cok ski yaparsan eger haftada 1 kg versen ohoooo incecik olursun.
aaa öle deme alır evde spor yaparken giyerizay ufacıcıck seye o kadar para veremem onu alana kadar eşofman alırım tayt alırım ayakkabı alırmzaten benım sevdıcek gıydırmez bana onu
ay nebilim 65 sanki basaramam gibi geliyo ama aslinda azimliyimdir zamaninda 87 den 59 a düsmüslügüm var, kafaya koydummu yaparim gibide ama Yas ilerledikce zorlaniyo gibiyim sanki ama 65 harika bi hedef hele benim icinvalla bence rahat 65e düşersin gibi geliyo ama bilemedimm sana baglı kuzucum
kuzum kilo ne kadar coksa o kadar hızlı gidiyo sen şimdi bi azimle başladın mı gerisi gelcek spora da başlarsın bi süre sonra ohh misss patır patır gider kilolarray nebilim 65 sanki basaramam gibi geliyo ama aslinda azimliyimdir zamaninda 87 den 59 a düsmüslügüm var, kafaya koydummu yaparim gibide ama Yas ilerledikce zorlaniyo gibiyim sanki ama 65 harika bi hedef hele benim icin
aaa öle deme alır evde spor yaparken giyerizbi sitede 50 tl ye görmüştüm ben alcaktm spor ayakkabısıyla beraber ama her zaamanki gibi param kalmadı o ay
Oyuzden akftif olmak herzaman cok onemli bosuna bagirmiyormmmmay vallah cok iyi olur, suan cok azimliyim burayi kesfetigimden beri dahada bi iyi oldum sanki, kacamak yapma istegi geldinde burayi düsünüp daha Cabuk kendimi kontroll edebiliyorum:)
bende anlamadım kihay Allah nasıl da kalmamış normalde kalırdı ama
cidden cok tatlıyız yalnızAsıl mekanımıza döneyim bende14. Takım en tatlı takım
bagırdıgını kabul ediyosun yaniOyuzden akftif olmak herzaman cok onemli bosuna bagirmiyormmmm
Hee yalanladimmi kibagırdıgını kabul ediyosun yani
madme o kadar konustuk gelsin bi
''before-after''
haksız mıyımHee yalanladimmi kigrup her turlu siddeti hahediyo haksizmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?