Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yoğurt peynir et tavuk yumurta ayrandan artık ne kadar yediysem bu ara çok bulantım var bunlarda arttııyor

Gına gelmesi ne kadar sürdü peki onu öğrenebilir miyim?
Şu 30 gün bana gına gelmemesi lazım
İlk atılımı büyük yapacağım o 30 günde inanıyorum

ahahaha bendede yok malesef
bende dediğin gibi yapcem

Bence verebilirsin nerdeyse 2 ay var 3 3 bile verebilirsin. Cok ski yaparsan eger haftada 1 kg versen ohoooo incecik olursun.
ay vallah cok iyi olur, suan cok azimliyim burayi kesfetigimden beri dahada bi iyi oldum sanki, kacamak yapma istegi geldinde burayi düsünüp daha Cabuk kendimi kontroll edebiliyorum:)

ay ufacıcıck seye o kadar para veremem onu alana kadar eşofman alırım tayt alırım ayakkabı alırm zaten benım sevdıcek gıydırmez bana onu
aaa öle deme alır evde spor yaparken giyeriz bi sitede 50 tl ye görmüştüm ben alcaktm spor ayakkabısıyla beraber ama her zaamanki gibi param kalmadı o ay

valla bence rahat 65e düşersin gibi geliyo ama bilemedimm sana baglı kuzucum
ay nebilim 65 sanki basaramam gibi geliyo ama aslinda azimliyimdir zamaninda 87 den 59 a düsmüslügüm var, kafaya koydummu yaparim gibide ama Yas ilerledikce zorlaniyo gibiyim sanki ama 65 harika bi hedef hele benim icin

ay nebilim 65 sanki basaramam gibi geliyo ama aslinda azimliyimdir zamaninda 87 den 59 a düsmüslügüm var, kafaya koydummu yaparim gibide ama Yas ilerledikce zorlaniyo gibiyim sanki ama 65 harika bi hedef hele benim icin
kuzum kilo ne kadar coksa o kadar hızlı gidiyo sen şimdi bi azimle başladın mı gerisi gelcek spora da başlarsın bi süre sonra ohh misss patır patır gider kilolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…