Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biz oruc tutuca tutanlae olarakkk zor olabiliii aksam sisicez kesn ben sisiyirmmm nednse bi anda yendigi icnesimi kandiriyimda pide almasn kendime bugday ekmegi alicam uno dan
Sonra esm namaza gidicek bende spor kizimlaa hep beraber yapinca sucluluk oluyo bana iyi geliyo.
Simdiden pazara davet aldm

Kızlar bu jillian hakkında size bir şey soracağım. şimdi ben 60.5 kiloyum. 50 52 kilo olmak istiyorum. jillianı yaparken evet inceliyoruz fakat kilo verilmiyormuş mu ne öyle bir şey duymuştum siz ne dusunuyorsunuz

Kızlar bu jillian hakkında size bir şey soracağım. şimdi ben 60.5 kiloyum. 50 52 kilo olmak istiyorum. jillianı yaparken evet inceliyoruz fakat kilo verilmiyormuş mu ne öyle bir şey duymuştum siz ne dusunuyorsunuz

Kim uydurmuş onu boşver onları
Boğazına dikkat eden herkes verir
Ben 1.9 verdim bile ve 3. günüm
Öncesi sonrası fotoları da ortada malum

HEPSİNİ KISKANDIM
herkesi kıskandım
Bir ayda bu kadr olurmu ya sanmiyorumm olursa sabah aksam oglen jillian

ben şer gün gider 15 gnde bitiririm şahsen
bu davetlerde napcaz asıl mesele bu yaaa
normal kardio yaparken kilo veriliyo bu da ondan farksız bence kilo verilir ama daha cok sıkılaşmaya yönelik sanırım

Az porsiyon yersiniz olma mı
Öyle yağlı ballı şeyleri yemezsiniz
Veya ağır yemek varsa porsiyonu azaltırsınız
Bence olur

Kim uydurmuş onu boşver onları
Boğazına dikkat eden herkes verir
Ben 1.9 verdim bile ve 3. günüm
Öncesi sonrası fotoları da ortada malum

işte kızlar benim artık kilo vermem daha zor oldugundan çünkü kilo azaldıkça daha zorlanıyorum acaba dedim önce 55 falan olup sonra mı buna başlasam

işte kızlar benim artık kilo vermem daha zor oldugundan çünkü kilo azaldıkça daha zorlanıyorum acaba dedim önce 55 falan olup sonra mı buna başlasam
Bence yapabilirsin.
Aslinda sahsi fikrim. Kilo fazlayken bu tarz agir sporlar yapilmamasi cok bilmiyoruz yanlis seyler yapmamak kalinlasmamak acisindan.

Aslında bu gayet hızlı bir yol
5 kilo hayli hayli gider bu programla
Erteleme bence
Bak biz yapıyorken katıl bize
Motivasyonumuz tavan şu anda

Ben simdiden kara kara yarini dusunuyorum. Bu ara midemi buyuttum zorlanicam ilk gunler insallah ramazanda hic almadan devam ederiz

Ben bu topicte o hırsı görüyorum
Olmadı artık kırbacı kendine vurursun parte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…