- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.881
Tamam ben simdi kremimi surup sonra basliyorummm 30 dk sonra grs kizlar :)
KIZLAR BUGÜN BAŞLAYALIM MI HAZIR GAZA GELMİŞİZ AKŞAM YAPARIZponcikbirgelincik @zuzuzuzu1234 @keptinn @senad @ParteMoralll @Buki_89 @sarraf DİĞER KIZLAR
Bilmiyorm ben yemem serbetli sutlu tatli olursa misafrlikte 1 2 catal alirim
ayyy bunu duymak inanki cooook güzel tsklerrr... moralim düzeliyo vallah ama yapi olarak kollarim ve bacaklarim tombis ve cok siki degil o beni rahatsiz ediyo
KIZLAR BUGÜN BAŞLAYALIM MI HAZIR GAZA GELMİŞİZ AKŞAM YAPARIZponcikbirgelincik @zuzuzuzu1234 @keptinn @senad @ParteMoralll @Buki_89 @sarraf DİĞER KIZLAR
Valla başlasak mı ki ben indirdim televizyondan açıcam öyle yapıcamaynen 3 posta jilli ay hırs yaptım bughün mü başlasak acaba
Valla başlasak mı ki ben indirdim televizyondan açıcam öyle yapıcam
YouTube dan indirdim yazınca bir site çıkıyor Google da ordan linki yazdım indirdim flasha attım onu da tv ye takıp açacağımya nasıl ındırdın bende ındırseydım tvye takardımmm
SPORA CANIM PAYKAŞILDI SAYFADA FAVORİLERİNE EKLE ORDAN GEÇMİŞTE GERÇİ DUR BİR DAHA PAYLAŞAYIM BENDEsporami canim? yada neydi karistim takip edemiyorum sayfalar cok hizli ilerliyo
BAŞLIYORUZ KIZLAR PARTE BAŞLADI BİLE NİYE BEKLEYELİM 1 GÜN O GÜN BUGÜN OLSUNValla başlasak mı ki ben indirdim televizyondan açıcam öyle yapıcam
BU VİDEOBenim yaptigim buydu.
YouTube dan indirdim yazınca bir site çıkıyor Google da ordan linki yazdım indirdim flasha attım onu da tv ye takıp açacağım
bana da göndersene kuzuuuum maille atıversen ne iyi oluuurrrValla başlasak mı ki ben indirdim televizyondan açıcam öyle yapıcam
bana da göndersene kuzuuuum maille atıversen ne iyi oluuurrr
eger kendinden memnun değilsen tabiki zayıflaaa ben o kiloyu göstermiyosun onu dedimdiayyy bunu duymak inanki cooook güzel tsklerrr... moralim düzeliyo vallah ama yapi olarak kollarim ve bacaklarim tombis ve cok siki degil o beni rahatsiz ediyo
he tm youtube dönüştürücüden bende yaparım onuYouTube dan indirdim yazınca bir site çıkıyor Google da ordan linki yazdım indirdim flasha attım onu da tv ye takıp açacağım
he tm youtube dönüştürücüden bende yaparım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?