- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.061
Oha kiz 200gram ile zor yaptım
Evet 5 sn ama daha fazla değil diye kendi söyledi video sırasında
Ama durmadan 5 sn vermek de iyi olmaz bence
Sesini çok açmıyordum genel olarak hadi devam, durmak yok, söz verdik yapacağız, biliyorum ölecek gibi hissediyorsunuz vb gaz verici şeyler dediği için
Ama yarın daha çok açarım, paylaşırım önemli başka şeyler de derse
Çılgınbirgelincik e terfi ettin bence sen
Nasıl yaptın 1.5luklarla
Benden çetin çıktı herkes ya
Yok artık
O daha ileri seviye ve kendini zorlamak isteyenler için
Ben yeşilliyi yapıyorum
O daha giriş seviyesindekiler için
Zorlananlar için
Ya ne yeşili benim yaptigimda jilli üst füme bustuyer alt.siyah kapri
ben yaparsam böyle yaparııııımm
Bebegiimmm çok merak ettim seniii çok şükür iyisinnnnSelam kizlar. Ne zamandir gelemedim. Basima gelenleri anlatayim size. Faturamin taahutu doldu yeni kampanyaya gecis yaptim o ara netim gitti birnkac gun sonra kampanyaya gectim net geldi bu defa telefonun bataryasi gitti kav gundur magdurum. Esimin telinden gireyim dedim sag olsun netini bitirmis bana kalmadi eknpara odememek icin de gelemedim Nasilsijiz cok ozledom hepinizi sizlerinde beni ozledigininhisseduyorum hepinizi cok cok seviyorumkaptinn SchonerDuft poncikbirgelincik @ParteMoralll @SekerPancarii @selcanmehmetcan
Haftaya cuma da havandan geçilmez artık
Haftaya Cuma 1. olacak 14. takım hissediyorum
Hepimiz başladık spora
Zaten beslenmemize dikkat ediyoruz
Partenin kırbacı ensemizde
Poncikimmm hosbuldukkkkkkHoşgeldinnn canımmmmaksilikler üst üste gelmiş canım özlettin kendini Nasılsın miniğimiz nasıl
Youtibedeb silinmiş bulamadım başka yerde kuzumbana atsana canım ozelden onu
bende bu hafta + cıktım haftaya -1 çıkabilirim diye umuyorummmm
Oyy kuzusummm cnmmm keptinimmm benimmmm bendeee cok merak ettimm seniii siziii maalesef aksilikler ust uste geldi yoksa bunkadar uzunnsureee gelmemezlikbyapmazdimm.. kuzummmmBebegiimmm çok merak ettim seniii çok şükür iyisinnnn
Oy bebeğimmmmOyy kuzusummm cnmmm keptinimmm benimmmm bendeee cok merak ettimm seniii siziii maalesef aksilikler ust uste geldi yoksa bunkadar uzunnsureee gelmemezlikbyapmazdimm.. kuzummmm
Poncikimmm hosbuldukkkkkk
Evett gelince ust uste gelirrr
Cok sukur iyiyiz kuzum sen nasilsinn
Kızlar nisanlim bizdeydi yemek yedik ve cok abarttiikksohbet muhabbet ne yedik anlamadım bile valla az önce gitti şimdi bi keyif çayı içelim bende kalkıp spor yapcm video yu indirip
Youtibedeb silinmiş bulamadım başka yerde kuzum
Olmazzz siz yapmisiniz bende yapcam eksik kalmam
yemekten sonra tavsiye etmiyorum bende çorbadan sonra yaptım karnımda sallandı durdu ekmaade az yiyince
-2 bile çıkarsın be ne diyorsun
Ciddi inanıyorum buna
Bir de besinlerini arttırdın mı o yağlar eriyecek
Proteinler birikecek vücutta
Olmazzz siz yapmisiniz bende yapcam eksik kalmam
Midem saha ne kadar dolabilir kiçayı içmeden yap bari
Ben indiremiyorum video yoksa güzel fikirya bunlarda nasıl videoysa heryerde hata veriyo silinip duruyo yarın indiriyim bari bitane sürekli onu yaparım
Midem saha ne kadar dolabilir ki
Ayy valla birbirimize baka baka yedik ben 56 çıktım o 74ama içinde çay vs de var tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?