Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahaha minnak bacaklarla nasil kosuyor oyle yabanci secmeme konusu aynı vallabende tirsiyorum buyuyunce biraz daha aklı ermeye baslayinca değişir belki diye umut ediyorum

@ParteMoralll nasl bıraktı kendimi istemedi bende bugün dellendim çöpe attım nolursa olsun vermeyim diye ama şimdi nöbetçi eczane bakıorum

Ya nigüzl nizimkide sora sora uyudu çok düşkün heleki bu aralar önceden sadece uyuyumçnca alıodu şimdi hep ağzındaa
Bence gnnduz verme gece uyudugunda asiri krize girerse ver agzina sonra daldiginda al. Ben 3 4 gun boyle yaptim gunduz aramadi. Sonra gecede alisti zaten

hahaha minnak bacaklarla nasil kosuyor oyle yabanci secmeme konusu aynı vallabende tirsiyorum buyuyunce biraz daha aklı ermeye baslayinca değişir belki diye umut ediyorum
Yaaaa biizmki ğek öyle cana hakkn değildir ama geçn gün korkuttu beni lise arkadaşlarmla buluşucaktık birisi bizi almaya geldi çocuk ömründe ilkkz görüyor ben kuaförde kasadaydım oda kuaförün kapısına kadr heldi adını söyledi buda gitti kucağına koklaştılar şok oldummmm

Valla bilmiyorum kosucumu yapsam napsak vallahi yetisemiyoz hahahahaah
Insallaah bacim benimdeeee tum umudum o vallaaaaaa azcik buyusunler akillari ermiyo. Ama bazi cocuklar anne annee ayrlmiyo yanlarindan ne guzel

çok dikkat etmek lazım canım allah kolaylık versin ben çok kiziyorum kapinin önüne bırakıyor bazı anneler çocuklar kendi halinde asla birakmam bide küçük oldumu çok fena bişey olmaz diye bişey yok 1 kere oluyor zaten allah göstermesin kimseye

Ne guzel iste ya yagmur yagsinda soguk olmasaaa yaz kisa kis uzun malesff iklimler bile sasirdiii
alisvers bi kac bsy vakicam ayakkabi var bi ona bakicam denicem sonra anneme gecicez iftara kuzenlrr fln geliyo aksam donucem evime
Ne normal ki iklimler normal olsun küçük ken hiç böyle değildi yazlar çok uzundu yada bize öyle geliyoduu
Oh yemek davetleri başlasınnnn

Kızlar canısılar özellikle kaptinn hanım ramazanda sizinle menü pahlaşmamın sakıncası varmı yoktr herhal fikirleriniz önemli benm için burdanda menü çalaram hemmm
Ne sakincasi olcak beybisi Paylaş sende hem buralarda olursunn alıştırma olur takıma dönmen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…