Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende hic sallamadim bana cok biliyosub diyolardi onlar halaa bebe salliyo benin kizim degil
Benim kiz a ilk tnylove varya titresimli onla uyutuyodum cok isime yaradi valla sonra buyudu sallanmayan besikte yatiyo. Bebde hep ugrasirdm basinda 1 saati gecik beklerdm uyusun diye. Ama kizim uykusu gelince oturuorm ya mesela yanima geliyo basini yaslio bana uyuyo. bunu da kisitlamak istemedim nasislsa buyuyo bari kuzum yaslansin sarilsin. ama hic yanimda yatirmadim sadece cok hastayken aldm yanima atesi kontrl icin.
Yaramaz cooook enerjiiisi coook gecsinde odaya gecrcem bakalim 3 e dogru. Simdi korkuyorm fena fena

Bugün burda bi yağmur yagdi şaşırdım çok hızlı ve çok yagdi ben şokkk
Ne guzel iste ya yagmur yagsinda soguk olmasaaa yaz kisa kis uzun malesff iklimler bile sasirdiii
Nire gitcen de banaaaa
alisvers bi kac bsy vakicam ayakkabi var bi ona bakicam denicem sonra anneme gecicez iftara kuzenlrr fln geliyo aksam donucem evime

kismet öyle deme kız yine de insan cekiyor öyle böyle. ilk 6 7 ay kesintisiz 3 4 saat uyumuslugum yoktu
Cocuk kolik degilse 6 aydan sonra gece 12 5 arasi emzirme isini pispisa birakilmali ozaman iste bebikler biyeri agrimiyosa uyuyo. Ama tabi sonra disiydi oydu buydu

bana da derlerdi kuzum hiç sallamadan bebek mi uyur diye şimdi aynı senin dediğin gibi bebek saliyorlar benimkini yastığa yatirip bekliyorum hemen uyuyor zaten yanıma bende almam hastalık harici aynı odadayiz besiginde yatar bazen gece uyanır oturur karanlikta yat kizim derim yatar dalar tekrar hiç beni al diye ayaklanmaz almiyacagimi bilir

Evet aliskanlik cok onemli arkdsm hep yaninda yatrdi hala cocuk besige koyunca agliyo ya oda kotuuu
bizim kopek dişler geliyiii hasta oldu 2 sefer şimdi iyi ama cikmadi hala
bizin disler coook gec cikti hatta 1 yasina grdi 2 tane vardi sonra hepsi bi anda cikti. Dis zor valla

Evet aliskanlik cok onemli arkdsm hep yaninda yatrdi hala cocuk besige koyunca agliyo ya oda kotuuu
bizin disler coook gec cikti hatta 1 yasina grdi 2 tane vardi sonra hepsi bi anda cikti. Dis zor valla
benimde arkadasin kizi ayni 4.5 yasinda ayri oda yapmislar bu sene gece aglayarak geliyomus yaninizda yatayim diye gercekten zor benimkide ilk dişini 11 aylikken cikardiydi

poncikbirgelincik

benimde arkadasin kizi ayni 4.5 yasinda ayri oda yapmislar bu sene gece aglayarak geliyomus yaninizda yatayim diye gercekten zor benimkide ilk dişini 11 aylikken cikardiydi
Ben odasina alicam da biizm kiz biraz fazla enerjik korkuyorm bsey yapar dye o uyandigi gbi gozumu aciyorm korkudan. Valla zor anacimmmmmm. Baskalari cocuguna yaramaz diyo bizinki yanlarinda firtinaaaaa gibi

Ben odasina alicam da biizm kiz biraz fazla enerjik korkuyorm bsey yapar dye o uyandigi gbi gozumu aciyorm korkudan. Valla zor anacimmmmmm. Baskalari cocuguna yaramaz diyo bizinki yanlarinda firtinaaaaa gibi
benimki sakin çok canayakın napicam bilmem hiç tanimadigi insanların elini tutar gider geçen parkta kendinden büyük bi kıza abla dedi elinde top öptü falan top oynacakmis onla

benimki sakin çok canayakın napicam bilmem hiç tanimadigi insanların elini tutar gider geçen parkta kendinden büyük bi kıza abla dedi elinde top öptü falan top oynacakmis onla
Hahahahaha sakin ama bak oda gidiyo
Bizimkide cok cana yakin en korktugmda bu zaten ben ordayken cocuklara kardiss kardisss bayiliyo onu seven buyuklere gidiyo. Hani elini biri tutsa gider yani aglamaz annee diye o anda.oyuuzden korkuyormmm valla.
Bide asiri hizli kosuyo koca insanlar yetisemiyo pesinden. Ah bi durulsaaaa bende rahat etcem yaa

Kızlar canısılar özellikle kaptinn hanım ramazanda sizinle menü pahlaşmamın sakıncası varmı yoktr herhal fikirleriniz önemli benm için burdanda menü çalaram hemmm

İftarda 1 kase mercimek çorbası 1 kalçalı but bol kaşık salata bikaç fırın patitis yedim sonrasında bi avuç kuru üzüm ve vişne suyusuuuu eşim sahurda özel istek yaptı tam buğday lavaştan wrap yapıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…