- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.381
Nire gitcen de banaaaaYarn disari cikicam gezmeyee sonra iftaraaaa zaman da cabuk gecer
hayirlisi olsun kuzum biraz da bebeğe bağlı bazilari gercekten çok huysuz oluyor kucukkeneSallamadan mi uyuyoay çok güzelyaa inşallah bende öyle yapabilirm ilk çocuk biraz şımarık buyur gibi geliyo bana herkes karismak isticek falan nasıl olur bilmem
Ay nolur benim ki huysuz olmasın cekememhayirlisi olsun kuzum biraz da bebeğe bağlı bazilari gercekten çok huysuz oluyor kucukkene
aynı canım ya bi güneşli bi ruzgarliAynen
Nolcak halimizzz yahuuuuu cocugumu gezdirmeye korkuom oyle bi esiyo ki bazen
bi zahmet
oh simdiden iyi gezmelerYarn disari cikicam gezmeyee sonra iftaraaaa zaman da cabuk gecer
Bende hic sallamadim bana cok biliyosub diyolardiben küçükken alistirdim canım 3 aylikti uyumasa bile uyku saati geldimi yatak odasinda karanlikta beklerdim uyumasini bazen 1 saati bulurdu ama 1 ay surmedi alismasi düzenini oturttuk bidaha da bozmadım zaten bide sallamadim kendi kendine uyuttum hep müzik açarım yanında oturup beklerim kendi kendine uyur o yönden de rahatim
kismetAy nolur benim ki huysuz olmasın cekemem
Ne guzel iste ya yagmur yagsinda soguk olmasaaa yaz kisa kis uzun malesff iklimler bile sasirdiiiBugün burda bi yağmur yagdi şaşırdım çok hızlı ve çok yagdi ben şokkk
alisvers bi kac bsy vakicam ayakkabi var bi ona bakicam denicem sonra anneme gecicez iftara kuzenlrr fln geliyo aksam donucem evimeNire gitcen de banaaaa
Cocuk kolik degilse 6 aydan sonra gece 12 5 arasi emzirme isini pispisa birakilmali ozaman iste bebikler biyeri agrimiyosa uyuyo. Ama tabi sonra disiydi oydu buydukismetöyle deme kız yine de insan cekiyor öyle böyle. ilk 6 7 ay kesintisiz 3 4 saat uyumuslugum yoktu
bana da derlerdi kuzum hiç sallamadan bebek mi uyur diye şimdi aynı senin dediğin gibi bebek saliyorlarBende hic sallamadim bana cok biliyosub diyolardionlar halaa bebe salliyo benin kizim degil
Benim kiz a ilk tnylove varya titresimli onla uyutuyodum cok isime yaradi vallasonra buyudu sallanmayan besikte yatiyo. Bebde hep ugrasirdm basinda 1 saati gecik beklerdm uyusun diye. Ama kizim uykusu gelince oturuorm ya mesela yanima geliyo basini yaslio bana uyuyo. bunu da kisitlamak istemedim nasislsa buyuyo bari kuzum yaslansin sarilsin. ama hic yanimda yatirmadim sadece cok hastayken aldm yanima atesi kontrl icin.
Yaramaz cooook enerjiiisi coook gecsinde odaya gecrcem bakalim 3 e dogru. Simdi korkuyorm fena fena
bizim kopek dişler geliyiiiCocuk kolik degilse 6 aydan sonra gece 12 5 arasi emzirme isini pispisa birakilmali ozaman iste bebikler biyeri agrimiyosa uyuyo. Ama tabi sonra disiydi oydu buydu
Evet aliskanlik cok onemli arkdsm hep yaninda yatrdi hala cocuk besige koyunca agliyo ya oda kotuuubana da derlerdi kuzum hiç sallamadan bebek mi uyur diye şimdi aynı senin dediğin gibi bebek saliyorlarbenimkini yastığa yatirip bekliyorum hemen uyuyor zaten yanıma bende almam hastalık harici aynı odadayiz besiginde yatar bazen gece uyanır oturur karanlikta yat kizim derim yatar dalar tekrar hiç beni al diye ayaklanmaz almiyacagimi bilir
bizin disler coook gec cikti hatta 1 yasina grdi 2 tane vardibizim kopek dişler geliyiiihasta oldu 2 sefer şimdi iyi ama cikmadi hala
benimde arkadasin kizi ayni 4.5 yasinda ayri oda yapmislar bu sene gece aglayarak geliyomus yaninizda yatayim diye gercekten zor benimkide ilk dişini 11 aylikken cikardiydiEvet aliskanlik cok onemli arkdsm hep yaninda yatrdi hala cocuk besige koyunca agliyo ya oda kotuuu
bizin disler coook gec cikti hatta 1 yasina grdi 2 tane vardisonra hepsi bi anda cikti. Dis zor valla
☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(87)Poncikbirgelincik:60+27
()Nuffiun:
(27)justholdmetight:27
(54)Buki_89:27+27
()htc71:
MOR TAKİM
()Keptinn:
()Senad:
()SekerPancarii:
(45)sarraf:45
(75)ParteMorall:45+30
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR.
Ben odasina alicam da biizm kiz biraz fazla enerjik korkuyorm bsey yapar dye o uyandigi gbi gozumu aciyorm korkudan. Valla zor anacimmmmmm. Baskalari cocuguna yaramaz diyo bizinki yanlarinda firtinaaaaa gibibenimde arkadasin kizi ayni 4.5 yasinda ayri oda yapmislar bu sene gece aglayarak geliyomus yaninizda yatayim diye gercekten zor benimkide ilk dişini 11 aylikken cikardiydi
benimki sakin çok canayakın napicam bilmem hiç tanimadigi insanların elini tutar gider geçen parkta kendinden büyük bi kıza abla dedi elinde top öptü falan top oynacakmis onlaBen odasina alicam da biizm kiz biraz fazla enerjik korkuyorm bsey yapar dye o uyandigi gbi gozumu aciyorm korkudan. Valla zor anacimmmmmm. Baskalari cocuguna yaramaz diyo bizinki yanlarinda firtinaaaaa gibi
Hahahahaha sakin ama bak oda gidiyobenimki sakin çok canayakın napicam bilmem hiç tanimadigi insanların elini tutar gider geçen parkta kendinden büyük bi kıza abla dedi elinde top öptü falan top oynacakmis onla
Cooooktaaaaaaaan biraktikkk demisimdir sana ben gecen seneydi araligin ortalarinda birakmistik diye hatirliyorumUykum kaçtıııı bizde kıza emziği bıraktırmaya çalışıoz @ParteMoralll sizinki bıraktımı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?