- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.361
seni seni cekrdeksizleri goturruyosun dimekhahahahahabiseyndicektm neyse
Benik temmuzda tam sicaaaaaaan baaagrinda
Harbimi ben niye gormedm ki allah allahhahahahahaha ay dogranmis sogan pure tozu vs hazir alan kadinlara kiziyodum bende cekirdeksiz karpuzmu yicem haahahahah
Ayyyyybikere cekirdekle gomemm dedm olmadi ben uyanik kenarlari aliyorm catalla gerisi esime hahaa
hee evet arkdsmmm soyluyodu sicakmis oralarreee bizin buralar isinmadi yani istanbul
Dimi 2.dönem hepsi oluyo çok zorlastirmislar ya önceden herkes hemen bitiriyodu bide bize baktatlım 7 ders var her dönem. ilk dönemi 7 unute 2. donemide ilk 7 ve sonraki 7 toplam 14 unitenin hepsinden soru çıkıyor ışte ilk dönemim guzeldi hep 70 li notlar aldım 2 ders hariç bakalım bu sefer nasıl olacak
Bursa olarak bizde donuyoruzhahahahahabiseyndicektm neyse
Benik temmuzda tam sicaaaaaaan baaagrinda
Harbimi ben niye gormedm ki allah allahhahahahahaha ay dogranmis sogan pure tozu vs hazir alan kadinlara kiziyodum bende cekirdeksiz karpuzmu yicem haahahahah
Ayyyyybikere cekirdekle gomemm dedm olmadi ben uyanik kenarlari aliyorm catalla gerisi esime hahaa
hee evet arkdsmmm soyluyodu sicakmis oralarreee bizin buralar isinmadi yani istanbul
ayyy bide3 yanlış 1 doğru çıktıDimi 2.dönem hepsi oluyo çok zorlastirmislar ya önceden herkes hemen bitiriyodu bide bize bak
Evet o yüzden kaldım zaten cogundan normalde o olmasa geciyodum 2 3 derstenayyy bide3 yanlış 1 doğru çıktıonu biliyimiydin
ben çalıştım kuzum 2 si yetismemisti zaten onlar zayıf geldi bide 3 yanlış 1 doğru muhabbeti oldugu halde cogu 70 li biri 80 li biseyler geldiEvet o yüzden kaldım zaten cogundan normalde o olmasa geciyodum 2 3 derstensen ne okuyosun kuzu hangi bölüm
Cocukla calisabiliyosun ne güzel bişeyben çalıştım kuzum 2 si yetismemisti zaten onlar zayıf geldi bide 3 yanlış 1 doğru muhabbeti oldugu halde cogu 70 li biri 80 li biseyler geldicocuk gelisimi okuyorum balim seninki ney
evet canım vakit buldukca calisiyirum zaten öğlen uyuyor 2 saat aksamda 8 8.30 gibi uyutuyorum düzeni öyle hiç bozmam yetisiyor ucu ucuna ışte biraz zor oluyor evle birlikte ama ossunCocukla calisabiliyosun ne güzel bişey
Benim ki dış ticaret kuzum liseden devam ediyorum aynı bölüme
Son listeyi bulabilirsen guncelle kuzum poncik i de etiketleJilimide yaptim:) spor listesini kendimizmi günceliyoruz benim dün ve bugün27dakka yani 54toplam
Okumak isteyen okuyo işte bak yeter ki niyet olsunevet canım vakit buldukca calisiyirum zaten öğlen uyuyor 2 saat aksamda 8 8.30 gibi uyutuyorum düzeni öyle hiç bozmam yetisiyor ucu ucuna ışte biraz zor oluyor evle birlikte ama ossun
evlendikten sonra başla yine canım hamilelikti cocuktu zor olur basın bosken bitirirsinCocukla calisabiliyosun ne güzel bişey
Benim ki dış ticaret kuzum liseden devam ediyorum aynı bölüme
Su an uykum var okul da falan hiç hevesim yokevlendikten sonra başla yine canım hamilelikti cocuktu zor olur basın bosken bitirirsin
ben küçükken alistirdim canım 3 aylikti uyumasa bile uyku saati geldimi yatak odasinda karanlikta beklerdim uyumasini bazen 1 saati bulurdu ama 1 ay surmedi alismasi düzenini oturttuk bidaha da bozmadım zaten bide sallamadim kendi kendine uyuttum hep müzik açarım yanında oturup beklerim kendi kendine uyur o yönden de rahatimOkumak isteyen okuyo işte bak yeter ki niyet olsun
Uyku düzeni belli ne güzel bazı çocuklar hiç uymuyo o düzen e
Su an uykum var okul da falan hiç hevesim yok
İlk sene 1. Sınıfı bitiririm artık sonrası allah kerim zaten isim de var ya pek acelesi yok
Aynenseni seni cekrdeksizleri goturruyosun dimekbizim bura da aynı canim soğuk yakın zaten bende gebzedeyim
Bursa olarak bizde donuyoruz
Sallamadan mi uyuyoben küçükken alistirdim canım 3 aylikti uyumasa bile uyku saati geldimi yatak odasinda karanlikta beklerdim uyumasini bazen 1 saati bulurdu ama 1 ay surmedi alismasi düzenini oturttuk bidaha da bozmadım zaten bide sallamadim kendi kendine uyuttum hep müzik açarım yanında oturup beklerim kendi kendine uyur o yönden de rahatim
Bende iftara yakın 2 saat uyudum ama bünye aliskin değil bu saatlerde oturmaya galibabenim yok oglen 1 saat uyudumdu kizimla
Bugün burda bi yağmur yagdi şaşırdım çok hızlı ve çok yagdi ben şokkkAynen
Nolcak halimizzz yahuuuuu cocugumu gezdirmeye korkuom oyle bi esiyo ki bazen
bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?