- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #205.521
Kızlar allah otuclarini kabul etsin
Ben migrenle cebellesiyorum o yüzden gelemedim bugün hiç
Ben migrenle cebellesiyorum o yüzden gelemedim bugün hiç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar allah otuclarini kabul etsin
Ben migrenle cebellesiyorum o yüzden gelemedim bugün hiç![]()
Yok bebeğim geçmedi yarın sabah a geçmiş olur inşallah ilaç falan içtimGeçmiş olsun kuzum şimdi daha iyi misin?
Hayırdır ne oldu canımYok bebeğim geçmedi yarın sabah a geçmiş olur inşallah ilaç falan içtim
Ayaklar çok kötü oturup kalkarken özellikle çömelerken karın az ağrıyor kollarda berbat bugün yürüyüş yaptım annemle pazara uğradık yürüyüş poşet derken daha.kötü olduZor yaptım dün son beş dakikasını vallahi bugün karın kısmım ve bacaklarım çok acıyor senin Nasıl gidiyor kuzum
Bugün 3.gün ama daha yapmadım gözümde büyüyor normalde 8 gibi yapıyorum sporuYarın baslicam tatlım ne zaman yapiyorsuniz
poncikbirgelincik spoooooooooooorrrr nirdeee dedim
ne koydun icine kiz
ayy tadina baktin mi iyi olmamis mi
ossun yine de atistirirsin
![]()
Kiz Allah seniaslında buna benzer bi tarif var acaba civik yaptin diye mi olmadi ki
ben bu seferde tuzlu yaptim bek guzel oldu benimki de uydurmasyon
biraz peynirli biraz da pekmezli kuru yemisli yaptim peynirli ilk kez demedim cok begendim
Ayy resim yukliyemedim yasinur oldum yulafli kurabiklerimi atacaadim
![]()
Gecmis olsun canimKızlar allah otuclarini kabul etsin
Ben migrenle cebellesiyorum o yüzden gelemedim bugün hiç![]()
Cumadan cumaya dedik ya.Velvette canım cumayı yazmıyorsun cumartesiden itibaren
Benin o yazdigim tarifi deneyin kahvalzi icin harika oluyo... yulafli sütlü elmali isteye göre kus üzümü ve tarcin ben bide ceviz koydumayy merak ettim sen yaptıysan güzel olmuştur eminimmmama ben daha yulaf sokmucam eve
sürünüyo aylarca yazık
![]()
Benin o yazdigim tarifi deneyin kahvalzi icin harika oluyo... yulafli sütlü elmali isteye göre kus üzümü ve tarcin ben bide ceviz koydum