- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #205.501
İyyim kuzum napim valla mutfaktan çıkamadim bugun son yemegi de koydum rahatim bulasiklari yikayincaNbr kuzum...
Ne tatlısı yapıyorsun bakim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyyim kuzum napim valla mutfaktan çıkamadim bugun son yemegi de koydum rahatim bulasiklari yikayincaNbr kuzum...
Ne tatlısı yapıyorsun bakim
![]()
uydurmasyon hıcbıseye benzemedi
tadıda görüntüsü gibi![]()
Kiz Allah senievde ne varsa karıştırdım öyle bişeyler yapayım dedim yulaflar bozulcaktı cunku
2 tane muz koydum dövülmüş fıstık 2 3 yk bal koydum birazda süt bunları karıştırdım sulu cıvık bişey oldusonra elimle suyunu sıktım top yapmaya çalıştım en son kalan suyuda üstlerine döktüm bide tarçın döktüm
![]()
Temem ssssvalla agzim sulandi ozelden dirimm![]()
Kiz Allah seniaslında buna benzer bi tarif var acaba civik yaptin diye mi olmadi ki
ben bu seferde tuzlu yaptim bek guzel oldu benimki de uydurmasyon
biraz peynirli biraz da pekmezli kuru yemisli yaptim peynirli ilk kez demedim cok begendim
Ayy resim yukliyemedim yasinur oldum yulafli kurabiklerimi atacaadim
![]()
Doğru diyorsun annemler yaylaya çıkıyor arada tek çocuğum kimse kalmıyor kv den başka gidicekInanirim canim söyle bi gün iyide fazlasi SIkio yogun ol daha iyi:)))
Kadayıfı muhallebi hiç denemedim sütlü tatlılar favorim her zaman afiyet olsun kuzumİyyim kuzum napim valla mutfaktan çıkamadim bugun son yemegi de koydum rahatim bulasiklari yikayincayufka almis esim boreklik bende yiyemeyiz biz yapsak bunu dedim ve sarıp buzluga attim hemen yokettim
kadayifli muhallebi yaptim canim
en sevdigim
![]()
Benim yaptigimda çok ekşimsi oldu meyvesi çok olduğu için de yumuşak oldu sütle yicem artikevde ne varsa karıştırdım öyle bişeyler yapayım dedim yulaflar bozulcaktı cunku
2 tane muz koydum dövülmüş fıstık 2 3 yk bal koydum birazda süt bunları karıştırdım sulu cıvık bişey oldusonra elimle suyunu sıktım top yapmaya çalıştım en son kalan suyuda üstlerine döktüm bide tarçın döktüm
![]()
Spor nasıl gidiyor kuzum☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(87)Poncikbirgelincik:60+27
()Nuffiun:
(27)justholdmetight:27
(54)Buki_89:27+27
()htc71:
MOR TAKİM
()Keptinn:
(54)Senad:27+27
()SekerPancarii:
(45)sarraf:45
(175)ParteMorall:45+30+100
PEMBE TAKİM:168
MOR TAKIM:274
SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR.
Zor yaptım dün son beş dakikasını vallahi bugün karın kısmım ve bacaklarım çok acıyor senin Nasıl gidiyor kuzumSpor nasıl gidiyor kuzum
Yok onu da deneyim bari sağol canısıHosaf denedin mi kuzum kayisi hosafi falan![]()
Yarın baslicam tatlım ne zaman yapiyorsunizEvet bugün 3.gün sende başlıyor musun jilliye
Yarın baslicam tatlım ne zaman yapiyorsunizEvet bugün 3.gün sende başlıyor musun jilliye