- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #205.661
Günaydın kaptanım![]()

bugun 9da kaldimçiçeeeemmm günaydııınnn![]()

Saaaaanaada gunaydimnnnm bebebkimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kaptanım![]()
bugun 9da kaldimçiçeeeemmm günaydııınnn![]()
Valla kuzum ben yulafi cok seviyorum o yuzden bana gizil geliyiiiÇok mu gizel tadi be![]()
bende öyle yapıyorum hersey hazır oluyoay dimiiiikuzenim şey yapıyo akşamdan çaydanlığı suyunu çayını hazırlıyo mesela tost yapcaksa hazırlıyo poşetliyo kahvaltılıkları hazırlıyo yumurtaları koyuyo haşlancak şekilde herşey hazır oluyo bizde öyle yaparız
benim kocam olmucağı icin düğünden sonra 1 2 sene rahatım
![]()
Haftada her gün egzersiz yaparsam 2700müş
Hiç hareket etmeden 1500 yakıyormuş
1700 alabilirim ama 1400 alıyordum işte
Neyse çok büyük mesele haline getirdim sabah sabah ya
Dediğim gibi şişmiş hissediyorum hasta olacağım, suratımda sivilceler, 2 gündür agresifim zaten insanlara heyheyleniyorum
Üzerine -300 görünce biraz modum düştü işte triplere girdim böyle![]()
BUNU HAŞLIYORSUN ORTSINDA KILÇIĞI VAR ÖYLE AYRILIYOR BİTKİENe bunun kılcıgı nerde oluyokine![]()
Cuma cumartesi pazarSon listeyi buluyim yaziyim63 dk
![]()
sahur yapıp yataydın bari o saate kadan durmuşun
bugun 9da kaldimbu bile bana iyi geliyo ama 2 bucukta yattim
Saaaaanaada gunaydimnnnm bebebkimmmm
HEE EVET BU ŞEKİLDEanlayamıyorummmm
![]()
böyle mi
Saol canim cok guzel oluyo kadayif çıtır felanDoğru diyorsun annemler yaylaya çıkıyor arada tek çocuğum kimse kalmıyor kv den başka gidicek
Kadayıfı muhallebi hiç denemedim sütlü tatlılar favorim her zaman afiyet olsun kuzum
Noluyoo noluyomus ne diyonuz fransz kaldimmmanlayamıyorummmm
![]()
böyle mi
neyse cokta lazım değil zatenBUNU HAŞLIYORSUN ORTSINDA KILÇIĞI VAR ÖYLE AYRILIYOR BİTKİEN
2 LT DE ÖLÜRÜM BENHay... ille bir yerden iyi bir şey yapayım derken öbür taraftan batırıyorum
2 ltlik olanlardan mı şu plastikimsi
Olur olur
Kafada bitiyor
Jilly diyor ki vücudunuz kaldırabilir, kafanız yorgun vüccudunuz değil
Dün böyle telkin ettim kendime
Hiç duraklamadım
Kardiyoları bitirdim
Ama ölecek gibiydim![]()
bende öyle yapıyorum hersey hazır oluyoama yinede hazırla ye iç yat 2 saati buluyo annem avrken 15 dk yiyip yatıyodum
![]()
Onu yapamam vicdanimmmm sey oluur kendi uyhhkmm icin cocugmu gec mi yatirammmmmsahur yapıp yataydın bari o saate kadan durmuşunsenin kızı 1 saat geç yatırsan sabah yine aynı saatte mi kalıyo yoosam belki 1 saat fazla uyuyabilirsin
![]()
Videoya baksana poncik
Evet bu![]()
Z
Noluyoo noluyomus ne diyonuz fransz kaldimmm
Heeee ya yarim yap yada ayagini koltuga koy oyle deneben şınav yapamıyom da onu şeeettiler
ananemin yanında kuzum carsamba gelcek daha 2 gün varannen nereye gitti kuzu