Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay dimiiii :KK53: kuzenim şey yapıyo akşamdan çaydanlığı suyunu çayını hazırlıyo mesela tost yapcaksa hazırlıyo poşetliyo kahvaltılıkları hazırlıyo yumurtaları koyuyo haşlancak şekilde herşey hazır oluyo bizde öyle yaparız :deli: benim kocam olmucağı icin düğünden sonra 1 2 sene rahatım :deli:
bende öyle yapıyorum hersey hazır oluyo :KK53::KK53: ama yinede hazırla ye iç yat 2 saati buluyo annem avrken 15 dk yiyip yatıyodum:KK51:

Haftada her gün egzersiz yaparsam 2700müş
Hiç hareket etmeden 1500 yakıyormuş :110:
1700 alabilirim ama 1400 alıyordum işte
Neyse çok büyük mesele haline getirdim sabah sabah ya
Dediğim gibi şişmiş hissediyorum hasta olacağım, suratımda sivilceler, 2 gündür agresifim zaten insanlara heyheyleniyorum
Üzerine -300 görünce biraz modum düştü işte triplere girdim böyle :KK70:

he ozaman iyimis, sen en iyisi nasil rahat hissediosan öyle yap hani doydugunda illa 1400 tamamlamaya calisma oda stresse sokar seni:) ah o regl öncesi yokmu benimde 4 günüm var basladi bendede tuaf tuaf agresionlar ve siskinlik hissi

anlayamıyorummmm :KK53:
diz-ustu-sinav1-a.jpg

böyle mi
HEE EVET BU ŞEKİLDE

Doğru diyorsun annemler yaylaya çıkıyor arada tek çocuğum kimse kalmıyor kv den başka gidicek

Kadayıfı muhallebi hiç denemedim sütlü tatlılar favorim her zaman afiyet olsun kuzum
Saol canim cok guzel oluyo kadayif çıtır felan:sus: küçük bi dilim yedim bende :kk77:

Hay... ille bir yerden iyi bir şey yapayım derken öbür taraftan batırıyorum :KK70:
2 ltlik olanlardan mı şu plastikimsi :KK53:

Olur olur
Kafada bitiyor
Jilly diyor ki vücudunuz kaldırabilir, kafanız yorgun vüccudunuz değil
Dün böyle telkin ettim kendime
Hiç duraklamadım
Kardiyoları bitirdim
Ama ölecek gibiydim :KK70:
2 LT DE ÖLÜRÜM BEN :D EN KÜÇÜK SU ŞİŞELERİ VARYA ONLAR
.. jilliyi alabalık yapmak keyifli olur

sahur yapıp yataydın bari o saate kadan durmuşun :KK51: senin kızı 1 saat geç yatırsan sabah yine aynı saatte mi kalıyo yoosam belki 1 saat fazla uyuyabilirsin :KK53:
Onu yapamam vicdanimmmm sey oluur kendi uyhhkmm icin cocugmu gec mi yatirammmmm :KK12::uykucu: ama dun zaten gec yatti annemden donerken otokoltugnda uyudu sabah kalkti iste. :) 9a akadar uyuduk kuzumlaaa:uykucu: gayet aldim uykumuuu:uykucu:

Back
X