Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mistik çayı çok sevmiştim ben de ama süt koyunca sevmiştim sade değil

Tarçınlı süt nasıl güzel mi

Güzel de öyle olsun çünkü lütfen :KK70:

ya ben böyle tarçınlı kurabiye kek vs seviyorum ama tarçını sade sevemiyorum böyle sahlepin sütün üstünde falan ağzıma geliyor pütür pütür :kusmuk: karıştırırsan daha iyi olabilir :KK53:
mistik çayi bende yarısı su yarısı sütle yapıyodum :işsiz: görürsem alayim bari

:KK70: :KK70: Sen iyisi mi spor ayakkabıyla güvenli yürümeye devam :deli:

Ben de çok seviyorum da ondan dedimdi
Ama kaloriliymiş
Ben sen gibi dünyanın en zayıf gadını değilim :lülülü:

Bitse de kurtulsak
Regl sırasında nasıl yapılacak o hareketler bilmiyorum
Gerçi ağrıya falan iyi gelir :110:

Alabalık dedin de şimdi kaşarlısı olacaktı onun kiremitte :bicak:

Olsun boşver orjinalinden yap :KK45:
Valla kalorisini hic hesaplamadimdi:KK53: ben en zayif olabilerem ama en cabuk kilo alan insan da ben olabilerem:KK51::ruh:

kapı baca siliyom yetmez mi onlar :KK47: cumartesi başlıcaktım sözde ama baş agrısından kurtulamadm :sus: bakim bi geçsin anamda gelsin başlıcam :sus::sus:
Hee sen ananin gelmesini bekle bencede :sus:zor olir:sus: ayy ben iki gündür eve bisey yapamiyom bi süpürge bi toparlarma :olamaz: bende bugun timizlik yaparim accik:temizlik:

ramazan mübarek günde :KK70::KK70: ben uykuyu pek severim uyumadn olmaz :KK53:
Valla bulaşığı yıkayım sahura hazirlik yapiyim derken fesatlik düşünecek vaktin kalir mi bilmem:KK70::KK70: ben sahura hazirlik yapmiyom biz bi yumurta salatalık domates yiyip yatiyik:KK53:

Uuff susun kafami sisirdinizz yahu gidin calisin biseyler yapin:işsiz:
hiç çalışaım yoookk:KK51::KK51:
senin icin fesat ben ne dedim ki tövbeeee :KK53:
:deli::deli::KK8::KK8::KK8:
Hee sen ananin gelmesini bekle bencede :sus:zor olir:sus: ayy ben iki gündür eve bisey yapamiyom bi süpürge bi toparlarma :olamaz: bende bugun timizlik yaparim accik:temizlik:
hee didmi bekliyim:sus: bnde iftardan sonra yaapıyomm öncesinde elim kolum klkmadı hafta sonu yattım hp:uykucu:

Valla bulaşığı yıkayım sahura hazirlik yapiyim derken fesatlik düşünecek vaktin kalir mi bilmem:KK70::KK70: ben sahura hazirlik yapmiyom biz bi yumurta salatalık domates yiyip yatiyik:KK53:
ben akşam cay suyu koyayım sunu cıkartayım su surda dursun derken 1 de uyudm 2 de uyandm :D:D:D

Back
X