- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.601
neeee
hahahahaha kiz beni guldurdun yaa
Iste tavk cigeri ozellikle yaparken cok didikliyorummm annem ve kendim yaptigimizin harici asla agzima surmem :)nedenben sevdiğim seyleri cok yerim
Benden olmaz sağa güreş arhadaşı gizim yanliş kisiye yöneliyorsunhe seni pehlivan yapacamgüreş tutacam seninle güreş arkadaşı lazım bağa
Hadi canm ben minnacikken yiyodum hala yiyorum evimden eksik etmem. Hangi markete girsem var normal kucuk buyuk migros gibi vs hep bu varben senin yediğinden niye hiç görmedim ki4 ay calıstım markette hiç görmedim
Ozeldemi yoh dedikodu olar amaNireye gidiyon bdvlerekal benimleee aç açina sohbetlenehhh yemek konusahhh midemiz delisin açlıhtannn
Iste tavk cigeri ozellikle yaparken cok didikliyorummm annem ve kendim yaptigimizin harici asla agzima surmem :)
Ama demeki cok asiri degl ben her yemegi cok sevdigimden bu sonda kalmis
ne kaldı ki 53 e53 kilo ol diyimniye demiyim yani
he dimi dimi bencedeHanii diger kisilet nerdeeaday listesindekiler nerdeeeeee.
Listeye almiyorum desem sebep sebep derler
Hadi canm ben minnacikken yiyodum hala yiyorum evimden eksik etmem. Hangi markete girsem var normal kucuk buyuk migros gibi vs hep bu varama seninkini biyerde gordm yedm begenmedm
Benden olmaz sağa güreş arhadaşı gizim yanliş kisiye yöneliyorsunben coh inceyim bileklerimi kıran sen benim
Basit temizlemesi konusunda ben titizim biraz :) yoksa basit bu dedigim tavuk cigeri.hımm yanı cıger yapması cok mu zor hıc yapmadımda bılmıyorumbenim sevdiceğim herşeyi seviyo ben yemem ama ona yapmam lazım neyse o zaman tarif alırım sizden
ben zaten yapiyormne kaldı ki 53 e
he dimi dimi bencedekimse bişey demesinde sonra üşenmem sayarım emsaj sayısını
ya bende buyuk markette calıstım baya buyuk bı subeydı yanı nıye gormedım kasadaydım bıde dıkkatımı cekmedı yadabu attıgım varya onların yarısması vardı ben bırıncı olmustum para vermislerdi hıc unutmam
hee kaptanın vurdugu yerde gül bitermişZati yaptınız bi parte bi sen yetti beeeee
valla şu an açlıktan sinir bastıBide açsın ki korksun senden
ayy bende yerimCigeride yerimpideyide yerim hatta tavuk cigerini bol soganla biberle boll aci karabiber ile sotesini cok severim
götür beni gittiğin yereBosver parte git bdv ye
cok güzelll sıfır kacamakKızlar selam :)
Bugün ki menümü yazayım ben de hemen
sabah:
yulaf ezmesi bir kase
öğlen:
ton balıklı salata
on adet badem
bir ayran
akşam:
iki köfte
salata
ayran
barbunya pilaki
sporumu da bildiricem
Basit temizlemesi konusunda ben titizim biraz :) yoksa basit bu dedigim tavuk cigeri.
Obur ciger unla at yaga kizarsin yanina sogan bide patates kozarttimmi ohh
ben zaten yapiyorm
Keptin ve poncik etikete usendim. Sizi karistiriyorum hizli gecerkenprofillerden
bende güzel didimdi bi an kiloyu unutupYetersizzzzzzzzz
hep poncikten ötürüKeptin ve poncik etikete usendim. Sizi karistiriyorum hizli gecerkenprofillerden
ahahahahahahainanır mısın bende ikimizi karıştırıyorumdeğiştiriyim su profılı dımı
Olabilir bana gore cok yetersizbende güzel didimdi bi an kiloyu unutupama sanki diyetisyen menüsü gibi geldi bana
hep poncikten ötürü
ahahahahahahaben daha esmerim bak
ay ben seni poncik sandımOlabilir bana gore cok yetersiz
Nyeay ben seni poncik sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?