Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iste tavk cigeri ozellikle yaparken cok didikliyorummm annem ve kendim yaptigimizin harici asla agzima surmem :)
Ama demeki cok asiri degl ben her yemegi cok sevdigimden bu sonda kalmis

hımm yanı cıger yapması cok mu zor hıc yapmadımda bılmıyorum benim sevdiceğim herşeyi seviyo ben yemem ama ona yapmam lazım neyse o zaman tarif alırım sizden

Hadi canm ben minnacikken yiyodum hala yiyorum evimden eksik etmem. Hangi markete girsem var normal kucuk buyuk migros gibi vs hep bu var ama seninkini biyerde gordm yedm begenmedm

ya bende buyuk markette calıstım baya buyuk bı subeydı yanı nıye gormedım kasadaydım bıde dıkkatımı cekmedı yada bu attıgım varya onların yarısması vardı ben bırıncı olmustum para vermislerdi hıc unutmam

hımm yanı cıger yapması cok mu zor hıc yapmadımda bılmıyorum benim sevdiceğim herşeyi seviyo ben yemem ama ona yapmam lazım neyse o zaman tarif alırım sizden
Basit temizlemesi konusunda ben titizim biraz :) yoksa basit bu dedigim tavuk cigeri.
Obur ciger unla at yaga kizarsin yanina sogan bide patates kozarttimmi ohh
ne kaldı ki 53 e

he dimi dimi bencede kimse bişey demesinde sonra üşenmem sayarım emsaj sayısını
ben zaten yapiyorm

Zati yaptınız bi parte bi sen yetti beeeee
hee kaptanın vurdugu yerde gül bitermiş
Bide açsın ki korksun senden
valla şu an açlıktan sinir bastı
Cigeride yerimpideyide yerim hatta tavuk cigerini bol soganla biberle boll aci karabiber ile sotesini cok severim
ayy bende yerim tvuk cigerine bayılıyorum pilavla şahane oluyo

Bosver parte git bdv ye
götür beni gittiğin yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…