- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.881
OhhhhhhhBende iciyom kahve ohhyarin orucum kismetse yoh gayfe neyim aaşamaca
Yerimmmmmmm ben onuuuuuuKizima el opmeyi gosteriyorumopmeye basladi
Hadi anne baylam op diyo elini opturup alnima koyuyo:yanlis anladi
Yerimmmmmmm ben onuuuuuubenim kizda once alnina koyup oyle operdi ahahahahhah simdi koca kiz oldu biliyi tabi diyoki ben demir para sevmiyom her elini öptüğümden kağıt para verin dicem diyo ahahahhaha
Yirim onu bek datli oper simdi civciv karistirarak oper mi opturur mu elinibenm kizim guccuk ama ogretiyorum bayramdaaa dedesyle babaanesini opsn gerisini opmesede olur
Kiz benim kardesimde benden kucuk senle yast nerdeysebabam para verirdi ama ikimizede esit haksizlik olmasin diye kagit verirdi aglardi bana bozuk ver o daha cok diye ay aklima geldi bayramda hatirlaticam
Yirim onu bek datli oper simdi civciv karistirarak oper mi opturur mu elinibenimkinin de oyle dedigine bakma bek utaniyo akrabalarin elini neyim opmez bi dedesigilin ayy benimde karsesime kagit para verirlerdi bende ona bozuk para verir bu daha cok diye kandirir alirdim ajahahhahaha kötü apla
Ne yedin canim?Görümce geldi düzen gitti .. Akşam berbat bir menü yedim .. badem yiyemedim yemek erken yedim off nasıl toplicam bayramda daha da kötü olur
Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi
Menüyü azaltamiyorum akşam et balık yemem gerekiyordu k.fasulye yedim.. Öğlen 1 kaşık kısır yedim ekmek yoktu ekmek yerine geçtiOvvv kötü olmus bebegim toparla hemen boyle dusunme bugun yemis olabilirsin ama yarin az yiii
Ekmek yerine kısır yedim öğlen akşam et balık yemem gerekiyordu k.fasulye yedim verdiğim kilo halen 200 gram bu haftaNe yedin canim?
Oo tebrik ederim tatlım bugün son gün öncesi sonrasını bekliyoruz29/30 bitti
Yarın shred resmen bitiyor
Kiz bende kacamak yaptin sandim bisey yokmus bugun uyarsin menüneMenüyü azaltamiyorum akşam et balık yemem gerekiyordu k.fasulye yedim.. Öğlen 1 kaşık kısır yedim ekmek yoktu ekmek yerine geçti
Bendeee say say bitmezOf neler neler seviyorum daha bilsen
ayyy supersin yaa29/30 bitti
Yarın shred resmen bitiyor
anladim canim neyse bugün toparlarsin insallah:)Ekmek yerine kısır yedim öğlen akşam et balık yemem gerekiyordu k.fasulye yedim verdiğim kilo halen 200 gram bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?