Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizima el opmeyi gosteriyorum opmeye basladi
Hadi anne baylam op diyo elini opturup alnima koyuyo: yanlis anladi
Yerimmmmmmm ben onuuuuuu benim kizda once alnina koyup oyle operdi ahahahahhah simdi koca kiz oldu biliyi tabi diyoki ben demir para sevmiyom her elini öptüğümden kağıt para verin dicem diyo ahahahhaha

Yerimmmmmmm ben onuuuuuu benim kizda once alnina koyup oyle operdi ahahahahhah simdi koca kiz oldu biliyi tabi diyoki ben demir para sevmiyom her elini öptüğümden kağıt para verin dicem diyo ahahahhaha
benm kizim guccuk ama ogretiyorum bayramdaaa dedesyle babaanesini opsn gerisini opmesede olur
Kiz benim kardesimde benden kucuk senle yast nerdeyse babam para verirdi ama ikimizede esit haksizlik olmasin diye kagit verirdi aglardi bana bozuk ver o daha cok diye ay aklima geldi bayramda hatirlaticam

Yirim onu bek datli oper simdi civciv karistirarak oper mi opturur mu elini benimkinin de oyle dedigine bakma bek utaniyo akrabalarin elini neyim opmez bi dedesigilin ayy benimde karsesime kagit para verirlerdi bende ona bozuk para verir bu daha cok diye kandirir alirdim ajahahhahaha kötü apla

kesin bende yapmisimdr tam hatirliyamadimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…