- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.901
kimse yok kimse gelmicik sanırımGrup ahalisi nerde yahuuu
herkez cok yogun herhalde bugün... sen napiosun canimkimse yok kimse gelmicik sanırım
ders dinliyorum işlerimi hafiflettim ..sen yoğun musun bugünherkez cok yogun herhalde bugün... sen napiosun canim
günaydın kızlaaaaarkizlar günaydinnnnn napiosunuz?
Dokandin mi essahnasın bir bebekdi kendisi
Biraksin ya
Ahahahah aynen ha
kolay gelsin canim, suan yogun degil rahat bi isim var onu bitirmeye calisiorum. Öglene Dogru yogunlasir diye düsünüorum bugün.ders dinliyorum işlerimi hafiflettim ..sen yoğun musun bugün
Günaydin tatlimgünaydın kızlaaaaar
patates yemeyeydin iyidi:) aferin tatlim ye o ekmekden iyi gelecek kesin. Sabahda haslanmis yumurta yemis olsaydin cok daha iyi olurmus:)Dünkü menüm
İftar
1 kase çorba
6 tane ızgara köfte (kücük boy) / yanında 3 5 adet patitis kızartması
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği (bu ekmekte çekirdekli gibiymiş hiç sevemedim ama yüksek lif protein icerir diyo)
2-3 dilim karpuz
Sahur
2 tane az tereyağında yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
3 - 4 dilim karpuz
şekersiz çay
suyumda 2 litreyi geçti, iftardan sonrada şekersiz kahve içtim
kilomda 60,0 sabit ne alıyorum ne veriyorumbugün wcye cıkmam lazım kesin
patates yemeyeydin iyidi:) aferin tatlim ye o ekmekden iyi gelecek kesin. Sabahda haslanmis yumurta yemis olsaydin cok daha iyi olurmus:)
Dünki Menümü paylasim:
Iftar
izgara köfte ince ve kücüklerden 6 tane yedim, yanina Beyaz ekmek yedim birau ve bol yesillik
Meyve olarakda cilek yedim bi kase
sonrasindada normal bi parca bitter cikolata yedim... ve limonlu naneli suyumdan tükettim 1,5 litre iki bardakda normal su ictim yani 2 litreyi tamamladim sahurdada ictimi sayarsak iki litreyi gecmis hatta:)
sahur yapamiorum tatlim ya cok denedim ama kendim icin en iyi cözümü sahur yapmamakda buldumsahur nerde
sahur yapamiorum tatlim ya cok denedim ama kendim icin en iyi cözümü sahur yapmamakda buldum
Severim benim tilifinin babasi olardokandımanlatılmaz yaşanır çok gizildi
Saolun efendimmaaşımı nişana kadar vermesin aklını alcam onunAma dün dedi bayram gelmeden yatıralım diye bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?