• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende uyurdum net :KK70::KK70: o kadarlık uykuyla durulur muymş:KK53:

hiçte mecbur değilsin hiç bieşy yapamıyosan bi sandviç yap kendine akşamdan da bi yumurta haşla koy poşete al yanına :silah:
Kalkti valla saat 1 de :D araba bozukdu onu göstermeye gitti aksam gezicez acik yurucez:halay: sacima mayonez yag ve yumurta maskesi yaptim acik spor yapiyim o sacimda beklerken sonra banyoya girerim kizimla:süslü: fazla yapmicam sporu 20 dk felan yeteg bugun:KK47: zaten aksam yurucem:KK53:

sabah 10da ara öğün yapmak istemiyorum cünkü sabah 9 gibi kahvaltı yapıyorum 10da acıkmıs olmuyorum çay su falan iciyorum 12 30 gibi de yemeğimi yiyorum
süt hiç aklıma gelmedi bugün öyle yapıcamm

sandviç yiyemiyoruuuuummm hem sabah ekmek akşam ekmek yemem :silah: yumurta mı :KK57: bu sıcakta :KK57: yaz günü :KK57: haşlanmış yumurta :KK57: çantamda ofiste koksun :KK57: yeşil yeşil onu yiyeyim :KK57: :kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Strece haslanmis yumurta sarıp götürüyomuşun millet kokudan duramaz artik ahahahahha:D

aaa litfeen kız o kadar sevindi burda rondosu oldu diye nasıl kaçar gözünden :KK70::KK70: yoosam ben göndericektm bizimkini :KK70:

bnm odam bilem yok odamı oturma odası yaptırdım yıllar önce salonda yatıyorum şmdi kendim kaşındım yani :KK70::KK70::KK70:
evettt bnde diyorum ki wc ve banyoyu kv me temizleteym ben diğerlerini yaparım :KK53::KK53: bende wc takıntısı var cok dikkat ederm her yerde giremem öle şimdi temizliğe gittiğimzde dayarım domestosu çamaşır suyunu bekler öl baya bi :KK53:

Aynen ben de takıntılıyım hele o fayans araları siyah falan oluyor bazı evlerde ıyy diyorum
Ben o evde salonda otururken bile aklımda kalır benim
Wc kirli olursa totomun üstünde oturamam gidip temizlemem lazım:deli::KK70:
Çamaşır suyu değil de bir şey vardı fayans araları için onu paylaşmışlardı burada usulünce onu dökersen sıkıntı olmaz ben gibi foşur foşur atarsan delinip alt kata sızıntı yapabilir ahahahaha :D

Kalkti valla saat 1 de :KK70: araba bozukdu onu göstermeye gitti aksam gezicez acik yurucez:halay: sacima mayonez yag ve yumurta maskesi yaptim acik spor yapiyim o sacimda beklerken sonra banyoya girerim kizimla:süslü: fazla yapmicam sporu 20 dk felan yeteg bugun:KK47: zaten aksam yurucem:KK53:
mayonez yagı neymiş gıııı nile yapıyon sen öleee
ay sizde araba mı vagggg bizde yok :D:D: fakiriz :D:D:D

Aynen ben de takıntılıyım hele o fayans araları siyah falan oluyor bazı evlerde ıyy diyorum
Ben o evde salonda otururken bile aklımda kalır benim
Wc kirli olursa totomun üstünde oturamam gidip temizlemem lazım:deli::KK70:
Çamaşır suyu değil de bir şey vardı fayans araları için onu paylaşmışlardı burada usulünce onu dökersen sıkıntı olmaz ben gibi foşur foşur atarsan delinip alt kata sızıntı yapabilir ahahahaha :KK70:
bende öyleee bid e erkekler wc konusunda pis oluyo cok su dökmüyo ben girince 1 koca rahat döküyom :D:D yazında sürekli yıkarım duvarları falan
bizimde fayans araları yok oldu iyice ben telliyomda arada :D:D:D

Müsait olunca cevap verseymiş zamanı değilse :işsiz:
yok kız öle değil kendi aradı beni ben model atmıştm konusurkn nasıl dedm ona bagırdı daha ev tutulmadı ya ondan söyleniyo iyi kendin bakarsn madem didim bende :işsiz::işsiz:

Bununla bile gece acıktım valla çorbayla duramam bence yani dururum da ne bileyim :silah:

Ay bu bende de var neden bilmiyorum
Sanki hep yiyesim var bu aralar
İlk başladığım ayki gibi yiyorum halbu ki

Lahana çorbası nasıl oluyor güzel mi?
Hep duyuyordum diyetlerde

Bir de aralara bir şeyler serpiştiriyor musun badem fındık vs :halay:

Valla çin lokantasından söyledim. güzel tadı acılı :D yok ya aralarda bugün bir şey yemedim bir tek demin süt içtim bir bardak.

cok sinir bozucuuuuu bizde habire kavga ediyoruz bagırıp duruyo bende ona bagırıyorum bazen sabrım tasınca :KK70: genelde he diyip geçiyorum :KK70::KK70:

ooo bizde he diyip geçen taraf o ben hayatta he demem altta kalmam çemkiririm sonuna kadar :KK53: oda biliyo o yüzden hep alttan alır :KK53:
simdiki tartısmamız salonda asma tavan var ay yıldız ben onu söktürmek istiyom yok söktürmüyo :mapus:

ooo bizde he diyip geçen taraf o ben hayatta he demem altta kalmam çemkiririm sonuna kadar :KK53: oda biliyo o yüzden hep alttan alır :KK53:
simdiki tartısmamız salonda asma tavan var ay yıldız ben onu söktürmek istiyom yok söktürmüyo :mapus:
ay yıldız ne güzel işte dursun ne zararı varrrrrr
hem asker eşisin sen bence çok asil dururEn Büyük TÜRKİYE

Back
X