- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #217.501
evet aynen öyle yaptim ama olsun aksam dengeledim busabah tartida 69,6 cikmistimKizarmis hazir tavuklardan yimisin heraldekeske derisini yemeden yeseydin bisey olmazdi o zaman
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aynen öyle yaptim ama olsun aksam dengeledim busabah tartida 69,6 cikmistimKizarmis hazir tavuklardan yimisin heraldekeske derisini yemeden yeseydin bisey olmazdi o zaman
![]()
mayonez yagı neymiş gıııı nile yapıyon sen öleee
ay sizde araba mı vagggg bizde yok: fakiriz
bende öyleee bid e erkekler wc konusunda pis oluyo cok su dökmüyo ben girince 1 koca rahat döküyomyazında sürekli yıkarım duvarları falan
bizimde fayans araları yok oldu iyice ben telliyomda arada
yok kız öle değil kendi aradı beni ben model atmıştm konusurkn nasıl dedm ona bagırdı daha ev tutulmadı ya ondan söyleniyo iyi kendin bakarsn madem didim bende![]()
Valla çin lokantasından söyledim. güzel tadı acılıyok ya aralarda bugün bir şey yemedim bir tek demin süt içtim bir bardak.
İşte sonra o yok olan fayans araları bela oluyor başına bak dikkat et
Güzel ya da çirkin demek çok mu zormuş aman arada tutuyor kabadayılıkları
Ben lahana hiç sevmem de ama çorbası belki şey oluyordur dedim
Ben aralar olmasa açlıktan ölürüm herhalde![]()
sagol canimspor yarışması(08-14)
PEMBE TAKİM
(320) poncikbirgelincik :120+120+80
(248) Buki_89: 30+30+20+60+27+45 + 35
(549) justholdmetight: 142 + 92 + 95 + 125 + 95
(180) denetim:100+40+40
MOR TAKİM
(230)Keptinn:60+130+40
(100) senad :100
(90) SekerPancarii:30+60
(997) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180+350
PEMBE TAKİM: 1297
MOR TAKIM: 1417
Ripped in 30 Level 2 - 3/6 - 35 dk
60 dk bisiklet çevirdim
Buki_89 seninkini de ekledim canım
ben Ismini cok duydum ama kendim hic ucmadim ben genelde THY le ucuyorum, gecen yil balayina giderken pegasusla ucmustuk oda iyidi canimHiç atlas globalle uçtunuz mu kızlar?
Nasıl?
Direkt uçuşu olan bir tek atlasglobal var gibi ama hiç adını bile duymamıştım bugüne kadar bilemedim
cumadan sonra tartildinmi hic durumlar ne?1 kahve içeyim 1 saat daha çevireceğim bisiklet
Bu hafta listeleri sallamak istiyorum![]()
ben Ismini cok duydum ama kendim hic ucmadim ben genelde THY le ucuyorum, gecen yil balayina giderken pegasusla ucmustuk oda iyidi canim
cumadan sonra tartildinmi hic durumlar ne?
anladim canim gercektenmi, benide bidefa THY fena rezil etmisti okadar iyi bi sirket olmasina ramen, herhalde isminden cok kimle karsi karsiya geldigin önemli kötü calisan malesefki heryerde var... vallah aksi bisey duymadim hic ama cok bi iyi seylerde duymadim:)PEGASUStan nefret ediyorum ben ama ucuz diye kullanıyorum
Müşteri hizmetleri rezalet beni de çok rezil ettiler zamanında ve özür bile dilemediler
Ya Almanyaya çok var direkt uçuş hepsi var
Sunexpress direkt gidiyordu önceden onu da kaldırmışlar
Ukrayna aktarmalı falan var ya deli olacağım![]()
Peki memnun muymuş kullananlar globali?
Tartıldım kız en son 71di
Seninkini de gördüm -lere doğru gidiyorsun spora asılmaya devam![]()
anladim canim gercektenmi, benide bidefa THY fena rezil etmisti okadar iyi bi sirket olmasina ramen, herhalde isminden cok kimle karsi karsiya geldigin önemli kötü calisan malesefki heryerde var... vallah aksi bisey duymadim hic ama cok bi iyi seylerde duymadim:)
ooo masallah tatlim yaaa evet busabah bende güzel bi kiloyla uyandim umarim devami gelir
Slm. Sinirim bozuk asabım gidik bu demektir ki bu kız sinirini atmak ve pammık gibi olmak için spora kaçar. Gece geri döneceğim. Listeyi kaybetmeyin.
Velvette tartıldım mı hiç ya merak ediyorum durumun ne var mı gelişme :F
kiz ne bu hiddet ne bu siddet (böylemi denir bilemedim amaSlm. Sinirim bozuk asabım gidik bu demektir ki bu kız sinirini atmak ve pammık gibi olmak için spora kaçar. Gece geri döneceğim. Listeyi kaybetmeyin.
Velvette tartıldım mı hiç ya merak ediyorum durumun ne var mı gelişme :F
gercekten cok güzel yemekleride serviside harika severek ucuyorum THY le ama bi sene malesefki öyle bi durum oldu bavulum yok oldu ve üstüne bavulum bi ay sonra bulununca bana yollandiginda icindeki esyalarimin yarisi calinmisti bu yetmezmis gibi bide öncesinde ucaga alinmadim cok dolmus diye bi gün bekledim havaalanindaTHY Dünyada en iyi ikinci şirketmiş kız havayollarında
Hiç uçmak nasip olmadı ama
Bu hafta da 1 olsak ne güzel olur ya coşardık![]()
Ben de şimdi gidip 1 saat daha çevireceğim sabah 1 saat çevirmiştim
Cumaya son 1 gün!
71dim sabah bakalım
70lere düşerim herhalde 69.9dan çok emin olmamakla beraber
Yarın az kalori günü yapacağım bugün çoktu![]()