- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.841
Ossun haftaya kesin 6lar6ya taktım ya ben ondan şey yaptım
Yoksa 1.3 verdim yine kız iyi tabi
Ama insana daral geliyor bir yerden sonra
Hadi artık azalarak bit diyor göbeğine bakıp da
Ben sabit olmayi basarabildim sadicisagol canikom sende durum ne bildirdinmi kilonu kacirdim sanirim
hadi iyi bari arti olmadin canim;Ben sabit olmayi basarabildim sadicihaftaya telafi etcem inşallah
yok çiçeeem belli bi bütcemiz var herşeyi alamıcam öyleAyy bilaeenzik mi alcanyüksük de bakacun mu
hahaah evet illa iyerde sorunlar cikioYa her şeyin olur öyle bir kusuru napacaksın
Bizde de bürokrasi berbat işler zamanında yürümüyor ama trenler on numero işte en azından hep derim İtalyada en düzenli çalışan şey trenler diye
Ayy cok korktum arti olcam diye gerilim dolu bir perşembeydihadi iyi bari arti olmadin canim;
bosver sonrasinda basiniza kakacak birseyleride olmaz ozaman rahat olur kafan, annem babanemden coook cekti senelerce ezdiler annemi hala daha devam ediolar onu gördükce mesafeli durmanin nekadar önemli oldugunu gördüm, yapmamaliri daha iyi karismaya haklarida olmaz böyleliklekız yok ne yapması yapmadılar yapmıcaklarhiç bi şekilde yardımları dokunmuyo biz herseyi kendimiz yapıyoruz daha gelip ne yapılcak neye ihtiyac var diye soran olmadı
hahaha hafta basi yidinde yidinAyy cok korktum arti olcam diye gerilim dolu bir perşembeydi
Nisanlin aliyo demi onlarda millete gosteris yapsinlar kendi almadiklari takilarlayok çiçeeem belli bi bütcemiz var herşeyi alamıcam öylekalırsa küpe istiyom yüssüüküm var
aman ne alcam be düğünden sonra gocam alır şimdi aldıgımız seyleri onlar almış gibi düğünde takcaklar sinirimi bozcaklar
Hee ders oldu bana son 3 gün nasil kilo verecemi şaşırdımhahaha hafta basi yidinde yidinneyse haftaya artik düzelir sonuclarimiz buhaftada birincilik yalan oldu
tebrik ederim senide tatlim harika bi kilo kaybi
aynen kuzum yapınca bide ceneleri acılıyo sanki bnm kaşıma gözüme yapıyolarmış gibiiibosver sonrasinda basiniza kakacak birseyleride olmaz ozaman rahat olur kafan, annem babanemden coook cekti senelerce ezdiler annemi hala daha devam ediolar onu gördükce mesafeli durmanin nekadar önemli oldugunu gördüm, yapmamaliri daha iyi karismaya haklarida olmaz böylelikle
Tebrikler canim cok iyi gidiyosunnTeşekkür ederim :)
Tebrikler canim cok iyi gidiyosunn
***14. TAKIM 526. ETAP ***
poncikbirgelincik(58,6///%)
senad(60///%)
Buki_89(69,8///%)
Vanillav(72/70.7/1.3/%1.81)justholdmetight nick değişikliği yaptı
Yuzlesmegunu(88,6///%)
Sekerpancarii(53.4///%)
14. Takım Ortalama:%
Dün 70.3tüm işte hedef -400le 69.9du ama 70.7 olmuşum bugün
Bu işte bir terslik var
86,7 çıktım
Süpersiniz kızlar***14. TAKIM 526. ETAP ***
poncikbirgelincik(58,6///%)
senad(60///%)
Buki_89(69,8/68,9/0,9/1,30%)
Vanillav(72/70.7/1.3/%1.81)justholdmetight nick değişikliği yaptı
Yuzlesmegunu(88,6///%)
Sekerpancarii(53.4///%)
14. Takım Ortalama:%
Bizde para kpden çıktı ama bizde herseyimizi kendimiz yaptik cok da guzel oldu vallaaynen kuzum yapınca bide ceneleri acılıyo sanki bnm kaşıma gözüme yapıyolarmış gibiii
valla önceden bekliyodm gelisnler yapsınlar etsinler diye şimdi mümkün oldugunca herkesi hazırlıklardan uzak tutuyoruz ben istemiyorum kimsenin karışmasını anneme soruyorm sadece bak bu yapılcak nasıl olsn diye o da fikirini söylüyo o kadar onu bile götürmüyorum
ya saçma sapan iş yapıyolar bi insan hiç mi heves etmez anlamıyorum herseyi geçtim daha da nişanlımdan para bekliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?