Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nisanlin aliyo demi onlarda millete gosteris yapsinlar kendi almadiklari takilarla hee bosver zati evlenince kullanabilecegin zarif takilar alirsin
nişanlımın kardeşi yapıyo iki kardeş yetişmeye çalışıyolar işte ama ben tabisiiii isteklerimi geri cekmedim ilkte ne istiyosam hala aynısını diyorum bizim geleceğimiz onlar heec gusura kalmasınlar
Şu saate kadar bekledim biraz daha eksi çıksın diye ama inmedi bi 100 gram daha
he ya bi 500gr olaymişşş
olsundu güzel verdin ve 5lere düştün sonunda sende bizdensin artıkın ponciki sollar geçersin bu gidişle bana bile yetişirsin

Veee 5lere giriş yapılmış

Yalnız ben hiç mezun olamayacağım sanırım 52 abartmışım sanki biraz zor bir hedef olmuş bakalım napcem

Ayy kaynında mi yapiyi kiyamam ya ni guzel kayınbabanin yapmasi gerekeni iki kardes yapiyineyse ağzımızı bozmuyak aynen belli seyler nisanlilikta alindi alindi yoksa evlenince kimse bilezik neyim dizmez dizemez evin geciminden sira gelmez cunku

bende öyle oldum gerçi dersler hep bir yndan devam etmeli unutmamak için kazanırsam 3 sene stajdan sonra sınavlar var yine ....
görümceyi yolcu ettik çok şükr artık bende daha düzenli beslenip spor yapacam eşimle evde olduğu süre akşam yürüyüşe çıkıcaz o olmadığı günlerde evde kendim spor yaparım yaşasın diyet enerjisi yeniden içime doğdu

Biri varken zor oluyo kuzum artik daha motive olursungelsin eksilerr kiz sen diyetisyen listene devam ediyon mu

he berabercene yapıyoalr yoksa onlar haricinde kimsede bi hareket hazırlık yok hala pikniklere gezmelere gitmeye devam ediyolar sonrada nişanlıma akşam gelirken arayıp sipariş veriyolar sunu al bunu al deyi su an cok sinirlendim D:

Boyum 163 dediydi hayatımda bir kere diyetisyene gittiydim orada ölçmüştü doktor hedef kilom 52 okul açılana kadar sonrasına bakacağım
Hmm 7 kilo vercen 2 ay demi okullara ayda 3 bucuk kilo verilir bi rakam benceyaparsinnn yaparsinn

Ay ama gercekten sinir bozucu adam düğün mü yapsin onlara gida mi yetistirsin evlenince de arar onlar sunu al oğluuğmmm gelirkene bunu da all diyes~

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…