- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.861
nişanlımın kardeşi yapıyoNisanlin aliyo demi onlarda millete gosteris yapsinlar kendi almadiklari takilarlahee bosver zati evlenince kullanabilecegin zarif takilar alirsin
he ya bi 500gr olaymişşşŞu saate kadar bekledim biraz daha eksi çıksın diye ama inmedi bi 100 gram daha
Veee 5lere giriş yapılmış***14. TAKIM 526. ETAP ***
poncikbirgelincik(58,6///%)sabit
senad(60/59.6/0.4/%0.67)
Buki_89(69,8/68,9/0,9/1,30%)
Vanillav(72/70.7/1.3/%1.81)justholdmetight nick değişikliği yaptı
Yuzlesmegunu(88,6/86.7/1.9/%2.14)
Sekerpancarii(53.4///%)sabit
14. Takım Ortalama:%0,875
keşkelerim bizimkide 50 kr bari vereydiBizde para kpden çıktı ama bizde herseyimizi kendimiz yaptik cok da guzel oldu valla
Yalnız ben hiç mezun olamayacağım sanırımnişanlımın kardeşi yapıyoiki kardeş yetişmeye çalışıyolar işte ama ben tabisiiii isteklerimi geri cekmedim ilkte ne istiyosam hala aynısını diyorum bizim geleceğimiz onlar heec gusura kalmasınlar
he ya bi 500gr olaymişşş
olsundu güzel verdin ve 5lere düştün sonundasende bizdensin artıkın ponciki sollar geçersin bu gidişle bana bile yetişirsin
bende hepinizi coook cokkkk kutluyorummmkilo veren takımdaşlarım hepinizi kutluyorum :)
Ayy kaynında mi yapiyi kiyamam yanişanlımın kardeşi yapıyoiki kardeş yetişmeye çalışıyolar işte ama ben tabisiiii isteklerimi geri cekmedim ilkte ne istiyosam hala aynısını diyorum bizim geleceğimiz onlar heec gusura kalmasınlar
he ya bi 500gr olaymişşş
olsundu güzel verdin ve 5lere düştün sonundasende bizdensin artıkın ponciki sollar geçersin bu gidişle bana bile yetişirsin
okula başlamadna gelir o 52 azıcık hızlandır sporu diyeti olur olurYalnız ben hiç mezun olamayacağım sanırım52 abartmışım sanki biraz zor bir hedef olmuş bakalım napcem
Bini biniiii bihterinibende hepinizi coook cokkkk kutluyorummmsabit kalanları tohatlıyorum
Evet bende geldim sonundaVeee 5lere giriş yapılmış
Ahahhahahahhahakeşkelerim bizimkide 50 kr bari vereydisakız alardık "
Okulun başlama tarihine sayaç kurdum her gün bakıyorum motive olmak içinokula başlamadna gelir o 52 azıcık hızlandır sporu diyeti olur olur
bende öyle oldum gerçi dersler hep bir yndan devam etmeli unutmamak için kazanırsam 3 sene stajdan sonra sınavlar var yineCanım gelir de senin işin gücün de var
Yoksa ben gibi çoğunlukla evde olsan daha çok yaparsın
Ben düşünüyorum boşta kalınca ders falan bitince
Napayım diyorum
E boş duracağıma spor yapayım diyorum
Yarın akşam sen de abanırsın spora
Sok yaratacak zamanin var dahaEvet bende geldim sonundaOkullar açılana kadar o kadar zayıflamalıyım ki millet Şok'lara girsin
Biri varken zor oluyo kuzum artik daha motive olursunbende öyle oldum gerçi dersler hep bir yndan devam etmeli unutmamak için kazanırsam 3 sene stajdan sonra sınavlar var yine....
görümceyi yolcu ettik çok şükr artık bende daha düzenli beslenip spor yapacam eşimle evde olduğu süre akşam yürüyüşe çıkıcaz o olmadığı günlerde evde kendim spor yaparım yaşasın diyet enerjisi yeniden içime doğdu
Boyum 163 dediydi hayatımda bir kere diyetisyene gittiydim orada ölçmüştü doktorSok yaratacak zamanin var dahahedef kilon neydi kiz boyun kaçıdı
he berabercene yapıyoalr yoksa onlar haricinde kimsede bi hareket hazırlık yokAyy kaynında mi yapiyi kiyamam yani guzel kayınbabanin yapmasi gerekeni iki kardes yapiyi neyse ağzımızı bozmuyak aynen belli seyler nisanlilikta alindi alindi yoksa evlenince kimse bilezik neyim dizmez dizemez evin geciminden sira gelmez cunku
Hmm 7 kilo vercen 2 ay demi okullaraBoyum 163 dediydi hayatımda bir kere diyetisyene gittiydim orada ölçmüştü doktorhedef kilom 52 okul açılana kadar sonrasına bakacağım
kız sen ne ara 56oldun yaBini biniiii bihteriniama ben 56.2 den 53.4 de indim
Ahahhahahahhahakiz Allah seni
okula farklı bi şeklde dönmek daha güzel ve zayıf görünmek bencede cok motive ediciOkulun başlama tarihine sayaç kurdum her gün bakıyorum motive olmak için
Ay ama gercekten sinir bozucu adam düğün mü yapsin onlara gida mi yetistirsinhe berabercene yapıyoalr yoksa onlar haricinde kimsede bi hareket hazırlık yokhala pikniklere gezmelere gitmeye devam ediyolar sonrada nişanlıma akşam gelirken arayıp sipariş veriyolar sunu al bunu al deyi su an cok sinirlendim D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?