- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.821
Heğ düğün işleri hadi bakalım hayırlı olsun bilmiyorum ki düştüğünü ben de takip etmiyorum ettikçe sinirim bozuluyor yukarı yukarı gidiyor hep çünkü
1.3 kilo vermişim az mı dimi
Ay çok iyi değil mi
Kolay gelsin canım geldi mi üst üste geliyor bazen ama bugün işlerini halleder yarın gidersin, eşin de birkaç saatlik bir uyku çeksin sonra çalışır
Koşarak inanılmaz kalori yakıyorsun
Sağol kuzuş seni de mezun ediyoruz galiba 900 gramın kalmış
bilemedimki canim bi bakim belki dedigin gibi giderim gercektenBen olsam giderdim
Hem hafta sonu geliyor
Hem kafan dağılır orada
evet canim dügüne gitcez zaten haftaya ama bugün biraz salakca oldubide kendimde gidemiom gidebilsem atlar arabaya giderim ama 200km yol tek basima gözüm kesmio tamam hergpn araba kulaniyorum ama okadar uzun yola hic gitmedim malesef
bak mesela parte yi örnek göstereymm 67den aşağı cok zor inmesi için cok sıkı diyet ypmaı gerek çünkü vermiş vermiş artık vücut yorulmş ama sen sporla beraber bi 8 10 kilo daha verirsin gibi geliyo bana bu hızlaBen de tam onu diyecektim acaba iyi mi gidiyorum diye
Yaa deme öyle neden dursun kilom azalınca mesela ne kadar azalınca duruyor
Ben bir 60 olsam yeter yaz sonuna sonra gerisi kilo koruma ve yavaş yavaş veririm sene içinde
Doğru senin için önemli şimdi bunlar, yeni mi başladınız altın yapmaya yoksa var mı daha bir kenarda
bak mesela parte yi örnek göstereymm 67den aşağı cok zor inmesi için cok sıkı diyet ypmaı gerek çünkü vermiş vermiş artık vücut yorulmş ama sen sporla beraber bi 8 10 kilo daha verirsin gibi geliyo bana bu hızla
valla bibiğimm ben ailemin bana takıcaklarını yapmıştm zaten şimdide nişanlım ailesinin takıcakalrını yapcakk öncesinde takılan bişey olmadıcok heveslilerdir de sağolsunlar sözde bişey takılmadı cok dertliyim bu konularda yaramı deşme
tebrik ederim senide tatlim harika bi kilo kaybiReglm böyle çıktı bilmiyorum azdır daha belki teşekkürler
Biraz zor oldu yalan yoh ama basardımgerçekten yazmşssın yaaatebrik ediyorum nasıl dayandın o kadar spor yapmaya benim bünyem kaldırmazdı
kuzuum oluyo arada öyleee dün bnmde baya ogun geçtiydi
DB ne güne duruyor
Kuzum 3 saat bisiklet nedigggDune gore -400 olsam her sey tamamdi
Bi insan 3 saat bisiklet surup 1000 kalori alip +400 olabilir dune gore
Hayatin benimle alay etme sekli herhalde bu
he bide bugün zaten gidemem DB le cünkiiii islerim bitince zaten 7 yi bulur aksam 4-5 Saat arasi sürüo trenle kina bitisine varirim hahahahaahahahDB ne güne duruyor
Yaa kiz tokatlicam valla seni bende artidasin diye uzuluyon sandimdi***14. TAKIM 526. ETAP ***
poncikbirgelincik(58,6///%)
senad(60///%)
Buki_89(69,8///%)
Vanillav(72/70.7/1.3/%1.81)justholdmetight nick değişikliği yaptı
Yuzlesmegunu(88,6///%)
Sekerpancarii(53.4///%)
14. Takım Ortalama:%
Dün 70.3tüm işte hedef -400le 69.9du ama 70.7 olmuşum bugün
Bu işte bir terslik var
Ayy bilaeenzik mi alcankuyumcuları gezicez kuzum hazır altın düşmüşken bi bakalım dedik
bileeenzik alcak nişanlım bana
yok oraya iyi degil malesef cok aktarma ve saatlerce yolda gidion ve beklion bir iki defa gittim ama cok zor 5 defa tren degismem gerekio ve üstüne tren aralari baya fazla, oturdugumuz yerle kayinvalidemlerin oturdugu yer cok ters yönler eyaleterimiz bile degisik DB eyalet arasida baya tuzlu arabayla 20 euroya gidiosam DB le en son dur nekadar vermistim 79 falandi galiba ay sua n hatirlayamadim
he bide bugün zaten gidemem DB le cünkiiii islerim bitince zaten 7 yi bulur aksam 4-5 Saat arasi sürüo trenle kina bitisine varirim hahahahaahahah
Kuzum 3 saat bisiklet nedigggo kadar yuklenme belki de fazla spordan ödem tutuyosun
Cok iyi vermişsin canim supersin***14. TAKIM 526. ETAP ***
poncikbirgelincik(58,6///%)
senad(60///%)
Buki_89(69,8/68,9/0,9/1,30%)
Vanillav(72/70.7/1.3/%1.81)justholdmetight nick değişikliği yaptı
Yuzlesmegunu(88,6///%)
Sekerpancarii(53.4///%)
14. Takım Ortalama:%
Yaa kiz tokatlicam valla seni bende artidasin diye uzuluyon sandimdi1.3 kilo super zati
ay evet okul hayatim trenlerde gecti ve her hafta mutlaka gecikmeler komple iptal edilmeler vs vs cok oluo:) ama ulasim iyi yani istedigin heryere gidebiliosun hani tüm kis ben kayinvalidemlere gittim trenle ama otzaman bi hafta falan kalmali gidiodum bi günüm yolda gecioduGerçi o benim de dikkatimi çekti Almanyada tek disiplinli çalışmayan şey tren galiba son dk iptal olan, peron değiştiren sinir hastası etmişti beni
Bizde çok iyi ya Trenitalia ve Italo dakik ve uygun fiyatlı biraz da önceden alırsan daha da indirimli aklında olsun
hahaha evet en güzeli dimiNe dicemEn son gir bir geline bakıp çıkacaktım de
sagol canikom sende durum ne bildirdinmi kilonu kacirdim sanirimCok iyi vermişsin canim supersin
ay evet okul hayatim trenlerde gecti ve her hafta mutlaka gecikmeler komple iptal edilmeler vs vs cok oluo:) ama ulasim iyi yani istedigin heryere gidebiliosun hani tüm kis ben kayinvalidemlere gittim trenle ama otzaman bi hafta falan kalmali gidiodum bi günüm yolda geciodu
hahaha evet en güzeli dimi
Bu konuda bi araştırma yapmadim aslindaGerçi o benim de dikkatimi çekti Almanyada tek disiplinli çalışmayan şey tren galiba son dk iptal olan, peron değiştiren sinir hastası etmişti beni
Bizde çok iyi ya Trenitalia ve Italo dakik ve uygun fiyatlı biraz da önceden alırsan daha da indirimli aklında olsun
Ne dicemEn son gir bir geline bakıp çıkacaktım de
Ben de tam seni etiketleyip soracaktım
Dün onu konuştuyduk keptinnla
Fazla spor ödem yapar mı
Ayrıca bu nedir
Neden böyle + çıkar
Çünkülüm artık sen spor gurususun
sporu azaltıcaksan yavas yavas azalt bence bi anda azaltırsan vücudun yag depolar fln riske atmaEvet ama o 88den 66ya yani 22 kilo vermiş daha nolsun
Bir de insanların belli kırılma noktaları var ya kiloda galiba
Bakalım bende nasıl olacak
Ben spora devam edeceğim zaten
Dersler akşama kadar sürmese çok daha iyi olacak ama
Yine de gelir yarım saat yapar üzerine duş ve çalışırım diyorum
Belki gün sayısını düşürürüm
Ay böyle bazen patavatsız olurum ben tam üstüne dokunurumPardon
Daha birkaç ay var aslında bakarsın bu son birkaç ayda hepsini hallederler öyle planlamışlardır
sportif insansın başarırsın sen ne demk zorBiraz zor oldu yalan yoh ama basardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?