Inşallah bir saat 200 kalori mı bu arada kalori hesabı yapmakta çok başarılısın
Yürüme hızına da bağlı ama ortalama 20 dkda 75 kalori yakıyordum ben oradan hesap ettim
Yaptım 15 dk pişer duduklude eşim hadi hamburger yiyelim dedi çok cazip bir teklifti bana soğan soy paramız cepte kalsın didim

....
Sporumu yaptım dün bugün de yapacam bakalım yarın ne olcak
Bu arada.zero kolanın kalorisi sıfır mış şok oldum
Hem cebe hem kiloya faydalı diyet işte

Ne yaptın yine o attığın videodakiler mi
Ben de az önce bitirdim bakalım bir 150-180 arası yakmışımdır
Ben tost olduğunu anladim leb demeden sen leblebi dedim

ben yarın yumurta peynir yicem tok tutor ve özledim sanki
Ben hiç özlemedim o mereti uzun bir süre benden uzak
Menünüz güzel beğendim
Teşekkür ederim
Kahvaltı öncesi limonlu su
Sabah (malesef 11 de erken kalkma önerilerine açığım) iki ince dilim beyaz peynir 7 zeytin yarım Rafadan yumurta çay
Hastaneye gittiğimiz için ara biraz çok uzadı
Sade soda ve karpuz bir dilim kadar
Akşam 6 köfte , yaklaşık 6-7 yk sebzeli bulgur pilavı bir kase semiz otlu cacik
Akşam arasında yoğurt ve meyve yemeyi yeşil çay içmeyi planlıyorum
Su şu anlık 1.3 litre en az 2 litre olur
Bir mil Leslie yaptım başlangiç için mekik çekmeyi de düşünüyorum
Ben menülerini beğendim yani genel toplamda günlük kalorisi iyi ama akşam toplamına bakarsak
Köfteleri küçük alalım diyelim 300 tanesi 50den, bulgur pilavının kaşığı 23 kalori falan yapıyor 138
Ben genelde 400ü geçirmemeye çalışırım mesela bunu öğlen yesen o kadar sıkıntı yapmaz ama akşam kilo almaya daha müsaitiz biliyorsun

Bir de merak ettim limonlu suyun faydasını gördün mü
Erken kalkamama olayını da anlıyorum 3 gün erken uyusam 4. gün sabah 5e kadar oturuyorum ben de
Arkadaşlar galiba pek beceremiyorum yediklerimi yazmayı ama zaman la alisirim insallah
Ölçüsüyle beraber hangi vakit yediğini yazdığın sürece sıkıntı yok daha ne yazacaksın canım
Bende beğendim bu kadar planlı yemeniz ayrı bi olay tebrikler
Teşekkürler aslında daha da planlıydı ama geç kalkmaya başladım kendimi şımartıyorum son 1 ay tatilim diye
Şimdi dumbell calısıcam arkadaşlar dambıll lee 5 kg lik aceba kaç dakika çalışmalıyım bi bilgisi olan varmı
5 kgla iyi çalışıyorsun valla ben 1 kglıklarla yapıyorum 5 çok ağır gelmişti
Direnç olarak kullanabilirsin onları özellikle squatta iyi eşlik eder
SekerPancarii
da etiketleyeyim spordan sorumlu bakanımız o buralarda ben de ardından yetişiyorum değil mi hocam
Köfte bu yaaaa

tatlı değil Bişi değil
Nasıl pişirdiğine de bağlı
Köftenin küçüğü tanesi 50 kalori
Büyükleri 65 aklında bulunsun zararsız gibi görünen ama kalorisi çok olan öyle çok yiyecek var ki