Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah kahvaltı melemen ve salata ekmek yemiyorum
Öğlen meyve yedim
Akşam bir but tavuk ve yogurt
Kuzum afiyet olsun ne kadar yoğurt yedin menemen ne kadar yedin onları da yazarsan güzel olur but yemissin fırın mı kizartmami ? Meyve derken hangi meyve ne kadar küçük ama önemli ayrıntı

Saat 11

Sucuklu, kaşarlı tost - 336

Saat 13

2 avuç karışık çerez - 120

Saat 15

1 çubuk kraker - 120

Saat 17

1 activia - 101

Saat 18

4 yk kepekli makarna - 100

5 köfte - 250

Yarım kaşık patlıcan salatası - 9

Toplam: 359

Saat 21

1 bardak light süt - 46

Gün toplam: 1082

Sütün yanına iki kuru kayısı yiyebilirim ama henüz kararımı vermedim :KK53:

Menünüz güzel beğendim ☺️

Kahvaltı öncesi limonlu su
Sabah (malesef 11 de erken kalkma önerilerine açığım) iki ince dilim beyaz peynir 7 zeytin yarım Rafadan yumurta çay

Hastaneye gittiğimiz için ara biraz çok uzadı
Sade soda ve karpuz bir dilim kadar

Akşam 6 köfte , yaklaşık 6-7 yk sebzeli bulgur pilavı bir kase semiz otlu cacik

Akşam arasında yoğurt ve meyve yemeyi yeşil çay içmeyi planlıyorum

Su şu anlık 1.3 litre en az 2 litre olur
Bir mil Leslie yaptım başlangiç için mekik çekmeyi de düşünüyorum

Kuzum afiyet olsun ne kadar yoğurt yedin menemen ne kadar yedin onları da yazarsan güzel olur but yemissin fırın mı kizartmami ? Meyve derken hangi meyve ne kadar küçük ama önemli ayrıntı
Meraba teşekkür ederim 1 biber ve bir domatesle yaptın melemen üzerine 2 yumurta kırdım yumurta tok tutar diye .yoğurt um bir kase doluydu .meyve olarakta 1 şeftali 1 tane elma yedim elmanın üzerinede tarçın dökmüştüm eti suda haşladım sonra tabağına alınca üzerin e acı biber ve karabiber dökerek yedim

Sabah (malesef 11 de erken kalkma önerilerine açığım) iki ince dilim beyaz peynir 7 zeytin yarım Rafadan yumurta çay

6 köfte mi :hasta::halay::kk77:

Meraba teşekkür ederim 1 biber ve bir domatesle yaptın melemen üzerine 2 yumurta kırdım yumurta tok tutar diye .yoğurt um bir kase doluydu .meyve olarakta 1 şeftali 1 tane elma yedim elmanın üzerinede tarçın dökmüştüm eti suda haşladım sonra tabağına alınca üzerin e acı biber ve karabiber dökerek yedim
1 yumurta değeri 93 kalori protein degeri 6.48 yağ 7.33 gr bunu 2 ile çarpınca günlük alman gereken proteinin bir.kısmını almış oluyorsun akşam haşlama yemişsin butun da protein değeri yüksek keşke öğlen de yoğurt var seftalinin protein değeri yüksek ara da yağsız süt içsen günlük protein 40ın üstüne çıkar geçen hafta vanillav ile protein ağırlıklı beslendik çok iyi kilo verdim.. beğendim afiyet olsun

Inşallah bir saat 200 kalori mı bu arada kalori hesabı yapmakta çok başarılısın

Yürüme hızına da bağlı ama ortalama 20 dkda 75 kalori yakıyordum ben oradan hesap ettim :KK22:

Yaptım 15 dk pişer duduklude eşim hadi hamburger yiyelim dedi çok cazip bir teklifti bana soğan soy paramız cepte kalsın didim :KK70: ....
Sporumu yaptım dün bugün de yapacam bakalım yarın ne olcak
Bu arada.zero kolanın kalorisi sıfır mış şok oldum

Hem cebe hem kiloya faydalı diyet işte :D
Ne yaptın yine o attığın videodakiler mi
Ben de az önce bitirdim bakalım bir 150-180 arası yakmışımdır

Ben tost olduğunu anladim leb demeden sen leblebi dedim :KK70: ben yarın yumurta peynir yicem tok tutor ve özledim sanki

Ben hiç özlemedim o mereti uzun bir süre benden uzak :D

Menünüz güzel beğendim ☺️

Teşekkür ederim :KK33:

Ben menülerini beğendim yani genel toplamda günlük kalorisi iyi ama akşam toplamına bakarsak
Köfteleri küçük alalım diyelim 300 tanesi 50den, bulgur pilavının kaşığı 23 kalori falan yapıyor 138
Ben genelde 400ü geçirmemeye çalışırım mesela bunu öğlen yesen o kadar sıkıntı yapmaz ama akşam kilo almaya daha müsaitiz biliyorsun :KK33:
Bir de merak ettim limonlu suyun faydasını gördün mü

Erken kalkamama olayını da anlıyorum 3 gün erken uyusam 4. gün sabah 5e kadar oturuyorum ben de :confused:

Arkadaşlar galiba pek beceremiyorum yediklerimi yazmayı ama zaman la alisirim insallah

Ölçüsüyle beraber hangi vakit yediğini yazdığın sürece sıkıntı yok daha ne yazacaksın canım :KK48:

Bende beğendim bu kadar planlı yemeniz ayrı bi olay tebrikler

Teşekkürler aslında daha da planlıydı ama geç kalkmaya başladım kendimi şımartıyorum son 1 ay tatilim diye :ukala:

Şimdi dumbell calısıcam arkadaşlar dambıll lee 5 kg lik aceba kaç dakika çalışmalıyım bi bilgisi olan varmı

5 kgla iyi çalışıyorsun valla ben 1 kglıklarla yapıyorum 5 çok ağır gelmişti
Direnç olarak kullanabilirsin onları özellikle squatta iyi eşlik eder SekerPancarii SekerPancarii da etiketleyeyim spordan sorumlu bakanımız o buralarda ben de ardından yetişiyorum değil mi hocam :D

Köfte bu yaaaa:110: tatlı değil Bişi değil

Nasıl pişirdiğine de bağlı
Köftenin küçüğü tanesi 50 kalori
Büyükleri 65 aklında bulunsun zararsız gibi görünen ama kalorisi çok olan öyle çok yiyecek var ki :KK48:

Bulgur pilavı olmamış ne kadar diyeti destekler denilse bile sabah 8 de kahvaltı 10 da ara 12 12.30 gibi öğlen yemeği yesen 15 gibi ara öğün 18 gibi de aksam yemeği 20 gibi de düşük kalorili ara yapsan güzel ama düzenin de geç uyanmak var sanırım yazdığım saatler arası gibi öğün yapsan güzel kilo verirsin

Su an ekmek yemediğini farkettim afedersin bana biraz fazla geldi açıkçası yani 6 7 kaşık bulgurda fazla geliyor sanki 3 4 kaşık olmalıydı ama arkadaşım ben emin ol pek anlamam sana afiyetler olsun

Evet 3-4 kaşık iyidir sırf bulgur yemeyeceksek yeterli :halay:

Bu arada koşu bandında yürürken elektrik çarpar gibi oluyor neden oluyor sizce sizdede oluyormu öyle birşey koşu bandına dokunamiyorum

Koşu bandım yok ama ona bir eşine falan baktır istersen sonra çarpmasın bozulur bir şey olur falan o_O

Back
X