Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 yumurta değeri 93 kalori protein degeri 6.48 yağ 7.33 gr bunu 2 ile çarpınca günlük alman gereken proteinin bir.kısmını almış oluyorsun akşam haşlama yemişsin butun da protein değeri yüksek keşke öğlen de yoğurt var seftalinin protein değeri yüksek ara da yağsız süt içsen günlük protein 40ın üstüne çıkar geçen hafta vanillav ile protein ağırlıklı beslendik çok iyi kilo verdim.. beğendim afiyet olsun
teşekkür ederim değerlendirmesini yaptığın için çok mutlu oldum öğlende mı yoğurt yiyeyim? Tamam yarın yiyecegim inşallah süt sevmiyorum sade olarak içemiyorum

teşekkür ederim değerlendirmesini yaptığın için çok mutlu oldum öğlende mı yoğurt yiyeyim? Tamam yarın yiyecegim inşallah süt sevmiyorum sade olarak içemiyorum

İçine tarçın katmayı denesene şekerli gibi oluyor ben tarçın sevmem normalde ama sütün içinde çok güzel oluyor tatlı isteğini de kesiyor
İyi aklıma getirdiniz yapayım birazdan bayadır içmedim :halay:

SchonerDuft SchonerDuft Zeroyu yazmayı unutmuşum lightı da öyle
Benim sık tükettiğim içecekler son 1 aydır
-Coca cola 0
-Coca cola light
-Uludağ şekersiz limonata

Hepsinin bir bardağı 1 kaloriden az
Light/zero yu damak zevkine göre seçersin
Temelde aynı şeyler

Ön dişleri yeni yaptırdım diye pipetle içiyorum gerçi zararlı olduğu gerçeği değişmiyor :-)

Bulgur pilavı olmamış ne kadar diyeti destekler denilse bile sabah 8 de kahvaltı 10 da ara 12 12.30 gibi öğlen yemeği yesen 15 gibi ara öğün 18 gibi de aksam yemeği 20 gibi de düşük kalorili ara yapsan güzel ama düzenin de geç uyanmak var sanırım yazdığım saatler arası gibi öğün yapsan güzel kilo verirsin

Farkındayım bulgur pilavı aceleyle oldu sabah erken kalkamıyorum bir türlü nasıl kalkabilirim bilmiyorum ya :/

Yürüme hızına da bağlı ama ortalama 20 dkda 75 kalori yakıyordum ben oradan hesap ettim :KK22:

Hem cebe hem kiloya faydalı diyet işte :KK70:
Ne yaptın yine o attığın videodakiler mi
Ben de az önce bitirdim bakalım bir 150-180 arası yakmışımdır

Ben hiç özlemedim o mereti uzun bir süre benden uzak :KK70:

Teşekkür ederim :KK33:

Ben menülerini beğendim yani genel toplamda günlük kalorisi iyi ama akşam toplamına bakarsak
Köfteleri küçük alalım diyelim 300 tanesi 50den, bulgur pilavının kaşığı 23 kalori falan yapıyor 138
Ben genelde 400ü geçirmemeye çalışırım mesela bunu öğlen yesen o kadar sıkıntı yapmaz ama akşam kilo almaya daha müsaitiz biliyorsun :KK33:
Bir de merak ettim limonlu suyun faydasını gördün mü

Erken kalkamama olayını da anlıyorum 3 gün erken uyusam 4. gün sabah 5e kadar oturuyorum ben de :confused:

Ölçüsüyle beraber hangi vakit yediğini yazdığın sürece sıkıntı yok daha ne yazacaksın canım :KK48:

Teşekkürler aslında daha da planlıydı ama geç kalkmaya başladım kendimi şımartıyorum son 1 ay tatilim diye :ukala:

5 kgla iyi çalışıyorsun valla ben 1 kglıklarla yapıyorum 5 çok ağır gelmişti
Direnç olarak kullanabilirsin onları özellikle squatta iyi eşlik eder @SekerPancarii da etiketleyeyim spordan sorumlu bakanımız o buralarda ben de ardından yetişiyorum değil mi hocam :KK70:

Nasıl pişirdiğine de bağlı
Köftenin küçüğü tanesi 50 kalori
Büyükleri 65 aklında bulunsun zararsız gibi görünen ama kalorisi çok olan öyle çok yiyecek var ki :KK48:

limonlu suyu diyetisyenimden öğrendim sabahları metabolizmayı hızlandırıyor,
akşam yemeğimi 16 da yedim bugün çok düzenli olamadı aslında

Yürüme hızına da bağlı ama ortalama 20 dkda 75 kalori yakıyordum ben oradan hesap ettim :KK22:

Hem cebe hem kiloya faydalı diyet işte :KK70:
Ne yaptın yine o attığın videodakiler mi
Ben de az önce bitirdim bakalım bir 150-180 arası yakmışımdır

Ben hiç özlemedim o mereti uzun bir süre benden uzak :KK70:

Teşekkür ederim :KK33:

Ben menülerini beğendim yani genel toplamda günlük kalorisi iyi ama akşam toplamına bakarsak
Köfteleri küçük alalım diyelim 300 tanesi 50den, bulgur pilavının kaşığı 23 kalori falan yapıyor 138
Ben genelde 400ü geçirmemeye çalışırım mesela bunu öğlen yesen o kadar sıkıntı yapmaz ama akşam kilo almaya daha müsaitiz biliyorsun :KK33:
Bir de merak ettim limonlu suyun faydasını gördün mü

Erken kalkamama olayını da anlıyorum 3 gün erken uyusam 4. gün sabah 5e kadar oturuyorum ben de :confused:

Ölçüsüyle beraber hangi vakit yediğini yazdığın sürece sıkıntı yok daha ne yazacaksın canım :KK48:

Teşekkürler aslında daha da planlıydı ama geç kalkmaya başladım kendimi şımartıyorum son 1 ay tatilim diye :ukala:

5 kgla iyi çalışıyorsun valla ben 1 kglıklarla yapıyorum 5 çok ağır gelmişti
Direnç olarak kullanabilirsin onları özellikle squatta iyi eşlik eder @SekerPancarii da etiketleyeyim spordan sorumlu bakanımız o buralarda ben de ardından yetişiyorum değil mi hocam :KK70:

Nasıl pişirdiğine de bağlı
Köftenin küçüğü tanesi 50 kalori
Büyükleri 65 aklında bulunsun zararsız gibi görünen ama kalorisi çok olan öyle çok yiyecek var ki :KK48:
Tost ile hemen acıkıyorum ben ya yunurta yeyince 12 12.30 gibi acıkıyorum..
Squat gril ve o video karışık yaptım daha çok squat ve mekik ağırlıklı 2 dk kadar plank yaptım göğüsler önemli şeyler :D :D
...
Bamyamı yaptım yedik iyi oldu daha sağlıklı ve diyetli :D :D

-Coca cola 0
-Coca cola light

Temelde aynı şeyler

Ön dişleri yeni yaptırdım diye pipetle içiyorum gerçi zararlı olduğu gerçeği değişmiyor :-)

Kolayı ben de çok severim ama şekersiz de olsa şişkinlik ödem yapıyor :/

Sütü 1 çubuk tarçın ile kaynat ya da 1 çay kaşığı at bardağa harika oluyor ama süt light ya da yarım olmalı ...
Ya da kuru incir ya da kuru kayısı ile kaynat meyveyi ye sütü iç 3 kuru kayısı 1 porsiyon 2 kuru incir 1 porsiyon değerinde
Yoğurt 4yk olarak yersen harika olur tabi menünün bütünü de önemli

limonlu suyu diyetisyenimden öğrendim sabahları metabolizmayı hızlandırıyor,
akşam yemeğimi 16 da yedim bugün çok düzenli olamadı aslında

16da yiyip dayanabiliyorsan helal olsun diyorum ben çok gece yiyen bir insandım da bana biraz işkence geliyor 6da yiyorum ben genelde :KK53:

Tost ile hemen acıkıyorum ben ya yunurta yeyince 12 12.30 gibi acıkıyorum..
Squat gril ve o video karışık yaptım daha çok squat ve mekik ağırlıklı 2 dk kadar plank yaptım göğüsler önemli şeyler :KK70: :KK70:
...
Bamyamı yaptım yedik iyi oldu daha sağlıklı ve diyetli :KK70: :KK70:

Ben bu aralar çok acıkmıyorum ya önceden uzun uzun menüler yazardım hatırlıyorsun artık pek meh modundayım :D
Bugün sporu coşturmuşsun canım :spor:
Yanına yoğurt de yidin mi :sus:

Kolayı ben de çok severim ama şekersiz de olsa şişkinlik ödem yapıyor :/

Gerçi evet asitli sonuçta :skandal:
Tatlı ve tuzlu şeyler su tutuyor
Sigarayı bırakınca başladım ben de cola ve maden suyuna boğazımı yakıyor ya ondan ötürü :D
Geceleri maydanoz suyu içmeye başladım 1 haftadır

-Coca cola 0
-Coca cola light

Temelde aynı şeyler

Ya bugün aldım sabah nasıl içim yandı açık büfe aradım baktım bu tane var zeroda var nesfil bitter tahilli bar da var aldım ikisi 90 kalori çok şaşırdım bilmiyordun arada alırım bende .ön dişler önemli pipet en iyisi

16da yiyip dayanabiliyorsan helal olsun diyorum ben çok gece yiyen bir insandım da bana biraz işkence geliyor 6da yiyorum ben genelde :KK53:

Ben bu aralar çok acıkmıyorum ya önceden uzun uzun menüler yazardım hatırlıyorsun artık pek meh modundayım :KK70:

Sigarayı bırakınca başladım ben de cola ve maden suyuna boğazımı yakıyor ya ondan ötürü :KK70:

kiraz saplı çay da ödeme yardımcı ama sigara içmeyin de enö nemllisi o :))

Ben bu aralar çok acıkmıyorum ya önceden uzun uzun menüler yazardım hatırlıyorsun artık pek meh modundayım :KK70:

Sigarayı bırakınca başladım ben de cola ve maden suyuna boğazımı yakıyor ya ondan ötürü :KK70:
Dünkü spor o 1 saat sonra daha fazlası ile karşınız da olacam 10 gibi yaparım

Back
X