- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.461
neydi biri vardı zencefil mi karanfil mi hatırlamıyorumo nu mu diyosun
e o da bi keyif
dünküleri hatırlıyosundur beybi yada bugün gelen oldu mu ki bnm de kafamı karıstıryosn bak
çok güldüm bence de uygun saatlerde uyu artık
ne yein bugün kaça tamamlayacaksın kaloriyi bugün
Arkadaşlar merhabalar dün giremedim akşam yazacağım demisti m yazamadım yalancı gibi oldum kusura bakmayın hiç fırsatım olmadı..bu arada tek tek cavap yazamadım çok uzun sürerdi diye şimdi koşu bandım hasar gördü dışarıda yürümek zorundayım bana cevap yazan herkese çok çok teşekkürler bugün ki menüm de aynı sayılır sabah kahvaltıda 1 kuru incir 2 adet haşlama yumurta yedim 2 salatalık 1 domates doğrayıp yedim birde çay içtim. Öğlen bir kase yogurt yedim içerisine nane koyarak.yaninada büyük boy elma ve yeşil çay .akşama da kendime haşlama but yoğurt ve salata ayarlamayı planlıyorum ekmek tuketmeyecegim cunku hic ihyiyac duymuyorum su ana kadar 2 litre su içtim
Valla aynı kafayız :) bnm kılom normalde 67-68 idifena aldim hemde, evet canim aynen benim icin yani vicuduma göre en ideal kilo 68 ama o hedefe ulasinca az daha düsmek istioyrumki daha rahat ederim diye düsünüyorum, büyük ihtimalle sendede 65 cok iyi durur
Tamam susuyorum ben daha fazla batmadan
Yok zerdecaldı da o bir daha hiç yazmadı cuma bildirim yapmazsa gelmeyecektir büyük ihtimal
Bir deli kaptan eksikti başınızda
Daha sabah işte o peyniri yedim, saat 15 gibi bir türk kahvesi ve 2 avuç çerez bu kadar
Akşama börülce var mis gibi
Yanına da elma, yoğurt düşünüyorum
800-900 yapsam yeter bugün kaloriyi
Yok kız en şoklama konuşmuyormuyduk bukinin ben değilNe yiyon o kadar öldürücü açlık seviyesi
anladim canim aynen bende balayi falan derken dahada katlandi etti öylelikle zaten 79 buldumValla aynı kafayız :) bnm kılom normalde 67-68 idi
Gelınlık gıycem dıye 64 e dusup, balayında yemeklere gömülmeler ve evde kocişkama sunumlarla 68 olmustum,68 ıle hamıle kaldım, emzırıyrm dıe gerı zayıflamama ragmen 73 oldum
Ikıncı gebelıgımde 73 uzerıne koymak ıstemıyrm
73 e ulasayım sonra 65 hedefleyecegım
Bıze 65 altı aslında bay zayıf oluo
Inşallah verebilirim teşekkür ederimBen bugün beğendim menünü güzel olmuş
Ekmek yemek istersen tam tahıllı tüketebilirsin, az miktarda yendiğinde çok korkulacak bir şey değil ekmek
okuyabildigin kadar artık canım sendeOku oku bitmiyor pes ediyorum
okuyabildigin kadar artık canım sende
Teşekkür lerYukarıda üyelik adının üzerine gel
Kişisel Bilgileriniz kısmına gir
Orada avatarının altında özel başlık yazıyor oraya yazabilirsin
Aclıktandır okizlar bugün acayip basim agrio ya bide gözlerimin alti mosmor resmen öcü gibi olmusum
Geçmiş olsun arkadaşım uyku düzensizliğin varsa ondan olmuş olabilir bende bir iki gün geç uyuyup geç uyandım baş ağrısından kendimi hayata odaklayamiyordumkizlar bugün acayip basim agrio ya bide gözlerimin alti mosmor resmen öcü gibi olmusum
Moral bozmak yok canim benim dr da demisti durum iyi degil acil tup bebek dedi keskem demiştim onceden kullansaydim polen falan hayit otu srn simdiden kullan ki ancak vucuda tesir ediyor dr da baktiginda daha güzel haberler alirsin..ucuncuye aklim basima geldide iki ay kullandim da dr dan cok güzel haber aldim.yine iki ay saglikli beslenecegim ins..sen simfiden başla canimm..daha birşey kullnmadım ama hayıt tohumu var iğnelere başladığımdan itibaren onu içecem ballı kür hazırladım çörek otlu onu yicim .. sağol kuzum umarım doktor umutsuz konuşmaz ümit verir azcık ta olsa
Aclıktandır o
normalde annenmi bakio coculara canim? sen calisyomusun?Ben hıc spor yapamıyrm
Ikı cocukla vaktım olmuyor
Annem tatılde ya annem gelse de spor yapabılsem
Sabahtan berı kosusturmaktan yoruldum
Utum bıttı, yerlestıremedım
Yemek koydum
Bebısım durmadan mızırdanır, ogluma oyalansın diye aktarma calısması yaptırmıstım onu toplayamadım, ( su ıcınde yuzen pıpetlerı kaptan kaba aktarmak kevgır yardımı ıle)
Oglum uyurken çişini kaçırmış,nevresım degıstırıp onu yıkayacagım
Pooff iş bitmiyor yaa
Iyı kı ev hanımı degılım kafayı yerım, bana göre degılll
sagol canim evet dört gün kayinvalidemlerdeydik dügün vardi amca oglu evlendi eee haliyle tüm dügünü biz yaptik sayilir, pazar da misafir agirladik pazartesi gezdik ailecek dünde esimle azcik gezelim dedik evime geldigimde aksam saat 9 du sonrasinda esyalari yerlestir et azcik oturduk bi baktim saat gece 1 sabahda 6 da kalktim ise geldim yani anlican cumadan beri bi kosturmaca icindeyim bi dinlenemedimGeçmiş olsun arkadaşım uyku düzensizliğin varsa ondan olmuş olabilir bende bir iki gün geç uyuyup geç uyandım baş ağrısından kendimi hayata odaklayamiyordum
ooo ip atlamayı seven biriiiiiiidedim bunları okuyana kadar ip atlasaydım bi 100 kalori yakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?