Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neydi biri vardı zencefil mi karanfil mi hatırlamıyorum o nu mu diyosun

e o da bi keyif

dünküleri hatırlıyosundur beybi yada bugün gelen oldu mu ki bnm de kafamı karıstıryosn bak

Tamam susuyorum ben daha fazla batmadan
Yok zerdecaldı da o bir daha hiç yazmadı cuma bildirim yapmazsa gelmeyecektir büyük ihtimal

çok güldüm bence de uygun saatlerde uyu artık
ne yein bugün kaça tamamlayacaksın kaloriyi bugün

Bir deli kaptan eksikti başınızda
Daha sabah işte o peyniri yedim, saat 15 gibi bir türk kahvesi ve 2 avuç çerez bu kadar
Akşama börülce var mis gibi
Yanına da elma, yoğurt düşünüyorum
800-900 yapsam yeter bugün kaloriyi

Ben bugün beğendim menünü güzel olmuş
Ekmek yemek istersen tam tahıllı tüketebilirsin, az miktarda yendiğinde çok korkulacak bir şey değil ekmek

fena aldim hemde, evet canim aynen benim icin yani vicuduma göre en ideal kilo 68 ama o hedefe ulasinca az daha düsmek istioyrumki daha rahat ederim diye düsünüyorum, büyük ihtimalle sendede 65 cok iyi durur
Valla aynı kafayız :) bnm kılom normalde 67-68 idi
Gelınlık gıycem dıye 64 e dusup, balayında yemeklere gömülmeler ve evde kocişkama sunumlarla 68 olmustum,68 ıle hamıle kaldım, emzırıyrm dıe gerı zayıflamama ragmen 73 oldum
Ikıncı gebelıgımde 73 uzerıne koymak ıstemıyrm
73 e ulasayım sonra 65 hedefleyecegım
Bıze 65 altı aslında bay zayıf oluo

aynen bildirim yapmazsa etiketleyip diskalifiye oldn diye bildirebilirsin kuzuuu
uykunu al ve takipte kal

anladim canim aynen bende balayi falan derken dahada katlandi etti öylelikle zaten 79 buldum en sonunda esime dedim artik ben zayiflayana kadar su keyif bu keyif yapmak yok her keyifi yemeksiz ve atistirmasiz yapma sarti koydum yani böylelikle film izlerken aburcubur yok artik nebilim sofrada ikisaat muhabet edipde devam yemek yok gibi sartlar koydum:) bu gidisle bende hamile kaldigimda 90 lara kadar cikarim ve baya bi iri bisey olurum kesin

aynen tatlim 65 bizde gayet zayif duruo ben 70 oldugum halimden bile memnundum yani göze batan bi kilo olmuo

Moral bozmak yok canim benim dr da demisti durum iyi degil acil tup bebek dedi keskem demiştim onceden kullansaydim polen falan hayit otu srn simdiden kullan ki ancak vucuda tesir ediyor dr da baktiginda daha güzel haberler alirsin..ucuncuye aklim basima geldide iki ay kullandim da dr dan cok güzel haber aldim.yine iki ay saglikli beslenecegim ins..sen simfiden başla canimm..

Ben hıc spor yapamıyrm
Ikı cocukla vaktım olmuyor
Annem tatılde ya annem gelse de spor yapabılsem
Sabahtan berı kosusturmaktan yoruldum
Utum bıttı, yerlestıremedım
Yemek koydum
Bebısım durmadan mızırdanır, ogluma oyalansın diye aktarma calısması yaptırmıstım onu toplayamadım, ( su ıcınde yuzen pıpetlerı kaptan kaba aktarmak kevgır yardımı ıle)
Oglum uyurken çişini kaçırmış,nevresım degıstırıp onu yıkayacagım
Pooff iş bitmiyor yaa
Iyı kı ev hanımı degılım kafayı yerım, bana göre degılll

normalde annenmi bakio coculara canim? sen calisyomusun?

Geçmiş olsun arkadaşım uyku düzensizliğin varsa ondan olmuş olabilir bende bir iki gün geç uyuyup geç uyandım baş ağrısından kendimi hayata odaklayamiyordum
sagol canim evet dört gün kayinvalidemlerdeydik dügün vardi amca oglu evlendi eee haliyle tüm dügünü biz yaptik sayilir, pazar da misafir agirladik pazartesi gezdik ailecek dünde esimle azcik gezelim dedik evime geldigimde aksam saat 9 du sonrasinda esyalari yerlestir et azcik oturduk bi baktim saat gece 1 sabahda 6 da kalktim ise geldim yani anlican cumadan beri bi kosturmaca icindeyim bi dinlenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…