- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.481
aynen bildirim yapmazsa etiketleyip diskalifiye oldn diye bildirebilirsin kuzuuu
uykunu al ve takipte kal
Yok kız en şoklama konuşmuyormuyduk bukinin ben değil
Inşallah verebilirim teşekkür ederim
Teşekkür ler
Aclıktandır o
Yarın erken kalkıcam ya ne olursa olsun uyumayacağım tamam artık yeter
Ben de kendin için örnek veriyorsun sandım ne bileyim
Verirsin verirsin gayet düzenli gidiyorsun şu an
Rica ederim
Senin boyun çok iyiymiş yalnız ya 180 kadın olmak valla al alabildiğin kadar kilo
evet iyi olurda ne yapcamizi bilemedik canim
ben sadece sağlıklı şeyler barındırıyorum evde diğer türlüsü yokyap canim bende yapcam hafta sonu kahvaltida bari gereksiz ve kilo yapici seyler yememhafta sonu kahvaltilari cok zor benim icin büyük sinav yani
800 900 kalori almak mideyi rahatlatıyorTamam susuyorum ben daha fazla batmadan
Yok zerdecaldı da o bir daha hiç yazmadı cuma bildirim yapmazsa gelmeyecektir büyük ihtimal
Bir deli kaptan eksikti başınızda
Daha sabah işte o peyniri yedim, saat 15 gibi bir türk kahvesi ve 2 avuç çerez bu kadar
Akşama börülce var mis gibi
Yanına da elma, yoğurt düşünüyorum
800-900 yapsam yeter bugün kaloriyi
bunu bir sigortacıya sorsan iyi olur onlar takibini yaparlar daha iyi olur senin içinBugün yemekten sonra oturup her şeyi halledeceğim artık yeter
Çok dağıldım
Tüm yapılması gerekenlere başlayacağım
Asistanlık başvurumu hazırlayayım, hazırlamam gereken vize belgelerini halledeyim
Yarın başlıyorum
Ek: Aranızda ucuz sigorta bilen var mı, geçici süreliğine uyduruk bir acil durum sigortası almam lazım oradaki sağlık kartımı alana kadar
Yarin başlıyo işi ama cuma normal izin günükocanın izni bitse artık
Bebegmmm
okadar degildir ya korkmaaa cnmm
valla 1.80 i geçtim 1.70 bile yeterdigerçi benim ailedeki genetik ile elimdekine şükretmem lazım annem 1.55
ben sadece sağlıklı şeyler barındırıyorum evde diğer türlüsü yoko yüzden kolay oluyor
800 900 kalori almak mideyi rahatlatıyor
bunu bir sigortacıya sorsan iyi olur onlar takibini yaparlar daha iyi olur senin için
yarın başlayım o zaman kuzum erkenden .. 1 .cide polen karışım kullanmıştım ama pek etki etmedi düzenli beslenme olayım yoktuMoral bozmak yok canim benim dr da demisti durum iyi degil acil tup bebek dedi keskem demiştim onceden kullansaydim polen falan hayit otu srn simdiden kullan ki ancak vucuda tesir ediyor dr da baktiginda daha güzel haberler alirsin..ucuncuye aklim basima geldide iki ay kullandim da dr dan cok güzel haber aldim.yine iki ay saglikli beslenecegim ins..sen simfiden başla canimm..
İsveçte ara yok ama bu Türk kahvesizde olmuyor yanına gün kurusu kayısı
Bnm isveçler hep böyle çaylı kahveli oluyor şekersiz kalorisi yokSen isveçi falan salladın
Boşver kan şekerin düşmez hem
birkaç marka olan yerler var ona git ordan bak bankalardada oluyor ama ben pek anlamıyorum şteSorma benim de annem 155 ben yine 6 cm koyabilmişim üzerine bu boyun
O kadar da sütler içirmiş bana uzun boylu olayım diye ama sen naparsan yap genetik işte
Boş olunca tabi napsın
Sigortacı diye ayrı bir şey mi var ben hepsini ayrı markaların sanıyordum
kolay gelsin tatlim basla tabi ertele ertele son anda SIkiscan yoksa böye raaht rahat yaparsin herseyiBugün yemekten sonra oturup her şeyi halledeceğim artık yeter
Çok dağıldım
Tüm yapılması gerekenlere başlayacağım
Asistanlık başvurumu hazırlayayım, hazırlamam gereken vize belgelerini halledeyim
Yarın başlıyorum
Ek: Aranızda ucuz sigorta bilen var mı, geçici süreliğine uyduruk bir acil durum sigortası almam lazım oradaki sağlık kartımı alana kadar
evet iyi fikir ama benim evimde hersey var vallah almasamda ya annem ya kayinvalidem getirioben sadece sağlıklı şeyler barındırıyorum evde diğer türlüsü yoko yüzden kolay oluyor
selam canimm napiosunYarin başlıyo işi ama cuma normal izin günü
Evet bence de artıkYarın erken kalkıcam ya ne olursa olsun uyumayacağım tamam artık yeter
Ben de kendin için örnek veriyorsun sandım ne bileyim
Verirsin verirsin gayet düzenli gidiyorsun şu an
Rica ederim
Senin boyun çok iyiymiş yalnız ya 180 kadın olmak valla al alabildiğin kadar kilo
Benim Annem de 1.1.50 babam 1.60 kardeşim 1.75 nasıl olduysavalla 1.80 i geçtim 1.70 bile yeterdigerçi benim ailedeki genetik ile elimdekine şükretmem lazım annem 1.55
Hadi inşallah artıkYarin başlıyo işi ama cuma normal izin günü
İyyim canim esim yıllık izne ayrılmışti gelemiyorum hic sen nasilsin napiyosunselam canimm napiosun
Valla çok iyiymişevet iyi fikir ama benim evimde hersey var vallah almasamda ya annem ya kayinvalidem getirio
Hee geleceyimm bol boll inşallahEvet bence de artık
Benim Annem de 1.1.50 babam 1.60 kardeşim 1.75 nasıl olduysa
Hadi inşallah artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?