- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.441
vallah ben bidefa ananas detoxu yapmistim tüm gün belli miktarlarda ananas yiyosun:) kiz ananas deyince aklima yüzlesmegünü geldi nerelerde o hic sesi cikmadi galiba:)
bnm için en keyiflisi yatmak şahsenbana da öyle geldi ama büro için çok uygun hem terletmiyor fazla hemde yormuyor .. benim için en keyiflisi 40 dk 500 kalori olan video
akıllandn aferiiiiiinnYok artık deli danalar kovalasa koşmam ben
Zaten yasak dedi 1 ay doktor geçse de yassah
Ama yürüyeceğim
Olur mu kız o her ne kadar sadece yürüyüş gibi görsen de aerobik bir spor yani sürekli hareket ediyorsun 100-150 arası vardır
ben bilmem tartı fln o co uzun iş hedefin fln değişiyo sen 76.5 ol gir takıma düz hesap olmaz mı öyle kuzumKiz keptinnn ozamanki tartim yanlis tartiyormus bi kg eksik yeni aldim yag olcerli neysee işte oylee
SchonerDuft cok sevindimmmm hayirlisi olsun canim benim peki ilac neym kullaniyormusun yumurta toplanma islemine kadar saglikli beslen ari polen hayit otu gibi canim kaliteli yumoslarin olsun inş rabbim sağlıklı sıhhatli bebisler versin güzel haberlerini bekliyorum...
isim söle cvp vereym hemencikSanki takıma yeni biri mi gelmişti yoksa ben rüya mı gördüm
vallah 3 günlük biseydi galiba üc güne 3 kilo diodu, bende tabi 3 gitmedi 1,5 falan gitmisti galiba ama cok zor bisey tüm gün boyunca hicbisey tüketmiosun sadece taze ananas, aynisi meyveylede var yani karisik meyveler ordada ayni sekil gün boyu belli miktar meyve yiyosun....Nasıl işe yaradı mı peki?
Bilmiyorum ki uğramıyor artık hiç en son izne çıkmak istedi ama 2 aydan önce olmuyor maalesef
Bu gidişle diskalifiye olacak gibi duruyor
bnm için en keyiflisi yatmak şahsen
akıllandn aferiiiiiinnyürüyüş iyidir candır cannnn
ben bilmem tartı fln o co uzun iş hedefin fln değişiyo sen 76.5 ol gir takıma düz hesap olmaz mı öyle kuzum
isim söle cvp vereym hemencik
oo çok iyi 100 hesaplayım ben onuYok artık deli danalar kovalasa koşmam ben
Zaten yasak dedi 1 ay doktor geçse de yassah
Ama yürüyeceğim
Olur mu kız o her ne kadar sadece yürüyüş gibi görsen de aerobik bir spor yani sürekli hareket ediyorsun 100-150 arası vardır
vallah 3 günlük biseydi galiba üc güne 3 kilo diodu, bende tabi 3 gitmedi 1,5 falan gitmisti galiba ama cok zor bisey tüm gün boyunca hicbisey tüketmiosun sadece taze ananas, aynisi meyveylede var yani karisik meyveler ordada ayni sekil gün boyu belli miktar meyve yiyosun....
ok anladim canim evet kayboldu birden negüzel baya motive gidiyodu oda hizli hizli... azimli
daha birşey kullnmadım ama hayıt tohumu var iğnelere başladığımdan itibaren onu içecem ballı kür hazırladım çörek otlu onu yicim .. sağol kuzum umarım doktor umutsuz konuşmaz ümit verir azcık ta olsaKiz keptinnn ozamanki tartim yanlis tartiyormus bi kg eksik yeni aldim yag olcerli neysee işte oylee
SchonerDuft cok sevindimmmm hayirlisi olsun canim benim peki ilac neym kullaniyormusun yumurta toplanma islemine kadar saglikli beslen ari polen hayit otu gibi canim kaliteli yumoslarin olsun inş rabbim sağlıklı sıhhatli bebisler versin güzel haberlerini bekliyorum...
lezzetli diyorsan hafta sonu yapayım o zamanharika oluo bidefa yapmistim dur tarifini atim suraya:
2 yumurta
· 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
· 3 çorba kaşığı dilimlenmiş mantar
mantarlari zeytinyagda soteleyip üzerine cirpilmis yumurtayi ekleyip omlet gibi pisiriyoruz canim ben icine tuz karabiber ve kirmizi biber ekledim tarifde hic baharat yok;D
selcn mehmetcan dn bahsediyorsun belki kızAradım geçmiş sayfaları iki kere yok bulamadım tövbeler olsun
Cidden rüya gördüm herhaldeöğle şekerlemesine yattımdı
yaaa bende keyiflsi ne alaka diyorum ahahabnm için en keyiflisi yatmak şahsen
akıllandn aferiiiiiinnyürüyüş iyidir candır cannnn
ben bilmem tartı fln o co uzun iş hedefin fln değişiyo sen 76.5 ol gir takıma düz hesap olmaz mı öyle kuzum
isim söle cvp vereym hemencik
oo çok iyi 100 hesaplayım ben onuevde de yaparsam 300 kalori kadar -400 kalori
selcn mehmetcan dn bahsediyorsun belki kız
neydi biri vardı zencefil mi karanfil mi hatırlamıyorumAradım geçmiş sayfaları iki kere yok bulamadım tövbeler olsun
Cidden rüya gördüm herhaldeöğle şekerlemesine yattımdı
e o da bi keyifyaaa bende keyiflsi ne alaka diyorum ahaha
dünküleri hatırlıyosundur beybi yada bugün gelen oldu mu ki bnm de kafamı karıstıryosn bakKalp hızına bağlı olarak daha fazla da olabilir ama 100 iyidir bence de
Yok ya onu biliyorum arada gelip yazıyor ya aman neyse valla rüyalarıma girer oldu burası demek kikaptinn da oo hoş geldin kendini tanıt falan yazıyordu tövbeler olsun düzgün saatte uyumam lazım artık
Ben bugün detoks düşünüyorum yani zaten pek bir şey yemedim
Ters şok günü
çok güldüm bence de uygun saatlerde uyu artıkKalp hızına bağlı olarak daha fazla da olabilir ama 100 iyidir bence de
Yok ya onu biliyorum arada gelip yazıyor ya aman neyse valla rüyalarıma girer oldu burası demek kikaptinn da oo hoş geldin kendini tanıt falan yazıyordu tövbeler olsun düzgün saatte uyumam lazım artık
Ben bugün detoks düşünüyorum yani zaten pek bir şey yemedim
Ters şok günü
evet iyi olurda ne yapcamizi bilemedik canim
Aa sende bnm gıbı uzunsunn :)evet salata iyi oluo canim olmadi evde yapip getiririm yanima, ya aslinda herkez öyle dio ama bendede tek öylesi gercekten ise yario yani bugüne kadar verdigim kilolar hep az yiyerek gitti ve sonrasindada cok sükür senelerce geri gelmedi, taki 2015 yilina kadar, seneler önce 87 den 59 düstüm (boyum 1.79 buarada) sonrasinda kendi istegimle 64 cikip orda kaldim hep yani oynasa oynasa 1 yada 2 kilo oynadi hep güzel yememe ramen, ama dedigim gibi bu ise basladikdan sonra kantinde yiye yiye eee eve gidincede anne yapiodu ev yemekleri falan fila bi sene icinde 64 den 79 ciktim
yap canim bende yapcam hafta sonu kahvaltida bari gereksiz ve kilo yapici seyler yememlezzetli diyorsan hafta sonu yapayım o zaman
fena aldim hemde, evet canim aynen benim icin yani vicuduma göre en ideal kilo 68 ama o hedefe ulasinca az daha düsmek istioyrumki daha rahat ederim diye düsünüyorum, büyük ihtimalle sendede 65 cok iyi dururAa sende bnm gıbı uzunsunn :)
Iyı kılo almışsın ama bıda 7 ler yok:)
Bende 64-65 e duscem inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?