Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vallah ben bidefa ananas detoxu yapmistim tüm gün belli miktarlarda ananas yiyosun:) kiz ananas deyince aklima yüzlesmegünü geldi nerelerde o hic sesi cikmadi galiba:)

Nasıl işe yaradı mı peki?

Bilmiyorum ki uğramıyor artık hiç en son izne çıkmak istedi ama 2 aydan önce olmuyor maalesef

Bu gidişle diskalifiye olacak gibi duruyor

bana da öyle geldi ama büro için çok uygun hem terletmiyor fazla hemde yormuyor .. benim için en keyiflisi 40 dk 500 kalori olan video
bnm için en keyiflisi yatmak şahsen

akıllandn aferiiiiiinn yürüyüş iyidir candır cannnn

ben bilmem tartı fln o co uzun iş hedefin fln değişiyo sen 76.5 ol gir takıma düz hesap olmaz mı öyle kuzum

Sanki takıma yeni biri mi gelmişti yoksa ben rüya mı gördüm
isim söle cvp vereym hemencik

Nasıl işe yaradı mı peki?

Bilmiyorum ki uğramıyor artık hiç en son izne çıkmak istedi ama 2 aydan önce olmuyor maalesef

Bu gidişle diskalifiye olacak gibi duruyor
vallah 3 günlük biseydi galiba üc güne 3 kilo diodu, bende tabi 3 gitmedi 1,5 falan gitmisti galiba ama cok zor bisey tüm gün boyunca hicbisey tüketmiosun sadece taze ananas, aynisi meyveylede var yani karisik meyveler ordada ayni sekil gün boyu belli miktar meyve yiyosun....

ok anladim canim evet kayboldu birden negüzel baya motive gidiyodu oda hizli hizli... azimli

Aradım geçmiş sayfaları iki kere yok bulamadım tövbeler olsun
Cidden rüya gördüm herhalde öğle şekerlemesine yattımdı

oo çok iyi 100 hesaplayım ben onu evde de yaparsam 300 kalori kadar -400 kalori

Su orucu falan değil sonuçta zararı çıkmaz canım
Ben de akşama 400 kalorilik bir şey koyarsam bugünü 900-1000 kalori arası kapatmış olacağım
Benim detoks bu kadar
Döner umarım cumadan önce yoksa parte kaptan da kesin konuştu bak

daha birşey kullnmadım ama hayıt tohumu var iğnelere başladığımdan itibaren onu içecem ballı kür hazırladım çörek otlu onu yicim .. sağol kuzum umarım doktor umutsuz konuşmaz ümit verir azcık ta olsa

lezzetli diyorsan hafta sonu yapayım o zaman

yaaa bende keyiflsi ne alaka diyorum ahaha

oo çok iyi 100 hesaplayım ben onu evde de yaparsam 300 kalori kadar -400 kalori

Kalp hızına bağlı olarak daha fazla da olabilir ama 100 iyidir bence de

selcn mehmetcan dn bahsediyorsun belki kız

Yok ya onu biliyorum arada gelip yazıyor ya aman neyse valla rüyalarıma girer oldu burası demek ki kaptinn da oo hoş geldin kendini tanıt falan yazıyordu tövbeler olsun düzgün saatte uyumam lazım artık

Ben bugün detoks düşünüyorum yani zaten pek bir şey yemedim
Ters şok günü

Aradım geçmiş sayfaları iki kere yok bulamadım tövbeler olsun
Cidden rüya gördüm herhalde öğle şekerlemesine yattımdı
neydi biri vardı zencefil mi karanfil mi hatırlamıyorum o nu mu diyosun

yaaa bende keyiflsi ne alaka diyorum ahaha
e o da bi keyif

dünküleri hatırlıyosundur beybi yada bugün gelen oldu mu ki bnm de kafamı karıstıryosn bak

çok güldüm bence de uygun saatlerde uyu artık
ne yein bugün kaça tamamlayacaksın kaloriyi bugün

Aa sende bnm gıbı uzunsunn :)
Iyı kılo almışsın ama bıda 7 ler yok:)
Bende 64-65 e duscem inşş

Arkadaşlar merhabalar dün giremedim akşam yazacağım demisti m yazamadım yalancı gibi oldum kusura bakmayın hiç fırsatım olmadı..bu arada tek tek cavap yazamadım çok uzun sürerdi diye şimdi koşu bandım hasar gördü dışarıda yürümek zorundayım bana cevap yazan herkese çok çok teşekkürler bugün ki menüm de aynı sayılır sabah kahvaltıda 1 kuru incir 2 adet haşlama yumurta yedim 2 salatalık 1 domates doğrayıp yedim birde çay içtim. Öğlen bir kase yogurt yedim içerisine nane koyarak.yaninada büyük boy elma ve yeşil çay .akşama da kendime haşlama but yoğurt ve salata ayarlamayı planlıyorum ekmek tuketmeyecegim cunku hic ihyiyac duymuyorum su ana kadar 2 litre su içtim

Aa sende bnm gıbı uzunsunn :)
Iyı kılo almışsın ama bıda 7 ler yok:)
Bende 64-65 e duscem inşş
fena aldim hemde, evet canim aynen benim icin yani vicuduma göre en ideal kilo 68 ama o hedefe ulasinca az daha düsmek istioyrumki daha rahat ederim diye düsünüyorum, büyük ihtimalle sendede 65 cok iyi durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…