Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu sabahda biri sperm sürecekti tövbe tövbe. Maydanoza elma falan eklesene tadı değişir. Ben yemege gittigimde bile salatasız sipariş ediordum. Benimde hiç aram yoktu. Meyvede oyle. Bünye alışkın değil bukadar vitamine. Başağrısı yapio savunma mekanizması devreye girdi bende. Ne güzel 10 kilo vermişsin ya şimdi gördüm. Ben 10 kilo versem göbek atarım

Artık öyle kusmak geldi ki kilomun başında 7 rakamını görmekten bana 2 aydır
Şükür gitti ama bir 60 olsam bu sene rahatım
Gider gider her hafta 1 kilo versen 2,5 ay eder
Kışa fit girersin
Boyun kaç senin
Benimki biraz 1,61 olduğu için yuvarlanıyorum tabi

Yatmalıyım bende ama yatamiyorum. Sabah çok önemli bi misafirim gelicek. Yeğenim

Ay heyecan mı yaptın kıyamam

O söz işte benim hayat felsefem

Uyumam gerektiğinde hele hiç uyku muyku hak getire

6yi görmeyeli bende bi epey oldu boyumuz aynıymış. Kışa fit girsem nolucak bana eylüle kadar lazımdı ahaha sözüm nisanım olucak. Müstakbel kv aradi. Kosturmaktan yine kilo vermiş yani bana duyuruo bak ben verdim sende ver diye kafam okadar dolukiiii me giyicem napicam nasıl olacak pffffff biri konu açmış arnavut adetlerini sormuş bende okuyim bende arnavutlara gidiom hemde koyu bir laz olarak

4-5 kilo bile versen çok fark edecek
70, 75ten iyidir yani
Hele bir de spor yapar ve sıkılaşırsan kimse anlamaz 70 olduğunu
Kışa şu yüzden lazım kilomuz ve yağ oranımız arttıkça iç organlarımız bile yaşlanıyor
Sonuçta bunun daha evliliği, hamileliği vs var
Bence forma gir

Ben de çerkezim yarı

Beni formdan çıkaran zaten evleneceğim kişi evde crosstrainer var ama askı olarak kullanıyorum 2 kez kullandım bu hafta dışarda yürümeyi sevmiyorum netden başka birşeyler bulucam ins

Beni formdan çıkaran zaten evleneceğim kişi evde crosstrainer var ama askı olarak kullanıyorum 2 kez kullandım bu hafta dışarda yürümeyi sevmiyorum netden başka birşeyler bulucam ins

Onu mutlaka kullan toto için iyi olur o
Bir de karın çalıştıracak egzersizler yap
Ben tavsiye ederim de ne kadar ağıra gelebilirsin onu kestiremiyorum
Ya da problemli bölgen neresi mesela
Bende göbek çok

Onu mutlaka kullan toto için iyi olur o
Bir de karın çalıştıracak egzersizler yap
Ben tavsiye ederim de ne kadar ağıra gelebilirsin onu kestiremiyorum
Ya da problemli bölgen neresi mesela
Bende göbek çok
Benim bacak kol zayıf göbek basen faln duba gibiyim ( evde her türlü alet var ama üşeniyorum işte yavaş yavaş basliyorum.

Benim bacak kol zayıf göbek basen faln duba gibiyim ( evde her türlü alet var ama üşeniyorum işte yavaş yavaş basliyorum.

Tamam takım kişi sayısı artacak diye umuyorum 2 hafta içinde hepiniz takıma girerseniz
O zaman spor listesi de yapacağım
Sen yavaştan başla istersen yaptığın sporu da yazabilirsin motive edecekse

Tamam takım kişi sayısı artacak diye umuyorum 2 hafta içinde hepiniz takıma girerseniz
O zaman spor listesi de yapacağım
Sen yavaştan başla istersen yaptığın sporu da yazabilirsin motive edecekse
Ben şu aletlerin tozunu bi alıp başliyim hepsini yazicam canım bu kim kardashian kullandığı korselerden aldim göbeğim bi şekil alsın diye onu bile kullanmaya useniyorum

Amin ..bu sene çok sel oldu insanın doğa le sınavı başladı

Aklıma geldikçe yaptım 3 hafta yapmicam artık sadece yeşil çay içerim antioksidan özelliğinden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…