- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.081
Ayy dün cok yemedim salmadim listede degilim diye ama o kadar cok tursu yidim ki sistim zaarKız kilo verdiysen bu haftakini de yazsaydın
Çok sevindim canım sonunda rahat bi nefes alırsın
Yok sözden iki gün önce görecekler kıyafet almaya giderkenben dicektim yaz diye de unuttumdu
cok rahatım gercektn ev oldu ya gerisi olmasa da olur modundayım
oo daha var tamamdırnişanlının taraf zayıf anladıgım kadarıyla
peki görüşüyo musunuz seni görüyolar mı yani sürekli görmüyoslar burda veirriz kiloları süpriz olur
çarşamba yada salı gidiyoruz ama tüp bölümü kapalıymış cihazlar bakımda dedi eylülde açılcak ön görüşme gerekli evraklar hazır olsun dediler tahliller film gerekirse diyeilk temizleme ben ellemem milelt grmiş çıkmış banane
ya bak 3 günde bu kadar veren 1 haftada neler yapmazkaynanacıgına da karsılık vermiş olursun hem bundan sonra kacamak yok spora da başlıyosun ne kadar kaldı nişana peki inşallah vaktimiz vardır
o şişlikler zatenhaftaya olur inşallah doktor a randevu aldnız mıydı peki
ne gizil bir baba :Ayy bende tiksinirim oyle sellerdenhee bencede en guzeli temizlet sen kvden temizlesin benim evi esim ve kvdem temizledi beni de çağırdılar ama babam gondermedi hayir didi
kızımız okuyo aplası hemen hesap kitap serdi önümüzeİyi iyi daha bir buçuk ay var neredeyse bu hızla çok güzel kilo verirsin 3 günde 1.7 demek haftada hadi biraz düşse hızı 3 kiloya geliyor yine en kötü 3 /2 /2 /1.5 /1.5 /1 desek nişana kadar 11 kilo gidebilir sanırım
bizim zamanı geçti döküldü tursularTursu dedin de ben dün bir tursu yedim aş ermisler gibisalatalık
Şuan regl durumu var belkide biraz daha fazla giderdi neyse şükürHarikkkkaaa
Ayy ama belli bi ödem var yaa o iner haftaya bak gör birden inersin haftaya kesin 68.8 falan olacaksinregli olcam haftaya onun şişliği sanırım ama ayak parmaklarım varya 2 katı oldu ellerim berbat şiş yeşil çay bile etki etmedi wc de yok .. çikolata bile yemiyorum sadece bu haftaydı sanırım granola bar yedim 90 kalori oda 2 ye böldüm ara yaptım o yüzden sıkıntı yapmıyorum birden gidecek 68i görecem görürüm ama dimi
Ayy insAllah 11 versem yeter artar vallahiİyi iyi daha bir buçuk ay var neredeyse bu hızla çok güzel kilo verirsin 3 günde 1.7 demek haftada hadi biraz düşse hızı 3 kiloya geliyor yine en kötü 3 /2 /2 /1.5 /1.5 /1 desek nişana kadar 11 kilo gidebilir sanırım
ooo o zaman tamadır bu iş sporla da sıkılaştın mı tanıyamazlar bileYok sözden iki gün önce görecekler kıyafet almaya giderkenayy heyecanlandimm
ama o zaman tahliller için erken değil mi kiçarşamba yada salı gidiyoruz ama tüp bölümü kapalıymış cihazlar bakımda dedi eylülde açılcak ön görüşme gerekli evraklar hazır olsun dediler tahliller film gerekirse diye
Hee heç biseyi ellemedim gocamin elleri yag sökücüden yara olmustu artik ev o kadar pismiştine gizil bir baba :benimki totosunu kaldırıp gitmez yine nişanlıma kalır
kızımız okuyo aplası hemen hesap kitap serdi önümüze:
bizim zamanı geçti döküldü tursularözlüyorum kendilerini
Bol olsa güzel olurOlur ya daha var eylulebelki bol bile olur o zamana
Hee en guzel teknik haftada bir hem karni hem gözü doyuracann
3 gün ye 4 gün yeme yarar mı kikısır mı cok severim nar ekşili olcak amayanına da turşu
sağol bebekiiimmm dolapları yapılcakmış anahtarı haftaya alcaz sonra badana temizlik başlıyoooo
en güzeli ama bn 6 gün ye 1 gün dikkat et taktigi uyguluyorum tavsiye etmiyorumşekil:A olmuyo
Olsun canim o siskinlikler gidince haftaya kilon daha az çıkarŞuan regl durumu var belkide biraz daha fazla giderdi neyse şükür
Öyle görünüyorşahaneisveç yaradı galibası
evetama ona demezdik evin adresini gelemesin
mezun olunca tekrar alınıyo mirak itme
kara kuru zayıfcanak
eminim sende düğününe kadar 5 lere düşmüş olcaksın
bnmki söylenir öyle bişey olcak benm mi evim ben niye temizliyorm diyeHee heç biseyi ellemedim gocamin elleri yag sökücüden yara olmustu artik ev o kadar pismiştibende dayali döşeli eve geldim mis gibi oturdum
Bizimde yok ev tursusu kiz marketten salatalik aldimdi o da cok guzelmisyidim de yidim
Sen abartma görmemisinBol olsa güzel olurgiderim ödül diye elbise alırım kendime yediğim gün abartırım gibi geliyor bakalım önce bir mezun olayım da ben
3 gün ye 4 gün yeme yarar mı kibence çok mantıklı ama bilendim
Aynen tey tey teyOlsun canim o siskinlikler gidince haftaya kilon daha az çıkarcok iyi gitmis
Benimki de soylenmistir kesin ama napah babam gondermiyibnmki söylenir öyle bişey olcak benm mi evim ben niye temizliyorm diyeama bende gidersem beraber yaparık ona bişey diyemez he marketteeennn su an cok açım
bilemedim vallaBol olsa güzel olurgiderim ödül diye elbise alırım kendime yediğim gün abartırım gibi geliyor bakalım önce bir mezun olayım da ben
3 gün ye 4 gün yeme yarar mı kibence çok mantıklı ama bilendim
bittiği zaman napıaksın kuzu normal beslenme mi yoksa başka bi llisteye mi başlıcakınÖyle görünüyor
Kalori saymak hesap yapmak bizim işimiz keptinnne gizil bir baba :benimki totosunu kaldırıp gitmez yine nişanlıma kalır
kızımız okuyo aplası hemen hesap kitap serdi önümüze:
bizim zamanı geçti döküldü tursularözlüyorum kendilerini
Bir kere hatırlıyorum senin bünye öyle bir Şok'a girmişti ki kilo verdiydin yedikten sonra bayağı birSen abartma görmemisinben o bir gunde dunyalari yiyom bunye baya bi soka giriyo
en güzelini yapmş benceBenimki de soylenmistir kesin ama napah babam gondermiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?