Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok sözden iki gün önce görecekler kıyafet almaya giderken ayy heyecanlandimm

çarşamba yada salı gidiyoruz ama tüp bölümü kapalıymış cihazlar bakımda dedi eylülde açılcak ön görüşme gerekli evraklar hazır olsun dediler tahliller film gerekirse diye

Ayy bende tiksinirim oyle sellerden hee bencede en guzeli temizlet sen kvden temizlesin benim evi esim ve kvdem temizledi beni de çağırdılar ama babam gondermedi hayir didi
ne gizil bir baba : benimki totosunu kaldırıp gitmez yine nişanlıma kalır

kızımız okuyo aplası hemen hesap kitap serdi önümüze :

Tursu dedin de ben dün bir tursu yedim aş ermisler gibi salatalık
bizim zamanı geçti döküldü tursular özlüyorum kendilerini

Ayy ama belli bi ödem var yaa o iner haftaya bak gör birden inersin haftaya kesin 68.8 falan olacaksin

Ayy insAllah 11 versem yeter artar vallahi

Yok sözden iki gün önce görecekler kıyafet almaya giderken ayy heyecanlandimm
ooo o zaman tamadır bu iş sporla da sıkılaştın mı tanıyamazlar bile bence hırs yapmalısın cok iyi sonuclar alıcaksın eminim

çarşamba yada salı gidiyoruz ama tüp bölümü kapalıymış cihazlar bakımda dedi eylülde açılcak ön görüşme gerekli evraklar hazır olsun dediler tahliller film gerekirse diye
ama o zaman tahliller için erken değil mi ki 1 ay var sonucta değişebilir sonuclar yani

Hee heç biseyi ellemedim gocamin elleri yag sökücüden yara olmustu artik ev o kadar pismişti bende dayali döşeli eve geldim mis gibi oturdum
Bizimde yok ev tursusu kiz marketten salatalik aldimdi o da cok guzelmisyidim de yidim

Olur ya daha var eylule belki bol bile olur o zamana
Hee en guzel teknik haftada bir hem karni hem gözü doyuracann
Bol olsa güzel olur giderim ödül diye elbise alırım kendime yediğim gün abartırım gibi geliyor bakalım önce bir mezun olayım da ben

3 gün ye 4 gün yeme yarar mı ki bence çok mantıklı ama bilendim

Hee heç biseyi ellemedim gocamin elleri yag sökücüden yara olmustu artik ev o kadar pismişti bende dayali döşeli eve geldim mis gibi oturdum
Bizimde yok ev tursusu kiz marketten salatalik aldimdi o da cok guzelmisyidim de yidim
bnmki söylenir öyle bişey olcak benm mi evim ben niye temizliyorm diye ama bende gidersem beraber yaparık ona bişey diyemez he marketteeennn su an cok açım

Sen abartma görmemisin ben o bir gunde dunyalari yiyom bunye baya bi soka giriyo

Kalori saymak hesap yapmak bizim işimiz keptinn

Sen abartma görmemisin ben o bir gunde dunyalari yiyom bunye baya bi soka giriyo
Bir kere hatırlıyorum senin bünye öyle bir Şok'a girmişti ki kilo verdiydin yedikten sonra bayağı bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…