Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKIM 528. ETAP***

senad(59.3/58.9/0.4/%0.67)
Buki_89(68,8/68.5/0,3/%0,44)
Vanillav(70.5///%)
Yuzlesmegunu(87.4/87.0/0.4/%)
Sekerpancarii(53.4///%)kendi isteğiyle listeden ayrildi
denetim(70.6/70,40/0,20/0,29%)

şahane isveç yaradı galibası

evet ama ona demezdik evin adresini gelemesin

mezun olunca tekrar alınıyo mirak itme

kara kuru zayıfcanak

eminim sende düğününe kadar 5 lere düşmüş olcaksın
Ne demeh kuru kiza söylememek bensiz kısır yemeyi düşünmüyonuz heralde 3 tabak yirim ben banane

Kac kilon kaldi eylul hedefine
54 olsam çok gizil olur ama olmadı 55 de iyi bir elbisem var olmayan o olsa yeter rakam çok da önemli değil lazım o elbise

şahane isveç yaradı galibası

evet ama ona demezdik evin adresini gelemesin

mezun olunca tekrar alınıyo mirak itme

kara kuru zayıfcanak

eminim sende düğününe kadar 5 lere düşmüş olcaksın
Pancar taktiği yaparım herhalde ben bir gün ye al sonra diğer günler dikkat et eskiye dön

Vanillav(70.5///%)
denetim(70.6/70,40/0,20/0,29%)
Ayy tam 69 u gorecem derkenee bu sislik nee reglin mi yakin kuzum stres yaptın yada sen cok yimezsin ki ama olsun bence birden inecek kilon o siskinlik gidince

ilk temizleme ben ellemem milelt grmiş çıkmış banane

ya bak 3 günde bu kadar veren 1 haftada neler yapmaz kaynanacıgına da karsılık vermiş olursun hem bundan sonra kacamak yok spora da başlıyosun ne kadar kaldı nişana peki inşallah vaktimiz vardır

Verdim kuzum verdim ama şişlik var karnımda sertlikte hissediyorum niyeyse sporadan kaynaklı olabilir mi acaba diyorum
haftaya 68 i görecem inşallah

inşallah kuzum haftaya kaldı 6 hayallerim
o şişlikler zaten haftaya olur inşallah doktor a randevu aldnız mıydı peki

Vanillav(70.5///%)
denetim(70.6///%)

Kız kilo verdiysen bu haftakini de yazsaydın

sağol bebeğiiim valla bende cok sevindim yeni ev geniş ferah güneş alıyo her odası aydınlık ve en cok istediğim şey kocaman 3 tane balkonu var

Çok sevindim canım sonunda rahat bi nefes alırsın

Görümce çocuk doğurdu benden zayıf birde böyle bir problemim var nisan InsAllah 09.09. Biraz geç kaldım bugün başlarım yarın başlarım derken yeni başladım

14. Takım Aday Listesi

KUBAR (68///%)
lilipit (84,9/83,4/1,5/%1,767)
suskunprenses (66///%)
yildizlariyakalamak (70,6///%)
Blacksee55 (75///%)

Hatırlamayanlar için:

1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

Madde 1de verilen örnekteki üyeninki şu şekilde yazılmalı

Üyeadı (61/60,5/0,5/%0,82)

(Etap başı kilosu/Etap sonu kilosu/Aradaki fark/Yüzde)

@KUBAR lilipit suskunprenses yildizlariyakalamak @Blacksee55

Kızlar öğrettiğim gibi listeye yazar mısınız

Olur ya daha var eylule belki bol bile olur o zamana
Hee en guzel teknik haftada bir hem karni hem gözü doyuracann

Ne demeh kuru kiza söylememek bensiz kısır yemeyi düşünmüyonuz heralde 3 tabak yirim ben banane
kısır mı cok severim nar ekşili olcak ama yanına da turşu

kaptinn hayırlı olsun ev tutmuşsunuz başlasın hazırlıklar
sağol bebekiiimmm dolapları yapılcakmış anahtarı haftaya alcaz sonra badana temizlik başlıyoooo

en güzeli ama bn 6 gün ye 1 gün dikkat et taktigi uyguluyorum tavsiye etmiyorum şekil:A olmuyo

Ayy bende tiksinirim oyle sellerden hee bencede en guzeli temizlet sen kvden temizlesin benim evi esim ve kvdem temizledi beni de çağırdılar ama babam gondermedi hayir didi

Görümce çocuk doğurdu benden zayıf birde böyle bir problemim var nisan InsAllah 09.09. Biraz geç kaldım bugün başlarım yarın başlarım derken yeni başladım
İyi iyi daha bir buçuk ay var neredeyse bu hızla çok güzel kilo verirsin 3 günde 1.7 demek haftada hadi biraz düşse hızı 3 kiloya geliyor yine en kötü 3 /2 /2 /1.5 /1.5 /1 desek nişana kadar 11 kilo gidebilir sanırım

Tursu dedin de ben dün bir tursu yedim aş ermisler gibi salatalık

Ayy tam 69 u gorecem derkenee bu sislik nee reglin mi yakin kuzum stres yaptın yada sen cok yimezsin ki ama olsun bence birden inecek kilon o siskinlik gidince
regli olcam haftaya onun şişliği sanırım ama ayak parmaklarım varya 2 katı oldu ellerim berbat şiş yeşil çay bile etki etmedi wc de yok .. çikolata bile yemiyorum sadece bu haftaydı sanırım granola bar yedim 90 kalori oda 2 ye böldüm ara yaptım o yüzden sıkıntı yapmıyorum birden gidecek 68i görecem görürüm ama dimi

Kız kilo verdiysen bu haftakini de yazsaydın

Çok sevindim canım sonunda rahat bi nefes alırsın
ben dicektim yaz diye de unuttumdu
cok rahatım gercektn ev oldu ya gerisi olmasa da olur modundayım
oo daha var tamamdır nişanlının taraf zayıf anladıgım kadarıyla
peki görüşüyo musunuz seni görüyolar mı yani sürekli görmüyoslar burda veirriz kiloları süpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…