Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O listeye girecem
Beni cok motive ediyor acikcasi
Hayatimm boyunca basari elde etmeyi sevdim
Belki yilacaktim ama yilmiyrm, ustelik evde cocuguma esime oze ayri ayri yemek yapiyrm, tatli yapiyrm cnm cekiyor herseyi ama en guzeli zayiflama hissi
Bi hafta daha dikkat edecegim yilmadan, listeye girme hevesi motive ediyor
Hadi bakalim, listeye giripp ortalamalari yukselteyim
Tabi sut ilk oncelik

Bu da şey gibin oldu tokatçkı vardı ya döv beni şaban

Sabahki tohatlar yetmedi demek

ooovvv bu ne hırsss bu ne aziimm bayıldımmm
asıl mesele listeye grince başlıo sen kilo vercksinki liste ortalaması artsınnnn
haftaya listedesin bebeğim ben inanıyrm

Bence sen girersin zaten hem sağlıklı besleniyorsun hem de takır takır gitti kiloların nazar değmesin

kiz sen beni Sabah tokatladinmi kacirmisim ben elin cok hafif demekki anlamadim hahahahah ay evet aynen öyle

Dur sabah seni tokatlamadım niye biliyon mu çünkü hedef kilo yazmamışsın geçen hafta
Bak bi tohat daha
Bence de dediğin mantıklı ben de 52 boşuna mı istiyorum şöyle bir 3 kilo koyacaksın ki araya ara sıra inip çıkabilesin dimi

hee bende yiyip yiyip54 te kalmak stiyomda olmuyo işte
hamile olunca koyver gitsin yiyi yiyi caktırma
ama sen zaten 54 de mezun oldun yiyip yiyp 54 de kalamassin 55 de kalion gördügümüz gibi yani senin 52 de mezun olman gerekirdiki Saglam bir sekilde54 de kalasin

hahaha anammm at bana tokatlari evet aynen tamam ben 65 olcam hatta su iki üc haftaya olcam hepiniz sasip kalacaksiniz Burda sende olcan ayni kiloda sayiliriz nerdeyse cok bi fark yok aramizda ben 65 oldumda senide en azindan bi 66 olarak görcem

ama sen zaten 54 de mezun oldun yiyip yiyp 54 de kalamassin 55 de kalion gördügümüz gibi yani senin 52 de mezun olman gerekirdiki Saglam bir sekilde54 de kalasin
dimi ben böyle düşünmemiştim hiç o zaman 52ye düşmem lazım bnim
Liste ortalaması artınca ne oluyor gruplararalarinda birincimi seciyor
aynen tatlıım takımlar arası sıralamada dereceye giriyoruz

ooovvv bu ne hırsss bu ne aziimm bayıldımmm
asıl mesele listeye grince başlıo sen kilo vercksinki liste ortalaması artsınnnn
haftaya listedesin bebeğim ben inanıyrm
Insallah cnm
Listeye girince de lisste basarisi icin, takim ruhu icin zayiflayacam
Dehset motive oluyrm fena gaza geliyrm :) cunku basindayim ya insan cok yilmaya yakin oluyor

Ben coknfazla konuyla alakasız araya girdiğimi farkettim şuan
olsun kuzu nolcak hoş
Kizlar alakasiz olacak ama mac rujlarda bi alana bi bedava varmis
girdim baktım düğün arifesinde biri için uygun olmadıgına karar verdm

Insallah cnm
Listeye girince de lisste basarisi icin, takim ruhu icin zayiflayacam
Dehset motive oluyrm fena gaza geliyrm :) cunku basindayim ya insan cok yilmaya yakin oluyor
bi süre idare ettin mi sonra istesende bırakamıyosun diyeti cok yiyemiyosn yani az daha sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…