- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.321
ah bayılırıııımmm gece yemeleriii tv karsısına yayılıpppZaten başımıza ne geldiyse bu akşam yemelerinden gelmedimi zaten kızlar
yok tatlim haftalik heedefim degil:)Bir haftada 3 kilo muuuuölmezmisiniz
evet ya aynen bu hep seyden kaynaklanio suan kendimi iyi hissediyorum yani bi fazlam yok sadece azcik daha verdimde daha rahat etcem o yüzden
artik kilom rahatsiz edici olmadigi icin bitürlü o tam azmimi yakalayamiyorum
ama kendimide biliyorum egerki yine normal olmaya baslarsam yani zayiflama piskolojisinden cikarsam bir iki kilo kesin alcam ve o esnekligi istiyorum suan 65 indimmi artik 66 falan cikar ederse sorun degil ama suan 68 le birakisam 70 olma ihtimalim yüksek elimden geldince su 70den uzaklasmam lazim
beni motive et kaptanimmmm gerekirse tohatla beni
ben 48 de kesin son nefesimi vermis olurum artik yanima senide alirim:)Tabi ben 38 olcam buki 48
kiz sen beni Sabah tokatladinmi kacirmisim benBu da şey gibin oldu tokatçkı vardı ya döv beni şaban
Sabahki tohatlar yetmedi demek
ooovvv bu ne hırsss bu ne aziimm bayıldımmmO listeye girecem
Beni cok motive ediyor acikcasi
Hayatimm boyunca basari elde etmeyi sevdim
Belki yilacaktim ama yilmiyrm, ustelik evde cocuguma esime oze ayri ayri yemek yapiyrm, tatli yapiyrm cnm cekiyor herseyi ama en guzeli zayiflama hissi
Bi hafta daha dikkat edecegim yilmadan, listeye girme hevesi motive ediyor
Hadi bakalim, listeye giripp ortalamalari yukselteyim
Tabi sut ilk oncelik
O listeye girecem
Beni cok motive ediyor acikcasi
Hayatimm boyunca basari elde etmeyi sevdim
Belki yilacaktim ama yilmiyrm, ustelik evde cocuguma esime oze ayri ayri yemek yapiyrm, tatli yapiyrm cnm cekiyor herseyi ama en guzeli zayiflama hissi
Bi hafta daha dikkat edecegim yilmadan, listeye girme hevesi motive ediyor
Hadi bakalim, listeye giripp ortalamalari yukselteyim
Tabi sut ilk oncelik
kiz sen beni Sabah tokatladinmi kacirmisim benelin cok hafif demekki anlamadim hahahahah ay evet aynen öyle
ama sen zaten 54 de mezun oldun yiyip yiyp 54 de kalamassin 55 de kalion gördügümüz gibi yani senin 52 de mezun olman gerekirdiki Saglam bir sekilde54 de kalasinhee bende yiyip yiyip54 te kalmak stiyomda olmuyo işte
hamile olunca koyver gitsinyiyi yiyi caktırma
Liste ortalaması artınca ne oluyor gruplararalarinda birincimi seciyorooovvv bu ne hırsss bu ne aziimm bayıldımmm
asıl mesele listeye grince başlıosen kilo vercksinki liste ortalaması artsınnnn
haftaya listedesin bebeğim ben inanıyrm
hahaha anammm at bana tokatlariDur sabah seni tokatlamadım niye biliyon mu çünkü hedef kilo yazmamışsın geçen hafta
Bak bi tohat daha
Bence de dediğin mantıklı ben de 52 boşuna mı istiyorum şöyle bir 3 kilo koyacaksın ki araya ara sıra inip çıkabilesin dimi
dimi ben böyle düşünmemiştim hiçama sen zaten 54 de mezun oldun yiyip yiyp 54 de kalamassin 55 de kalion gördügümüz gibi yani senin 52 de mezun olman gerekirdiki Saglam bir sekilde54 de kalasin
aynen tatlıım takımlar arası sıralamada dereceye giriyoruzListe ortalaması artınca ne oluyor gruplararalarinda birincimi seciyor
Insallah cnmooovvv bu ne hırsss bu ne aziimm bayıldımmm
asıl mesele listeye grince başlıosen kilo vercksinki liste ortalaması artsınnnn
haftaya listedesin bebeğim ben inanıyrm
Hahaha afedersiniz yanlış anlamışım zaten her şeyi yanlış anlıyorumyok tatlim haftalik heedefim degil:)
benim mezun olmak icin sectigim hedef 68 di onu 65 e düsürdüm
Ben coknfazla konuyla alakasız araya girdiğimi farkettim şuan
girdim baktım düğün arifesinde biri için uygun olmadıgına karar verdmKizlar alakasiz olacak ama mac rujlarda bi alana bi bedava varmis
bi süre idare ettin mi sonra istesende bırakamıyosun diyeti cok yiyemiyosn yani az daha sabretInsallah cnm
Listeye girince de lisste basarisi icin, takim ruhu icin zayiflayacam
Dehset motive oluyrm fena gaza geliyrm :) cunku basindayim ya insan cok yilmaya yakin oluyor
Insallah cnm
Listeye girince de lisste basarisi icin, takim ruhu icin zayiflayacam
Dehset motive oluyrm fena gaza geliyrm :) cunku basindayim ya insan cok yilmaya yakin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?