- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #221.481
Simdilik dış cephe var o da dikkatinizi çekmez diye atmadimdi![]()
ful hazır olunca atcam söz
hevesliyim zaten
![]()
3 balkonlu falan dedin orada dikkatimi çekti benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdilik dış cephe var o da dikkatinizi çekmez diye atmadimdi![]()
ful hazır olunca atcam söz
hevesliyim zaten
![]()
He kız zaten 3 cephesi var yanda bina var diğer cephelerde hep balkon var her odanın balkon var nerdeyse3 balkonlu falan dedin orada dikkatimi çekti benim![]()
Ev hanımı olmayınca rahat oluyorBen hafta sonu yapıyorum temizlik malummm is olunca o da canım ne zaman isterse ya da annem ne zaman dürterse![]()
He onun bi rahatlığı var kuzu yalan değilEv hanımı olmayınca rahat oluyor![]()
Yapmak niye istemeyelimki düşünsene boş boş oturacagimiza bi kaç saat içinde evimiz miss gibi olacak sonra kendimizden kimse geçemezAy güzelmiş ama çok zor yapmak istemiyorsan ne olcak
Normalde 2 aydan fazladır spor yapan biriyim ama artık daha hirsliyim .ev hanımı olmayanlar pek takmaz temizliğe evli olunca daha önemseniyorSpora başlamış olmana sevindim, süpersin
Mutlaka kilo vermene etkisi olacaktır
Dediğin gibi gruplar bilmiyorum maalesef ya
Çok ev işleriyle uğraşmayı sevmediğimden
Ama kk burası mutlaka vardır
Sen yakında evleniyorsun yap tatlım analar a da yazik ben evlenince anlafim kiymwtini meger ne kadar yoruluyorlarmisHe onun bi rahatlığı var kuzu yalan değil
Ama yine de normal den fazla yapıyorum temizligi![]()
Yorulmazlar mi hiicccc Kıyamam hasta haliyle uğraşıyo ben gidince 2 erkekle kalcak evde bi başınaSen yakında evleniyorsun yap tatlım analar a da yazik ben evlenince anlafim kiymwtini meger ne kadar yoruluyorlarmis
Yapmak niye istemeyelimki düşünsene boş boş oturacagimiza bi kaç saat içinde evimiz miss gibi olacak sonra kendimizden kimse geçemezBide planlı olursa süper olur cumartesi ütü günü bugün ütüler bitecek ne bileyim iştebu hafta pazartesi mutfaktan buzdolabı silinecek yapmak istemeyen yapılacaklar listesini doldurmuş olacak tembel tembel
herkes gruba ben başlıyorum yazınca yapmak istenir bence
![]()
Ya ben bitteri yiyene kızmıyorum çünkü diyeti destekliyor yoldaşsız nasılsa bende frna gömdüm aramızda kalsınİlle söyle de dayak ye diyorsun buralarda
6 değil
8 değil
O civarlarda bir şey işte tanesi 30 kaloriden sen hesap et
Tartıdan kalkınca uyku sersemi olmuş o hiç farkında değildim![]()
**haftalık hedefler***(28.07-04.08)
@senad => 58,9 =>58.3
@Buki_89 => 68,5 =>68
Velvette => 69,3 => 68,3
@Yuzlesmegunu => 87 =>
SchonerDuft => 70,4 =>69,70
kaptinn => 55,1 =>53,5
@SekerPancarii => 53,4 =>
Ruveydavera => 67,2 => 66
@lilipit => 83,4 =>81,9
@suskunprenses => 64 =>62
yildizlariyakalamak =>
@Blacksee55 => 73,8 =>
Ya.midem kötü olmazsa daha yapacaktım 2 gün çekerim artık bu mideyi nasıl rahatlatacam bilmiyorum çıkarsam rahatlatacam....... 400 yaktım mı acaba karın ve iç bacak ağırlıklı çalıştım umarım olmuştur 400Daha ne olsun zaten 1000 kaloricik bir şey alıyorsun onun da 400ünü yakıyon![]()
Bu senin listeye girisini ileriye atiyor ozaman.Kızlar misafirim geldi bugün bir de aday olduğumda kilo bildirimi yapacağımdan haberim yoktu
Ben anlamam grup kurmaktan birilerini kurmaya teşvik etmeye çalışıyorum ilk üyen ben olurum ama bu gruptakiler çalıştıkları için biraz zor kurarlar![]()
![]()
![]()
![]()
noldu temizlik grubumu kuruyosun
![]()
Ben kurmam cnm oyle seylerle ugrasamam valla :) benim rutin oturmus ev islerinde. Sen kac yillik evlisinBen anlamam grup kurmaktan birilerini kurmaya teşvik etmeye çalışıyorum ilk üyen ben olurum ama bu gruptakiler çalıştıkları için biraz zor kurarlar![]()
Çok ucuz güle güle otur evinde kuzumEv çok güzel esyalarim yerlessin atarım fotosunu kuzum perde bütün ev için 1500 gibi bi fiyat çıkardılar ben şok![]()
![]()
Bu senin listeye girisini ileriye atiyor ozaman.
Nerdeeeeehsin seenn kaaaacguhndur (anlicanmi acaba)Slm kızlar nasilsiniz