Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay güzelmiş ama çok zor yapmak istemiyorsan ne olcak
Yapmak niye istemeyelimki düşünsene boş boş oturacagimiza bi kaç saat içinde evimiz miss gibi olacak sonra kendimizden kimse geçemez :KK50:Bide planlı olursa süper olur cumartesi ütü günü bugün ütüler bitecek ne bileyim iştebu hafta pazartesi mutfaktan buzdolabı silinecek yapmak istemeyen yapılacaklar listesini doldurmuş olacak tembel tembel:halay:herkes gruba ben başlıyorum yazınca yapmak istenir bence o_O

Spora başlamış olmana sevindim, süpersin
Mutlaka kilo vermene etkisi olacaktır

Dediğin gibi gruplar bilmiyorum maalesef ya
Çok ev işleriyle uğraşmayı sevmediğimden :KK70:
Ama kk burası mutlaka vardır
Normalde 2 aydan fazladır spor yapan biriyim ama artık daha hirsliyim .ev hanımı olmayanlar pek takmaz temizliğe evli olunca daha önemseniyor :KK9::KK9:ama bekarkende yapın kızlar yoksa evlenince böyle kalırsınız :deli:

Yapmak niye istemeyelimki düşünsene boş boş oturacagimiza bi kaç saat içinde evimiz miss gibi olacak sonra kendimizden kimse geçemez :KK50:Bide planlı olursa süper olur cumartesi ütü günü bugün ütüler bitecek ne bileyim iştebu hafta pazartesi mutfaktan buzdolabı silinecek yapmak istemeyen yapılacaklar listesini doldurmuş olacak tembel tembel:halay:herkes gruba ben başlıyorum yazınca yapmak istenir bence o_O
:D :D :D :D :D noldu temizlik grubumu kuruyosun :D

İlle söyle de dayak ye diyorsun buralarda :KK70:
6 değil
8 değil
O civarlarda bir şey işte tanesi 30 kaloriden sen hesap et :KK70:
Tartıdan kalkınca uyku sersemi olmuş o hiç farkında değildim :p
Ya ben bitteri yiyene kızmıyorum çünkü diyeti destekliyor yoldaşsız nasılsa bende frna gömdüm aramızda kalsın :sus:

Daha ne olsun zaten 1000 kaloricik bir şey alıyorsun onun da 400ünü yakıyon :KK70:
Ya.midem kötü olmazsa daha yapacaktım 2 gün çekerim artık bu mideyi nasıl rahatlatacam bilmiyorum çıkarsam rahatlatacam....... 400 yaktım mı acaba karın ve iç bacak ağırlıklı çalıştım umarım olmuştur 400

Ben anlamam grup kurmaktan birilerini kurmaya teşvik etmeye çalışıyorum ilk üyen ben olurum ama bu gruptakiler çalıştıkları için biraz zor kurarlar:KK70:
Ben kurmam cnm oyle seylerle ugrasamam valla :) benim rutin oturmus ev islerinde. Sen kac yillik evlisin

Back
X