- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.521
Niye zayiflamanimi istiyomus yoksaa sen onerimi sordunKizlar sevgilim bugun yogundu yazisamadik. Az once msj geldi. Aynen sunu yazmis
Bisiklete bin!!!
Insan bi selam verir yabi hal hatır sorar. Böyle motive etme şekli ılkkez görülmüştür. Bisiklet dediğimde Crosstrainer
Hevesimi kırma şu anO balkonları kışın nasıl temiz tutacan yazin da ayrı zor
Hoş geldin canım nasılsın geçmiş olsun enisteniz kaza yapmış
He bende bayilirim balkon a yazın içeri girmem pek tv fln zaten izlemiyorum diye balkonda takiliyoz anamlaBen pek severim balkon yazın keyfi güzel olur
Öff boşver hayatımı temizlikle mi geçireceğum gerçi seviyorum içim rahatlıyor temizlikle ama veririm adamın eline viledayı yapsın
Ne kadar gömdün kulağıma fısılda bakayım onu
Geçmiş olsun kuzu aynı şey benim de başıma geldiydi ilk listeye gircem zamanTamam peki
Aynen yok kafama koydum aci ceksemde bu sefer basarmak istiyorum ayy bide milletten israr yee die sinir oluyom herkesin diyet yaptigimi bilmesini istemimm bide akil veriyler ..
Yok cnm ben biraz rahatım ondan dedimki bak ben yapmazsamda sen bana hatırlat beni motive et dedim ama bu drgisik birşey olmuşNiye zayiflamanimi istiyomus yoksaa sen onerimi sordun
Ozaman tamam napsinn sen demissin :)Yok cnm ben biraz rahatım ondan dedimki bak ben yapmazsamda sen bana hatırlat beni motive et dedim ama bu drgisik birşey olmuş
Sende de ki ayyhh sabah cook.yemisim yaaa valla midemde yer kalmamis de yeme.Aynen yok kafama koydum aci ceksemde bu sefer basarmak istiyorum ayy bide milletten israr yee die sinir oluyom herkesin diyet yaptigimi bilmesini istemimm bide akil veriyler ..
Sarraf nerde yokmu partemm
Gercektende oyle bir iki yil sonra bizde araba almayi düşünüyorum böyle kazalar gorunce çok korkuyorum fobi oldu bende esimde babamda kaza yapinca istemim ama ihtiyacta varr rabbim korusun bizleri sizlerede gostermesin ..Ayyyyyyyy yaaaa allah korumussssss gozumde canlandii
Hee kiz oyle deyimm :)) israr edince tansiyonum dusuyor sinirden aklimada gelmiyir durr böyle diyim allah aklima ...Sende de ki ayyhh sabah cook.yemisim yaaa valla midemde yer kalmamis de yeme.
Kiz ben iki haftdr yoktm ya o ara bosluk oldu bende haklisin sarraf yok etiketleylm
Yeni gördüm cnm geçmiş olsun akrabanızaGercektende oyle bir iki yil sonra bizde araba almayi düşünüyorum böyle kazalar gorunce çok korkuyorum fobi oldu bende esimde babamda kaza yapinca istemim ama ihtiyacta varr rabbim korusun bizleri sizlerede gostermesin ..
Poncuuuhhhh bana niye cvp vermiyinnnHee kiz oyle deyimm :)) israr edince tansiyonum dusuyor sinirden aklimada gelmiyir durr böyle diyim allah aklima ...
Sagol canim sende hoşgeldin ben nerden baksan 5 ay ara verdim galiba liste girmek icin o kg ya dusuyum bende girerim ins.hep burda olurum mezun olana kadarYeni gördüm cnm geçmiş olsun akrabanıza
Midem rahatsizz ya vallahi bi kotu oldum gecendeHee kiz oyle deyimm :)) israr edince tansiyonum dusuyor sinirden aklimada gelmiyir durr böyle diyim allah aklima ...
Saol cnmSagol canim sende hoşgeldin ben nerden baksan 5 ay ara verdim galiba liste girmek icin o kg ya dusuyum bende girerim ins.hep burda olurum mezun olana kadar
Kızlar şu tekerlek gibi birşey varya iki tarafından tutup yerde ileri geri gidiyorsun karın kasları icin o zımbırtı beni mahfetti yaa. Kollarım göbeğim göğüsüm heryerim agriyobirde 20 kez anca yaptım belki. Kullanan varmi
Saol cnmInsAllah hepimiz istediğimiz kilolara kavusuruz ne kötü birşeymiş bu kilo sendede masAllah full program ben okurken yoruldum
Sağol canim sende hos geldin yeni keptinimiz senmisin
Ayyy bebigim sanada cvp yazacaktim dalginligima geldi kusura bakma bende cok iyiyim bu hafta biraz talihsiz uzuntulu haftam oldu gecen pazartesi en sevdigim komusum vefat etti kanserden rabbim kurtardi oyle bayagi bu hafta negatif di ama benim enerjim iyii relg olunca sinir minir uzuntu kalmadı birazz.senin dugun telasin var hayirli olsun evide tutmusun rabbim omur boyu mutluluk yasatsin evinizde bide bi minnosunuz olsun daha ne isterimm :))Poncuuuhhhh bana niye cvp vermiyinnn
Aklıma direk sesli kitap geldi uğraş bulmak çok güzel canım ya ben evde sıkıldım mı napacagimi bilemiyorum bazenEvet canım olmaya çalışıyorum aslında farklı alanlarda uğraşlarım var kaligrafi sanatıyla ilgileniyorum onun dışında bi uğraşım daha var ama pek dile dökmek istemiyorum onunla bazen 10 saat hiç başından kalkmadan kitap okuduğum olmuştur o yüzden aldım bu kiloları otura otura
Oy allah rahmet eylesinn yaa gecmis te olsun akrabanız için baya kötü olmuşssSağol canim sende hos geldin yeni keptinimiz senmisin
Ayyy bebigim sanada cvp yazacaktim dalginligima geldi kusura bakma bende cok iyiyim bu hafta biraz talihsiz uzuntulu haftam oldu gecen pazartesi en sevdigim komusum vefat etti kanserden rabbim kurtardi oyle bayagi bu hafta negatif di ama benim enerjim iyii relg olunca sinir minir uzuntu kalmadı birazz.senin dugun telasin var hayirli olsun evide tutmusun rabbim omur boyu mutluluk yasatsin evinizde bide bi minnosunuz olsun daha ne isterimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?