Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nerdeeeeehsin seenn kaaaacguhndur (anlicanmi acaba)
Anladimm:)) cok yoruldum yeni eve girdim bugun eltimin kizina gecmis olsuna gittikki az oturduk gorumcemin esi kaza yapmis oraya gittik arabanin perti cikmis verilmis sadakasi varmis hafif siyriklarla kurtuldu bugün dopdolu gun geçirdik sizler ne yaptiniz

Bende çalışıyorum kuzum öyle planlı yapmak zor bana ev hanımı olsam da yapamazdım çünkü sevmiyorum temizliği ama düzen konusunda üstüme tanımam o kadar sen ev hanimisin sanırım

Ay allah korumusss gecmis olsunnnn

Kiz sizin cevredeee niye boyle ya mevlut yaaa ziyarettt gunun bos gecmitoooo

Bende çalışıyorum kuzum öyle planlı yapmak zor bana ev hanımı olsam da yapamazdım çünkü sevmiyorum temizliği ama düzen konusunda üstüme tanımam o kadar sen ev hanimisin sanırım
Evet canım olmaya çalışıyorum aslında farklı alanlarda uğraşlarım var kaligrafi sanatıyla ilgileniyorum onun dışında bi uğraşım daha var ama pek dile dökmek istemiyorum onunla bazen 10 saat hiç başından kalkmadan kitap okuduğum olmuştur o yüzden aldım bu kiloları otura otura

Hiç haberim yoktu ya gerçekten

Bak ben seni aşağıdaki mesajda etiketledim perşembe günü sen de beğenmişsin o mesajı canım
Sabah aday listesinde de etiketledim
Neyse 2 hafta değil 3 hafta sonra girersin arada kilo vermeye devam edersin zaten

He kız zaten 3 cephesi var yanda bina var diğer cephelerde hep balkon var her odanın balkon var nerdeyse

Ben pek severim balkon yazın keyfi güzel olur

Normalde 2 aydan fazladır spor yapan biriyim ama artık daha hirsliyim .ev hanımı olmayanlar pek takmaz temizliğe evli olunca daha önemseniyor ama bekarkende yapın kızlar yoksa evlenince böyle kalırsınız

Öff boşver hayatımı temizlikle mi geçireceğum gerçi seviyorum içim rahatlıyor temizlikle ama veririm adamın eline viledayı yapsın

Ya ben bitteri yiyene kızmıyorum çünkü diyeti destekliyor yoldaşsız nasılsa bende frna gömdüm aramızda kalsın

Ne kadar gömdün kulağıma fısılda bakayım onu

Kiz haftanin bi gunu ya iki gunu dinleniyok burda cevre cok gerkes yoğun is güç cuma gunleri mesaka kuran oturma gunleri olurlar toplanip okuruk mübarek gun die diger gunler bahçe isleri olur kislari da akrabalar arasinda oturma olur bide geldimi üst uste hasta kaza falan oliyor ziyaretler hacdan umreden gelene gitmeler vs gibi dolu gunler geciririz bide annemgilin yakinina goctum hic maraton misafirler bitmez o yuzden bide iki cocuk olunca maraton onlarlada koptur koptur bitmiy bende bu kosusturmalara ragmen eriyemedim anca korudum kg aldiysamda iki kg .mesala regl gunum tatli biskut kek gibi şeyler gordum bayagi zorlandim seker orucundayim bir yere gidince cok zoorrr

O balkonları kışın nasıl temiz tutacan yazin da ayrı zor

Hoş geldin canım nasılsın geçmiş olsun enisteniz kaza yapmış
Evet canim koye gitmis agaclarini sulamaya gitmis gece 3 te su gelmiş sulamis eve gelmis dus alip sabah namazini kilmis cikmis eve gelirken araba surerken uyuya kalmis direge carmis ordan iki agaci bicmis sonra araba takla atmis yan donmus yani gercektenn verilmis sadakasi varmış. .

Kizlar sevgilim bugun yogundu yazisamadik. Az once msj geldi. Aynen sunu yazmis

Bisiklete bin!!!

Insan bi selam verir ya bi hal hatır sorar. Böyle motive etme şekli ılkkez görülmüştür. Bisiklet dediğimde Crosstrainer

Ayyyyyyyy yaaaa allah korumussssss gozumde canlandii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…