- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.501
Sen hangi gun gelmistin grubaHiç haberim yoktu ya gerçekten
Sali gunuymus sanirim baktimm. Haber vericemHiç haberim yoktu ya gerçekten
Tamam bekliyorumSali gunuymus sanirim baktimm. Haber vericem
Anladimm:)) cok yoruldum yeni eve girdim bugun eltimin kizina gecmis olsuna gittikki az oturduk gorumcemin esi kaza yapmis oraya gittik arabanin perti cikmis verilmis sadakasi varmis hafif siyriklarla kurtuldu bugün dopdolu gun geçirdik sizler ne yaptinizNerdeeeeehsin seenn kaaaacguhndur (anlicanmi acaba)
Bende çalışıyorum kuzum öyle planlı yapmak zor bana ev hanımı olsam da yapamazdım çünkü sevmiyorum temizliğiYapmak niye istemeyelimki düşünsene boş boş oturacagimiza bi kaç saat içinde evimiz miss gibi olacak sonra kendimizden kimse geçemezBide planlı olursa süper olur cumartesi ütü günü bugün ütüler bitecek ne bileyim iştebu hafta pazartesi mutfaktan buzdolabı silinecek yapmak istemeyen yapılacaklar listesini doldurmuş olacak tembel tembel herkes gruba ben başlıyorum yazınca yapmak istenir bence
Ay allah korumusss gecmis olsunnnnAnladimm:)) cok yoruldum yeni eve girdim bugun eltimin kizina gecmis olsuna gittikki az oturduk gorumcemin esi kaza yapmis oraya gittik arabanin perti cikmis verilmis sadakasi varmis hafif siyriklarla kurtuldu bugün dopdolu gun geçirdik sizler ne yaptiniz
Oy kuzum iyiyiz sen nasilsinnnSlm kızlar nasilsiniz
İnşallah bebegiiimmÇok ucuz güle güle otur evinde kuzum
O balkonları kışın nasıl temiz tutacan yazin da ayrı zorHe kız zaten 3 cephesi var yanda bina var diğer cephelerde hep balkon var her odanın balkon var nerdeyse
Hoş geldin canım nasılsın geçmiş olsun enisteniz kaza yapmışSlm kızlar nasilsiniz
Malesf bi hafta ileriye attildi listeye girisin. Cunku kurallar onemli suan tolerans olursa diger kisilere haksizlik yapmis olurum.Tamam bekliyorum
Evet canım olmaya çalışıyorum aslında farklı alanlarda uğraşlarım var kaligrafi sanatıyla ilgileniyorum onun dışında bi uğraşım daha var ama pek dile dökmek istemiyorum onunla bazen 10 saat hiç başından kalkmadan kitap okuduğum olmuştur o yüzden aldım bu kiloları otura oturaBende çalışıyorum kuzum öyle planlı yapmak zor bana ev hanımı olsam da yapamazdım çünkü sevmiyorum temizliğiama düzen konusunda üstüme tanımam o kadar sen ev hanimisin sanırım
Hiç haberim yoktu ya gerçekten
Kızlar yüzde hesaplama formülünü ekliyorum aşağıya
Cumaları buna göre bildirim yapıyoruz
Geç olmayacak zamanda yapıyoruz bunu
Belli bir saatten sonra ekleyemiyoruz çünkü süre doluyor
Ve üye bildirim yapamamış oluyor, hem 1 hakkı kalıyor diskalifiyeye kadar hem takım ortalaması düşüyor
Şu an takımda değilsiniz ama şimdiden söyleyeyim 2 hafta sonrası için
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
yildizlariyakalamak
He kız zaten 3 cephesi var yanda bina var diğer cephelerde hep balkon var her odanın balkon var nerdeyse
Normalde 2 aydan fazladır spor yapan biriyim ama artık daha hirsliyim .ev hanımı olmayanlar pek takmaz temizliğe evli olunca daha önemseniyorama bekarkende yapın kızlar yoksa evlenince böyle kalırsınız
Ya ben bitteri yiyene kızmıyorum çünkü diyeti destekliyor yoldaşsız nasılsa bende frna gömdüm aramızda kalsın
Evet canim koye gitmis agaclarini sulamaya gitmis gece 3 te su gelmiş sulamis eve gelmis dus alip sabah namazini kilmis cikmis eve gelirken araba surerken uyuya kalmis direge carmis ordan iki agaci bicmis sonra araba takla atmis yan donmus yani gercektenn verilmis sadakasi varmış. .O balkonları kışın nasıl temiz tutacan yazin da ayrı zor
Hoş geldin canım nasılsın geçmiş olsun enisteniz kaza yapmış
Bakalım bizim mide ne kadar dayanacakBenim midem bozulmaya çok meyilli kuzum birde onunla uğraşmak istemem maşallah sana diyiyim nazar.değmesin
Ayyyyyyyy yaaaa allah korumussssss gozumde canlandiiEvet canim koye gitmis agaclarini sulamaya gitmis gece 3 te su gelmiş sulamis eve gelmis dus alip sabah namazini kilmis cikmis eve gelirken araba surerken uyuya kalmis direge carmis ordan iki agaci bicmis sonra araba takla atmis yan donmus yani gercektenn verilmis sadakasi varmış. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?