- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.541
Tadelle gofret oluyor ya o kadarcıkBen pek severim balkon yazın keyfi güzel olur
Öff boşver hayatımı temizlikle mi geçireceğum gerçi seviyorum içim rahatlıyor temizlikle ama veririm adamın eline viledayı yapsın
Ne kadar gömdün kulağıma fısılda bakayım onu
Iyiki bu telaslar var yoksa kg lar firlardi yada gerci insilun direncim var bu marotona zayiflamam gerekirdi neyse olsun zayiflayina insilun minsulin kalmaz evet kg zor saglikli beslenmeyi hayatimizda yer etsek bu kglar hayatimizda olmaz neyse olsun zararin neresinden donersek kardir dimiiKızlar şu tekerlek gibi birşey varya iki tarafından tutup yerde ileri geri gidiyorsun karın kasları icin o zımbırtı beni mahfetti yaa. Kollarım göbeğim göğüsüm heryerim agriyobirde 20 kez anca yaptım belki. Kullanan varmi
Saol cnmInsAllah hepimiz istediğimiz kilolara kavusuruz ne kötü birşeymiş bu kilo sendede masAllah full program ben okurken yoruldum
Ya uykulu uykulu niye araba kullanılıyor anlamıyorum ki ... çok şükür bir sey olmamışEvet canim koye gitmis agaclarini sulamaya gitmis gece 3 te su gelmiş sulamis eve gelmis dus alip sabah namazini kilmis cikmis eve gelirken araba surerken uyuya kalmis direge carmis ordan iki agaci bicmis sonra araba takla atmis yan donmus yani gercektenn verilmis sadakasi varmış. .
Sağol canim sende hos geldin yeni keptinimiz senmisin
Ayyy bebigim sanada cvp yazacaktim dalginligima geldi kusura bakma bende cok iyiyim bu hafta biraz talihsiz uzuntulu haftam oldu gecen pazartesi en sevdigim komusum vefat etti kanserden rabbim kurtardi oyle bayagi bu hafta negatif di ama benim enerjim iyii relg olunca sinir minir uzuntu kalmadı birazz.senin dugun telasin var hayirli olsun evide tutmusun rabbim omur boyu mutluluk yasatsin evinizde bide bi minnosunuz olsun daha ne isterimm :))
Tadelle gofret oluyor ya o kadarcık
Balkon keyfini düşün kuzum her şekilde temizleniyor zatenHevesimi kırma şu an
He bende bayilirim balkon a yazın içeri girmem pek tv fln zaten izlemiyorum diye balkonda takiliyoz anamla
Geçmiş olsun kuzu aynı şey benim de başıma geldiydi ilk listeye gircem zaman
Parte kesin ve nettir kural ihlali oldu mu affetmiyo
Katil katil evlilik güzel birsey acisiyla tatlisiyla olgunlastiriyor bayagi ama azcikta catlak olcan ezdirmicen kendini hep bi saf hep bi saf sonra bayagi olgunlasiyon :)) anladinmi biniiOy allah rahmet eylesinn yaa gecmis te olsun akrabanız için baya kötü olmuşss
Evet az kaldı yakinda evli bir baaayan olcam size katilcam
Valla beni disipline sok zayiflat die geldimm hee ozledmm kizz cansin kiz cannn disiplin hatunlara bayilarammBitmeyenUmidim itiraf et beni ozledn oyuzden geldin
ÇaktırmaKeptinnın yeri ayrı
Bu aralar bi süre benim evet kiloları verip dönersin umarım sen de
Şifreli anlaşıyoruz dayak yememek için
Hevesimi kırma şu an
He bende bayilirim balkon a yazın içeri girmem pek tv fln zaten izlemiyorum diye balkonda takiliyoz anamla
Geçmiş olsun kuzu aynı şey benim de başıma geldiydi ilk listeye gircem zaman
Parte kesin ve nettir kural ihlali oldu mu affetmiyo
Bende şubattan beri bebek için kilo vermeye çalışıyorumİyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 100kiloyla geldim inşallah 80kiloyla sizlerle devam ederim bebek için tek problemim kilo vermek o yüzden Motivasyona ihtiyacım var umarım sizlerle birlikte bu yüküm hafifler gitsin kilolar gelsin mutlu günler :))
He yaa biri temiz olsa yeterBalkon keyfini düşün kuzum her şekilde temizleniyor zaten
Anladım ben seniKatil katil evlilik güzel birsey acisiyla tatlisiyla olgunlastiriyor bayagi ama azcikta catlak olcan ezdirmicen kendini hep bi saf hep bi saf sonra bayagi olgunlasiyon :)) anladinmi binii
Sağolun dostlar olsun
Allah rahatlık versin ve yarın kolay gelsin bol kalori yakmali gunün olsunKizlar ben yatiremm yarin sabah 5 te bahceye calismaya gidecegim yarin aksam görüşürüz inş opuldunuzzz mucukk mucukk
Hosgeldin caniiiim inşallah hep beraber veririz kilolariiiiİyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 100kiloyla geldim inşallah 80kiloyla sizlerle devam ederim bebek için tek problemim kilo vermek o yüzden Motivasyona ihtiyacım var umarım sizlerle birlikte bu yüküm hafifler gitsin kilolar gelsin mutlu günler :))
İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 100kiloyla geldim inşallah 80kiloyla sizlerle devam ederim bebek için tek problemim kilo vermek o yüzden Motivasyona ihtiyacım var umarım sizlerle birlikte bu yüküm hafifler gitsin kilolar gelsin mutlu günler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?