Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Katil katil evlilik güzel birsey acisiyla tatlisiyla olgunlastiriyor bayagi ama azcikta catlak olcan ezdirmicen kendini hep bi saf hep bi saf sonra bayagi olgunlasiyon :)) anladinmi binii
Bendenmi bahsettin:KK53: ilk soyledigin tabisi:KK45: ben onu akil veririm mirak etme :lülülü:

İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 100kiloyla geldim inşallah 80kiloyla sizlerle devam ederim bebek için tek problemim kilo vermek o yüzden Motivasyona ihtiyacım var umarım sizlerle birlikte bu yüküm hafifler gitsin kilolar gelsin mutlu günler :))

Selamm hoşgeldin InsAllah amacına ulasirsin
:anne::KK200:

Bende şubattan beri bebek için kilo vermeye çalışıyorum @selcanmehmetcan da aynı şekilde burda beraberce veririz kilolari 80 kiloyu dr mi belirledi sen mi belirledin hoş geldin canım
Doktor 85dedi ben çıtayı biraz daha aşa çektim canım :)) elimden gelse 50diycem ama inş Allah vere bilirim sonradan alınmış bi kilo degil aslında hep kiloluydum kendimi bildim bileli biraz genetik aslında anne baba kardeşler hala dayı teyze kuzenler maşallahları var:))

Hoş geldin canım, seni bu topicten hamile uğurlayacağız :KK31:

Beni niye ele veriyon beni görmediydi arkana bakmadan kaçıcan öyle durumda :KK70:

Tamam yarından itibaren artık sakiniz düzgün yemeye devam :tokat: öyle arada bitter olur yağ yakar ama sonra devam bu hafta 69 olcan artık :rolleyes:
Seni gormedm naptinnnn heryerden yazi yetisemiyormmmmmmmm yettinizzzzzzz beeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bitter benim icin kacamak degil haftada bir olur. Not duseyim

Doktor 85dedi ben çıtayı biraz daha aşa çektim canım :)) elimden gelse 50diycem ama inş Allah vere bilirim sonradan alınmış bi kilo degil aslında hep kiloluydum kendimi bildim bileli biraz genetik aslında anne baba kardeşler hala dayı teyze kuzenler maşallahları var:))
Saglikli ilerlersen kilon fazla oldugu icin burda herkesden fazla verirsin . Hosgeldin:KK50:

50 de olursun bence hiç de imkansız değil

Genetikten ziyade alışkanlık da diyebiliriz

Hormonal bir problemin varsa bilemem ama sonuçta ailede öyle görüyorsun öyle yiyorsun

Bence aile boyu olmasında bu da büyük bir etken

Ne kadar zamanın var peki bu kiloyu vermek için :KK31:

He yaa biri temiz olsa yeter :KK70::KK70:

Anladım ben seni :KK70: beni e8zemezler ezdirmem saksı değilim ben :d
:KK70::KK70:
Bence de birini sürekli temiz tutmam yeter

Hoş geldin canım, seni bu topicten hamile uğurlayacağız :KK31:

Beni niye ele veriyon beni görmediydi arkana bakmadan kaçıcan öyle durumda :KK70:

Tamam yarından itibaren artık sakiniz düzgün yemeye devam :tokat: öyle arada bitter olur yağ yakar ama sonra devam bu hafta 69 olcan artık :rolleyes:
Bitter kacamak değil bak ben yedim.biraz siskinligim indi olcam hatta direk 68e düşsem ne güzel olur dimi :D

Sana yakistiramadim:KK4:
Ama şekersiz çikolatasız geçen günlerimi sayınca 1 bitter çok normal değil mi wc mi de sanki düzenledi keşke önceden de yiyeydim şişlik giderdi belki

Bence verebilirsin burda hepimiz veriyoruz senin de vereceğini düşünüyorum

Seni gormedm naptinnnn heryerden yazi yetisemiyormmmmmmmm yettinizzzzzzz beeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bitter benim icin kacamak degil haftada bir olur. Not duseyim
Ama gerçekten değil vücudu dengeliyor mesela kaç gündür yağ 50 nin altındaydı bugün bitter ile dengeledim

Bence de birini sürekli temiz tutmam yeter

Bitter kacamak değil bak ben yedim.biraz siskinligim indi olcam hatta direk 68e düşsem ne güzel olur dimi :KK70:

Ama şekersiz çikolatasız geçen günlerimi sayınca 1 bitter çok normal değil mi wc mi de sanki düzenledi keşke önceden de yiyeydim şişlik giderdi belki

Bence verebilirsin burda hepimiz veriyoruz senin de vereceğini düşünüyorum

Ama gerçekten değil vücudu dengeliyor mesela kaç gündür yağ 50 nin altındaydı bugün bitter ile dengeledim
Bitterse tamm onu gormedimmm krizlerde cozum..afiyet ossun bugun cuma zaten:sus:

50 de olursun bence hiç de imkansız değil

Genetikten ziyade alışkanlık da diyebiliriz

Hormonal bir problemin varsa bilemem ama sonuçta ailede öyle görüyorsun öyle yiyorsun

Bence aile boyu olmasında bu da büyük bir etken

Ne kadar zamanın var peki bu kiloyu vermek için :KK31:
Hormonel olarak hiçbir sıkıntım yok canım sürede yok aslında doktor kilo verirken bile hamile kala bilirsin dedi ama vermen lazım hamile bile kalsam devam etmeyi düşünüyorum çünkü çocuk için degil kendim için bunu istiyorum eve koşu bandı bile aldım bunun için ama tek olunca biraz sıkıcı oluyor sizler sayesinde inş daha hevesli olacagım

Her turlu elestirye aciksan yardimci oluruz insallah gidecek bu kilolarr merak etme:KK19:
Görenler 100kilo olduguma inanmıyorlar etim çok sıkı çünkü her türlü eleştiriye açığım hatta yerden yere vura bilirsiniz belki daha çok hırs yaparım:))

Hormonel olarak hiçbir sıkıntım yok canım sürede yok aslında doktor kilo verirken bile hamile kala bilirsin dedi ama vermen lazım hamile bile kalsam devam etmeyi düşünüyorum çünkü çocuk için degil kendim için bunu istiyorum eve koşu bandı bile aldım bunun için ama tek olunca biraz sıkıcı oluyor sizler sayesinde inş daha hevesli olacagım
Doğal yolla deniyorsun sanırım bence çok hızlı vereceksin 7leri bile görürsün videolar izleyerek yapabilirsin yürüyüşünü biz spor yapıyoruz biz yapınca sana da şevk gelecektir

Back
X