- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #221.561
Geell geel sen biliyodun kiymetimi eller bilmiyorr selcaaaanimValla beni disipline sok zayiflat die geldimm hee ozledmm kizz cansin kiz cannn disiplin hatunlara bayilaramm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geell geel sen biliyodun kiymetimi eller bilmiyorr selcaaaanimValla beni disipline sok zayiflat die geldimm hee ozledmm kizz cansin kiz cannn disiplin hatunlara bayilaramm
Sana yakistiramadim
Bendenmi bahsettinKatil katil evlilik güzel birsey acisiyla tatlisiyla olgunlastiriyor bayagi ama azcikta catlak olcan ezdirmicen kendini hep bi saf hep bi saf sonra bayagi olgunlasiyon :)) anladinmi binii
İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 100kiloyla geldim inşallah 80kiloyla sizlerle devam ederim bebek için tek problemim kilo vermek o yüzden Motivasyona ihtiyacım var umarım sizlerle birlikte bu yüküm hafifler gitsin kilolar gelsin mutlu günler :))
Doktor 85dedi ben çıtayı biraz daha aşa çektim canım :)) elimden gelse 50diycem ama inş Allah vere bilirim sonradan alınmış bi kilo degil aslında hep kiloluydum kendimi bildim bileli biraz genetik aslında anne baba kardeşler hala dayı teyze kuzenler maşallahları var:))Bende şubattan beri bebek için kilo vermeye çalışıyorum @selcanmehmetcan da aynı şekilde burda beraberce veririz kilolari 80 kiloyu dr mi belirledi sen mi belirledin hoş geldin canım
Seni gormedm naptinnnn heryerden yazi yetisemiyormmmmmmmm yettinizzzzzzz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeHoş geldin canım, seni bu topicten hamile uğurlayacağız
Beni niye ele veriyon beni görmediydi arkana bakmadan kaçıcan öyle durumda
Tamam yarından itibaren artık sakiniz düzgün yemeye devamöyle arada bitter olur yağ yakar ama sonra devam bu hafta 69 olcan artık
![]()
Saglikli ilerlersen kilon fazla oldugu icin burda herkesden fazla verirsin . HosgeldinDoktor 85dedi ben çıtayı biraz daha aşa çektim canım :)) elimden gelse 50diycem ama inş Allah vere bilirim sonradan alınmış bi kilo degil aslında hep kiloluydum kendimi bildim bileli biraz genetik aslında anne baba kardeşler hala dayı teyze kuzenler maşallahları var:))
Seni gormedm naptinnnn heryerden yazi yetisemiyormmmmmmmm yettinizzzzzzz beeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bitter benim icin kacamak degil haftada bir olur. Not duseyim
Hoş buldum canım çok tşkr ederimSelamm hoşgeldin InsAllah amacına ulasirsin
![]()
Doktor 85dedi ben çıtayı biraz daha aşa çektim canım :)) elimden gelse 50diycem ama inş Allah vere bilirim sonradan alınmış bi kilo degil aslında hep kiloluydum kendimi bildim bileli biraz genetik aslında anne baba kardeşler hala dayı teyze kuzenler maşallahları var:))
İşte sen görme deyi her yerden yazıyoz zaten ahahahaha
Şaka bir yana aynen arada yenebilir canım![]()
Sagol canım inş öyle olur bende çok istiyorum gitsin artık bu üstüme yapışan kilolarSaglikli ilerlersen kilon fazla oldugu icin burda herkesden fazla verirsin . Hosgeldin![]()
Bence de birini sürekli temiz tutmam yeterHe yaa biri temiz olsa yeter
Anladım ben senibeni e8zemezler ezdirmem saksı değilim ben :d
![]()
Bitter kacamak değil bak ben yedim.biraz siskinligim indi olcam hatta direk 68e düşsem ne güzel olur dimiHoş geldin canım, seni bu topicten hamile uğurlayacağız
Beni niye ele veriyon beni görmediydi arkana bakmadan kaçıcan öyle durumda
Tamam yarından itibaren artık sakiniz düzgün yemeye devamöyle arada bitter olur yağ yakar ama sonra devam bu hafta 69 olcan artık
![]()
Ama şekersiz çikolatasız geçen günlerimi sayınca 1 bitter çok normal değil mi wc mi de sanki düzenledi keşke önceden de yiyeydim şişlik giderdi belkiSana yakistiramadim![]()
Bence verebilirsin burda hepimiz veriyoruz senin de vereceğini düşünüyorumDoktor 85dedi ben çıtayı biraz daha aşa çektim canım :)) elimden gelse 50diycem ama inş Allah vere bilirim sonradan alınmış bi kilo degil aslında hep kiloluydum kendimi bildim bileli biraz genetik aslında anne baba kardeşler hala dayı teyze kuzenler maşallahları var:))
Ama gerçekten değil vücudu dengeliyor mesela kaç gündür yağ 50 nin altındaydı bugün bitter ile dengeledimSeni gormedm naptinnnn heryerden yazi yetisemiyormmmmmmmm yettinizzzzzzz beeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bitter benim icin kacamak degil haftada bir olur. Not duseyim
Bitterse tamm onu gormedimmm krizlerde cozum..afiyet ossun bugun cuma zatenBence de birini sürekli temiz tutmam yeter
Bitter kacamak değil bak ben yedim.biraz siskinligim indi olcam hatta direk 68e düşsem ne güzel olur dimi
Ama şekersiz çikolatasız geçen günlerimi sayınca 1 bitter çok normal değil mi wc mi de sanki düzenledi keşke önceden de yiyeydim şişlik giderdi belki
Bence verebilirsin burda hepimiz veriyoruz senin de vereceğini düşünüyorum
Ama gerçekten değil vücudu dengeliyor mesela kaç gündür yağ 50 nin altındaydı bugün bitter ile dengeledim
Her turlu elestirye aciksan yardimci oluruz insallah gidecek bu kilolarr merak etmeSagol canım inş öyle olur bende çok istiyorum gitsin artık bu üstüme yapışan kilolar
Hormonel olarak hiçbir sıkıntım yok canım sürede yok aslında doktor kilo verirken bile hamile kala bilirsin dedi ama vermen lazım hamile bile kalsam devam etmeyi düşünüyorum çünkü çocuk için degil kendim için bunu istiyorum eve koşu bandı bile aldım bunun için ama tek olunca biraz sıkıcı oluyor sizler sayesinde inş daha hevesli olacagım50 de olursun bence hiç de imkansız değil
Genetikten ziyade alışkanlık da diyebiliriz
Hormonal bir problemin varsa bilemem ama sonuçta ailede öyle görüyorsun öyle yiyorsun
Bence aile boyu olmasında bu da büyük bir etken
Ne kadar zamanın var peki bu kiloyu vermek için![]()
Bitter kuzum normalde de başka yemezdim favorimdir kendisiBitterse tamm onu gormedimmm krizlerde cozum..afiyet ossun bugun cuma zaten![]()
Bencedeee hergun olmadigi icin sorun yookBitter kuzum normalde de başka yemezdim favorimdir kendisi
Görenler 100kilo olduguma inanmıyorlar etim çok sıkı çünkü her türlü eleştiriye açığım hatta yerden yere vura bilirsiniz belki daha çok hırs yaparım:))Her turlu elestirye aciksan yardimci oluruz insallah gidecek bu kilolarr merak etme![]()
Doğal yolla deniyorsun sanırım bence çok hızlı vereceksin 7leri bile görürsün videolar izleyerek yapabilirsin yürüyüşünü biz spor yapıyoruz biz yapınca sana da şevk gelecektirHormonel olarak hiçbir sıkıntım yok canım sürede yok aslında doktor kilo verirken bile hamile kala bilirsin dedi ama vermen lazım hamile bile kalsam devam etmeyi düşünüyorum çünkü çocuk için degil kendim için bunu istiyorum eve koşu bandı bile aldım bunun için ama tek olunca biraz sıkıcı oluyor sizler sayesinde inş daha hevesli olacagım