- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #221.601
Gevezelik bebegiiimmKizlar naptiniz
Tam yirmi sayfa var
Okuyamiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gevezelik bebegiiimmKizlar naptiniz
Tam yirmi sayfa var
Okuyamiyorum![]()
Deniycem canım 2yıldır gebelik yok ne duysam yapıcam kendime söz verdim kendim için bunu yapıcam kendimi zayıf görmek istiyorum 20yaşındayken 84kiloydum hatırlıyorum şimdi 84görmek için herşeyi yapmaya hazırım:))
Kizlar naptiniz
Tam yirmi sayfa var
Okuyamiyorum![]()
Ayyyhhorası öyle tazeyim bn
![]()
Dirdir diyinceSen 84e düştüğünü görünce daha fazlasını da isteyeceksin
Çünkü bunu hak ediyorsun
Her kadın kendi vücudundan memnun olmayı hak ediyor bence
Vırvırvırvır dırdırdırdır sonra biraz vır sonra biraz daha dır
En özet hali bu![]()
Esini gonderince uyuma bidaha bikac gun yap geceye kadar dayan erken yatarsin belki ozaman.Biri şu uykuma çare bulsun saat 3kadar uykuya dalamıyorum dalıncada rüyalar alemi başlıyor sabah 7de eşimi gönderiyorum 10kadar tekrar yatıyorum hiç uyumamış gibi kalkıyorum yaa
Uykumu alamayınca soluğu acilde alıyorum canım migrenim var 8saat uyumam lazım ama kesik kesik uyuyorum ve çok rüya görüyorumEsini gonderince uyuma bidaha bikac gun yap geceye kadar dayan erken yatarsin belki ozaman.
Sabah 8:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 7 adet sıyah zeytin, 1 dilim ekmek
Ara ogun 11:30
Oglumun kahvaltisindan kalan ceyrek krep attim agzima ara ogun yapacak firsatim olmadi
Oglen 12:45
Bir tabak sulu kofte
Yesil sogan bir adet
Bır dilim ekmek
Ara ogun 15:30
1 adet armut mınık
Aksam 17:30
Et sote ve pilav
Bir dilim ekmek
Ara ogun 19:3o
3 kasik dondurma
Sagol cnmBu menü çok iyi ya. Ben diyet yapmadigimda bile böyle yiyemiyorumcanim sulukofte cektiii
![]()
Hayır yanlış anladin. Çok güzel menü yani değişik değişik. Ben tüm gün meyve ot limon salatalık görüyorum yani o acıdanSagol cnm
Iki cocukla ancak bukadar yapabiliyrm
Yani hatalar var biliyrm
Bebegim 7 haftalik henuz
Bebekle yemek yemek bile problem
Psikljk olabilirmi? Yani kafana taktigin seyler uykunu bolmene sebep oluyor olabilir mi?Uykumu alamayınca soluğu acilde alıyorum canım migrenim var 8saat uyumam lazım ama kesik kesik uyuyorum ve çok rüya görüyorum
Sagol cnm
Iki cocukla ancak bukadar yapabiliyrm
Yani hatalar var biliyrm
Bebegim 7 haftalik henuz
Bebekle yemek yemek bile problem
Yok anlamadim cnmHayır yanlış anladin. Çok güzel menü yani değişik değişik. Ben tüm gün meyve ot limon salatalık görüyorum yani o acıdanminicikmiiis bebegin Allah bağışlasın
![]()
Cnm menunu goremedim ama tum gun meyve cok ise iyi degil aslindaHayır yanlış anladin. Çok güzel menü yani değişik değişik. Ben tüm gün meyve ot limon salatalık görüyorum yani o acıdanminicikmiiis bebegin Allah bağışlasın
![]()
Yok cnm genelleme dedim. Tum gun meyve yiyemem zaten bunye aliskin degilCnm menunu goremedim ama tum gun meyve cok ise iyi degil aslinda
Bol seker demek meyve
Protein almak lazim :)
Tamam cnm toplu paylasim daha guzel oluyor gunun analizini yapmak acisindan :)Yok cnm genelleme dedim. Tum gun meyve yiyemem zaten bunye aliskin degilÇok sacmasapan menüm var. Yarın sizin gibi günlük paylasicam. Yarim yarim paylaştım bugün. Düzene girecek InsAllah. Bende yemek yapmayı çok seviyorum ama evleneceğim kişi seçmiyo hergün dışardan yeriz diyo
![]()
Ben kendime yetemiyorum sen neler neler yapıyorsun maşAllah canim. Allah kolaylık versinTamam cnm toplu paylasim daha guzel oluyor gunun analizini yapmak acisindan :)
Yarin guzel
Bir menu yap
Kendine
Ben kendime taze fasulye pisiririm bide bulgur pilavi sut yapar
Kociskoma da nugget kizartirim ehehhedoymazsa bimden satilan pideler var ondan yapar yer
Ugrasamayacagim cok yoruldum :)
Muadil diyetİsveçte olan Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli bnm İsveçe uyarladıgım yine haşlanmış yeşil mercimek her gün biftegi nerden bulak bu da proteinyanına köz patlıcan biber salatası buda yeşil salata yerine sonraa bi yeşil eksi elma bi kayısı ama ilkinde fena oldu gezmeye gitmiştim bir dilim kek ten sadece iki catal aldım gerçekten azıcık bide 5-6tane tuzlu çubuk kaçamak kötü oldu ya