Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biri şu uykuma çare bulsun saat 3kadar uykuya dalamıyorum dalıncada rüyalar alemi başlıyor sabah 7de eşimi gönderiyorum 10kadar tekrar yatıyorum hiç uyumamış gibi kalkıyorum yaa
Akşam bedenini yoracak birşeyler yap...cocuk olayını yakıyorsan kafana zaten sürekli kabus gün tekrarı oluyor kendimden biliyorum koşu bandı sıkıyor demiştin leslie 1 mil var onunla başlayabilirsin spora ağır hareketleri de yok dizlerin açısından hem kilo vermene yardımcı olacak hem uyumana.. migren için bir krem vardı at kestanesiydi sanırım arkadaşım çok faydasını görmüştü adını alayım istersen

Screenshot_20170729-081215.webp
Screenshot_20170729-081442.webp
Screenshot_20170729-081505.webp

İç bacak eritme harekerleri

Uykumu alamayınca soluğu acilde alıyorum canım migrenim var 8saat uyumam lazım ama kesik kesik uyuyorum ve çok rüya görüyorum
Duzenli uyumadigindan beyin yoruluyor kabusta ruyada gorursun bi ara bende oyleydim.sen hic olmazsa 12de yat done done elbet uykuya dalarsin kotu ruyami goruyorsun kakinca sol tarafina sadece üç kere euzubillahiminesseydanirracim dee ufur..

Günaydınlar isveçte altıncı gün başladı.sabah tartldım 100grmcık eksik sadece dün tam 64dü bugün 63.900 geldim dün mercimegi fazlamı kaçırdım acaba :-( bide iki çatalck kek ve bi kaç tuzlu çubuk vardı tabi böyle olunca ekside az oldu.bi azarı hakeetim galiba ben :-/ sabah menü bir kupa şekersiz türk kahvesi yanındaki küp şeker yerine bir medine hurma vr bir tane gün kurusu

nasılda biliyo neler faydalı :KK70::KK70::KK70:

6görcen 5 e bile inersin bence işana kadar az hızlı davranırsan :KK73:

kaldırcm şimdi fellik fellik kuaför peşinde gezcm çkıcta :KK55::KK55::KK55:

ay bilemedm bebegim ama hafif başla bence en azından 1 hafta agır spor yapma yavas tan cogaltarak gidersin ve ısınma esneme hareketlerini sakın atlama yoksa yine aynısı olur :tokat:
Ben düğünde heycandan hic bisey sürmemiştim agzima enerjim cok düşüktü hemen uyuyasim geliyidi:KK70:o hataya dusme aplani dinle cerez yi:KK70:

SekerPancarii SekerPancarii sen nasıl yaptın kız absleri bir üstteki mesajıma tavsiye verebilin mi :KK31:
Bakıyorum bebiskos:KK31:
Size bir şey danışacağım kızlar
İlaçlarım 3 güne bitiyor
Bacaklar da iyi gibi benim

Sizce spor olarak hangisine devam edeyim:

- Ripped programının son 9 gününde kalmıştım
- 30 Days Shred
-Killer Abs

Hangisini yapsam ki
Şimdi yarım bırakmaktan bir şeyi hiç hoşlanmıyorum o yüzden bitireyim diye düşünüyorum
Öte yandan 30 Days Shred yaparken çok güzel incelmiştim onu bir daha mı yapsam diyorum
Veya da Killer Abs ile mi gitsem
Çünkü gitmeden önce 1 programlık yerim kaldı
Acaba bu kiloda abs yapsam ne kadar etkili olur
Veya önce zayıflayıp sonra mı abs çalışmak lazım
Absler yag yakmiyo diyolar kuzum bencede mantikli abs karin kaslarini calistiriyo bence once yag yakıcı sporlar yapip sonra absye yüklenmek daha iyi sonuc verir bence sen hangisinden keyif aliyosan ona basla 30 days shred iyi sonuc aldim diyosun sanki ondan daha cok hoslaniyosun kalbinin sesini dinle :KK70:

Günaydınlar isveçte altıncı gün başladı.sabah tartldım 100grmcık eksik sadece dün tam 64dü bugün 63.900 geldim dün mercimegi fazlamı kaçırdım acaba :-( bide iki çatalck kek ve bi kaç tuzlu çubuk vardı tabi böyle olunca ekside az oldu.bi azarı hakeetim galiba ben :-/ sabah menü bir kupa şekersiz türk kahvesi yanındaki küp şeker yerine bir medine hurma vr bir tane gün kurusu
Tuzlu çubuk su tutmuştur normalde tuz yok diyette zaten ondandır o kuzu :KK51:

İsveç diyetine 6.gün Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç. Havuç yok onun yerine salatalık kayın valideme gitcem diyet yaptığımı bilmiyor tok gideyim oraya akşam da salata ve et var menüde orada olacagım için bişeyler ayarlıcm artık

Eklentiler

• IMG_20170729_113956.webp
    IMG_20170729_113956.webp
    17 KB · Görüntüleme: 31
Back
X